Διαφήμιση

internet

• καλησπερα , εχω 2 θεματακια.
      μου ετυχε 2 φορεσ να παω να μπω στο ιντερνετ και να μην με βαζει , σαν να μην εχω. αυτο συνεβη και με τον μαμα browser αλλα και με τον chrome.εκλεισα wifi και ανοιξα παλι αλλα τιποτα. στο μαρκετ εμπαινε κανονικα και κατεβαζε εφαρμογες. ειχα περασμενη την stable και τωρα εβαλα την τελευταια developer και θα δω πως θα παει . επισεις μου φαινετε πως ειναι αργη η ταχυτητα κατεβασματος , ενω σε speedtest τα δινει ολα , οταν κατεβαζω κατι πιανει την μιση ταχυτητα. επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με miui μηπως εχεις καμια ρυθμιση?
    • Ο/H taxudromos έγραψε:

καλησπερα , εχω 2 θεματακια.
      μου ετυχε 2 φορεσ να παω να μπω στο ιντερνετ και να μην με βαζει , σαν να μην εχω. αυτο συνεβη και με τον μαμα browser αλλα και με τον chrome.εκλεισα wifi και ανοιξα παλι αλλα τιποτα. στο μαρκετ εμπαινε κανονικα και κατεβαζε εφαρμογες. ειχα περασμενη την stable και τωρα εβαλα την τελευταια developer και θα δω πως θα παει . επισεις μου φαινετε πως ειναι αργη η ταχυτητα κατεβασματος , ενω σε speedtest τα δινει ολα , οταν κατεβαζω κατι πιανει την μιση ταχυτητα. επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με miui μηπως εχεις καμια ρυθμιση?
      Κάνε ένα καθαρισματάκι στη cashe των browsers. Η ταχύτητα κατεβάσματος είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων... Πάντως για να ξέρεις το Google Play έχει ένα θέμα με την ταχύτητα, εάν από εκεί έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα.
      Πριν την εναλλαγή από stable σε developer φαντάζομαι προηγήθηκε factory defaults, ε?
      Ποιά ρομ φοράς τώρα?
    • εχεις δικιο αλλα πιο πολυ μου φαινηκε προβλημα software.ειχα την stable την ελληνικη και οτι εφαρμογη πηγα να κατεβασω η αρχειο απο το ιντερνετ το κατεβαζα με ταχυτητα 250κβ κατα μεσο ορο ενω το max ηταν 500-600 για πολυ μικρα διαστηματα που κανονικα θα επρεπε να πιανω 1-1,2 σχεδον σε μονιμη βαση.
      φορουσα την ελληνικη stable και μου το κανει μια φορα και τρωει ενα ρεσταρτ ( κολημα μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε συσκευη) , χθες το βραδυ μου το ξανακανει , μπαινω μαρκετ , κατεβαζω chrome και παω παλι να μπω ιντερνετ και ακομα δεν μπορουσα να μπω σε κανενα σαιτ.κλεινω wifi και ανοιγω παλι και αλλα τιποτα.
      ε κατεβασα την τελευταια developer εκδοση , κανω καθαρο install και τωρα θα δειξει, προς το παρων δουλευει ρολοι..
    • Διαφήμιση