Διαφήμιση

Πρόβλημα με push up notifications (Viber, Whatsapp κλπ)

• Πρόβλημα με push up notifications (Viber, Whatsapp κλπ)

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την τελευταία stable rom. Να διευκρινήσω ότι με το που παρέλαβα το κινητό την πέρασα απευθείας την stable οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Στο θέμα μας λοιπόν, ενώ στο Κέντρο Ασφαλειας/Δικαιώματα/Αυτόματη έναρξη, μου έχει το whatsapp, viber, tapatalk, hangouts, όταν ανοίγω τη συσκευή, παρατηρώ ότι δεν τρέχουν στο παρασκήνιο. Το viber το κλείδωσα λοιπόν να τρέχει στη μνήμη συνεχώς, παρόλα αυτα πολλές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα και θελει να μπω στην εφαρμογή για να δουλέψει. Κι επίσης παρατήρησα ότι αν έχω πχ το κινητο με κλειστή οθόνη για 5 λεπτά, στον αλλον που πάει να μου στείλει στο viber δεν γράφει για εμένα "Σε συνδεση" . Όταν είμαι μεσα στην εφαρμογή, του το γράφει. Παρόλα αυτά αν μου στείλει μηνυμα σε σχετικά αμεσο διάστημα απ όταν μπήκα στην εφαρμογή, μου χτυπάει η ειδοποίηση κανονικά. Αν αφήσω στην ακρη το κινητό για καμια ώρα και στείλει καποιος, αν δεν μπω μεσα στην εφαρμογή, δεν χτυπάει το κινητό.

Τι στο καλό να γίνεται; Υπάρχει λύση; Επίσης, στις ρυθμίσεις του κεντρου ασφαλείας, δεν με αφήνει εκεί που λεει ¨Καθαρισμός οταν η οθόνη κλειδώσει" να το ρυθμίσω στο "ποτέ". Αν βάλω 10 λεπτά, ή 30 το δέχεται, πατώντας πάνω στο ποτέ όμως, δεν επιλέγεται!!! Λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • H Απάντησή σου θα έρθει πολύ εύκολα αν χρησιμοποιήσεις πάνω δεξιά την αναζήτηση.
      Βάλε Viber Και δες τι θα σου βγάλει για τις ειδοποιήσεις.

Αν δε βρεις κάτι τότε θα σε βοηθήσουμε, γιατί σήμερα γίνεται ένας ψιλοχαμός με τις ROM.... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H koubeast έγραψε:

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την τελευταία stable rom. Να διευκρινήσω ότι με το που παρέλαβα το κινητό την πέρασα απευθείας την stable οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Στο θέμα μας λοιπόν, ενώ στο Κέντρο Ασφαλειας/Δικαιώματα/Αυτόματη έναρξη, μου έχει το whatsapp, viber, tapatalk, hangouts, όταν ανοίγω τη συσκευή, παρατηρώ ότι δεν τρέχουν στο παρασκήνιο. Το viber το κλείδωσα λοιπόν να τρέχει στη μνήμη συνεχώς, παρόλα αυτα πολλές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα και θελει να μπω στην εφαρμογή για να δουλέψει. Κι επίσης παρατήρησα ότι αν έχω πχ το κινητο με κλειστή οθόνη για 5 λεπτά, στον αλλον που πάει να μου στείλει στο viber δεν γράφει για εμένα "Σε συνδεση" . Όταν είμαι μεσα στην εφαρμογή, του το γράφει. Παρόλα αυτά αν μου στείλει μηνυμα σε σχετικά αμεσο διάστημα απ όταν μπήκα στην εφαρμογή, μου χτυπάει η ειδοποίηση κανονικά. Αν αφήσω στην ακρη το κινητό για καμια ώρα και στείλει καποιος, αν δεν μπω μεσα στην εφαρμογή, δεν χτυπάει το κινητό.

Τι στο καλό να γίνεται; Υπάρχει λύση; Επίσης, στις ρυθμίσεις του κεντρου ασφαλείας, δεν με αφήνει εκεί που λεει ¨Καθαρισμός οταν η οθόνη κλειδώσει" να το ρυθμίσω στο "ποτέ". Αν βάλω 10 λεπτά, ή 30 το δέχεται, πατώντας πάνω στο ποτέ όμως, δεν επιλέγεται!!! Λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τις εφαρμογές που θέλεις ή χρειάζεσαι να έχεις Online ενημέρωση, πρόσθεσέ τες στην "αυτόματη έναρξη"...
      Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις να τρέχει στο background και να σε ενημερώνει "ζωντανά")
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Έχω ήδη διαβάσει προτεινόμενες λύσεις σχετικά με το θέμα αυτό αλλά καμία δεν.. απέδωσε! Φίλε caeser, το έχω κάνει αυτό που λες, και παραξενεύομαι διότι όσες εφαρμογές έχω βάλει να στην αυτόματη έναρξη, καμία δεν ανοίγει εν τέλει! Ενώ φαίνονται ενεργά τα διακοπτάκια, στην πράξη καμία δεν τρέχει στο backround και το βλέπω και στον task manager αυτο! Οπότε μάλλον δεν γλυτώνω την αλλαγή ρόμ! Ίσως να δοκιμάσω με την developer! Αυτό που με κάνει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι το γεγονός ότι στις ρυθμίσεις του κεντρου ασφαλείας, δεν με αφήνει εκεί που λεει "Καθαρισμός οταν η οθόνη κλειδώσει" να το ρυθμίσω στο "ποτέ". Δεν την παίρνει αυτή την ρύθμιση, ενώ τα 5/10/30 λεπτά τα δέχεται! Γι αυτο σκέφτομαι μήπως ειναι bug ή μηπως πρεπει να ξαναπεράσω την ρομ, αυτή ή κάποια άλλη!
    • Άκου φίλε @koubeast. Έχω την ίδια συσκευή και έχω ΜΗΔΕΝ bugs και η συσκευή "πετάει" κυριολεκτικά! (έχοντας στη κατοχή μου και το Mi Note Pro, ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λέω, όταν γράφω "πετάει"!!!). Μοναδικό ίσως μειονέκτημα, που χρήζει βελτίωσης, είναι η αυτονομία της μπαταρίας, που είναι κάπου στο μέσο όρο, αλλά αυτό λύνεται εύκολα και πολύ φθηνά, με μια δεύτερη μπαταρία, για όσους τη χρησιμοποιούν πολύ και εξαντλητικά τη συσκευή και δεν έχουν τρόπο να τη φορτίζουν, όσο είναι έξω...
      Δεν έχω κάνει λοιπόν, ούτε "μάγια" στη συσκευή, ούτε "ευχέλαιο", ούτε έχω καμιά άλλη ιδιαιτερότητα.
      Χρησιμοποιώ την τελευταία Ελληνική developer rom και την έχω περάσει στο κινητό μου από την πρώτη ώρα που το παρέλαβα με ΑΥΤΟΝ το τρόπο... Αν διαφέρουμε λοιπόν σε κάτι είναι στη Rom και στο τρόπο εγκατάστασή της... Δεν σε προτρέπω να κάνεις το ίδιο, απλά όμως σου επισημαίνω τις διαφορές μας... :D
    • Καλησπέρα
      Εχθές παρέλαβα το 32αρι και εχω το ιδιο πρόβλημα δεν εχω προλάβει να αλλάξω την ρομ ειναι με Ελληνικά που εβαλε ο κινέζος! Υπάρχει κάποια λύσει ειναι της γυναίκας και σε λίγο θα αρχίσει η γκρίνια!!!
    • @koubeast και @charipontiac Δοκιμάστε να κάνετε καθαρισμό στην εφαρμογή "Ασφάλεια" μέσα απο τα settings->Installed Apps->Security-> Clear Data.
      Μετά βάλτε τις εφαρμογές που θέλετε να έχετε ειδοποιήσεις στο autostart όπως σας αναφέρει ο @caeser παραπάνω και δοκιμάστε να δείτε εαν έρχονται τα push notifications.
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα
      Το δοκίμασα με της υπόλοιπες εφαρμογές και μόνο το viber εχει αυτο το πρόβλημα τελικά.
      Εχει καποια μηπως ρύθμιση η καποια αλλη ιδέα?
    • Ο/H charipontiac έγραψε:

Καλημερα
      Το δοκίμασα με της υπόλοιπες εφαρμογές και μόνο το viber εχει αυτο το πρόβλημα τελικά.
      Εχει καποια μηπως ρύθμιση η καποια αλλη ιδέα?
      Εφ'όσον το έχεις βάλει στην αυτόματη έναρξη και δεν έχεις ενημερώσεις, η επόμενη ρύθμιση που πρέπει να (ξανα)τσεκάρεις είναι:

Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Διαχείριση ειδοποιήσεων-->Viber και ανοίγεις όποιον διακόπτη θέλεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.
    • Και αν δε σου δουλέψει αυτό που λέει ο caeser τότε κάνε uninstall και ξανά install το viber.
    • Διαφήμιση