Καλώς ήρθες στο φόρουμ @leo!Ο/H leo έγραψε:
Γεια σας.. εχω ένα πρόβλημα θα ηθελα την βοηθεια σας. Περασα Την MIUI 7.0/ Stable 7.0.7.0(LHMCNCI) και εχει μονο αγγλικά και κινεζικα πως μπορω να βαλω παλι την ελληνική (xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.1)?? Δοκίμασα τα παντα και συνεχεια μου βγάζει (install udate.zip failed) οποια εκδοση ελληνικη και αν βαλω. πειτε μου παρακαλω πολύ τι πρεπει να κανω ακριβως διοτι δεν το κατεχω καλα το αντικειμενο??

Το πέρασμα από Stable έκδοση σε Developer (ή/και το αντίθετο) προϋποθέτει να κάνεις πριν την εγκατάσταση, "εργοστασιακές ρυθμίσεις" στη συσκευή. Εσύ προσπαθώντας να βάλεις την μια επάνω στην άλλη, δημιούργησες ένα μικρό προβληματάκι...
Τώρα, εδώ που βρίσκεσαι και επειδή η Xiaomi εδώ και μια βδομάδα κλείδωσε το recovery και δεν "βλέπει" άλλα "update.zip" εκτός από τα δικά της, για να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο, σου προτείνω να ακολουθήσεις τον οδηγό (επιβίωσης?) που δημοσιεύουμε ΕΔΩ, έτσι ώστε να επαναφέρεις τη συσκευή σε εντελώς καινούρια κατάσταση και επιτέλους να χαρείς τη συσκευή σου!