Ο/H MIUI_ART έγραψε:
VIP Υπηρεσία
Επίσης, ήδη έχει δημιουργηθεί νέα συνδρομητική υπηρεσία (VIP) με πολλαπλά προνόμια σε όσους επιλέξουν 6μηνη ή 12μηνη συνδρομή.
Την συνδρομητική υπηρεσία VIP μπορείτε να την βρείτε στις Ρυθμίσεις του προφίλ σας με τίτλο Συνδρομητικές υπηρεσίες.
Θα αναβαθμίσουμε την επόμενη εβδομάδα την υπηρεσία αυτή, με πολλά επιπλέον προνόμια που θα σας ενδιαφέρουν όλους σας.
VIP μπορείτε να γίνετε όλοι σας, εκτός από τα μέλη της ομάδας διαχείρισης, τα οποία θα έχουν αυτά τα προνόμια χωρίς συνδρομή, αλλά και μέλη τα οποία θα αποκτήσουν τον VIP λογαριασμό τους δωρεάν, λόγο της γενικής τους προσφοράς στην κοινότητάς μας.
Και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν στην πορεία.....
Μετά από ενάμιση χρόνο σαν μέλος αυτού του φόρουμ και μετά από αναρίθμητες υπηρεσίες, παροχές, βοήθειες, εξυπηρετήσεις, γνώσεις, χαρές, εμπειρίες και πληροφορίες που έχω πάρει από αυτό το φόρουμ, θεωρώ σαν ΕΛΑΧΙΣΤΟ δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης, "υποχρέωσή" μου την συμμετοχή μου στο συνδρομητικό πρόγραμμα.
Όχι φυσικά, μόνο για τα προνόμια που θα έχω (που ούτως ή άλλως, τα έχω!), αλλά σαν κίνηση τιμής! Όπως λέει η "υπογραφή" μου από κάτω, είμαι "Proud member of Xiaomi Miui Hellas", αλλά όχι μόνο στα "χαρτιά". Θέλω να είμαι και στη πράξη!
Το κόστος είναι μικρότερο και από ...αστείο! Με 10 ευρώ το χρόνο, δηλαδή με 0,80 cents το μήνα, δεν νομίζω ότι τίθεται ΚΑΝ θέμα οικονομικό, άσχετα με την οικονομική κατάσταση του καθένα μας...