Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την τελευταία stable rom. Να διευκρινήσω ότι με το που παρέλαβα το κινητό την πέρασα απευθείας την stable οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Στο θέμα μας λοιπόν, ενώ στο Κέντρο Ασφαλειας/Δικαιώματα/Αυτόματη έναρξη, μου έχει το whatsapp, viber, tapatalk, hangouts, όταν ανοίγω τη συσκευή, παρατηρώ ότι δεν τρέχουν στο παρασκήνιο. Το viber το κλείδωσα λοιπόν να τρέχει στη μνήμη συνεχώς, παρόλα αυτα πολλές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα και θελει να μπω στην εφαρμογή για να δουλέψει. Κι επίσης παρατήρησα ότι αν έχω πχ το κινητο με κλειστή οθόνη για 5 λεπτά, στον αλλον που πάει να μου στείλει στο viber δεν γράφει για εμένα "Σε συνδεση" . Όταν είμαι μεσα στην εφαρμογή, του το γράφει. Παρόλα αυτά αν μου στείλει μηνυμα σε σχετικά αμεσο διάστημα απ όταν μπήκα στην εφαρμογή, μου χτυπάει η ειδοποίηση κανονικά. Αν αφήσω στην ακρη το κινητό για καμια ώρα και στείλει καποιος, αν δεν μπω μεσα στην εφαρμογή, δεν χτυπάει το κινητό.
Τι στο καλό να γίνεται; Υπάρχει λύση; Επίσης, στις ρυθμίσεις του κεντρου ασφαλείας, δεν με αφήνει εκεί που λεει ¨Καθαρισμός οταν η οθόνη κλειδώσει" να το ρυθμίσω στο "ποτέ". Αν βάλω 10 λεπτά, ή 30 το δέχεται, πατώντας πάνω στο ποτέ όμως, δεν επιλέγεται!!! Λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τι στο καλό να γίνεται; Υπάρχει λύση; Επίσης, στις ρυθμίσεις του κεντρου ασφαλείας, δεν με αφήνει εκεί που λεει ¨Καθαρισμός οταν η οθόνη κλειδώσει" να το ρυθμίσω στο "ποτέ". Αν βάλω 10 λεπτά, ή 30 το δέχεται, πατώντας πάνω στο ποτέ όμως, δεν επιλέγεται!!! Λέτε να είναι αυτό το πρόβλημα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.