Παιδιά να ρωτήσω κάτι σας παρακαλώ μετά από την εγκατάσταση των Ελληνικών μου δείχνει ότι η κάρτα 16αρα είναι γεμάτη όταν το συνδέω στο pc ! μου δείχνει κατι φακέλους διάφορους δεν ξέρω τι είναι! λέω μήπως είναι από το πρόγραμμα εγκατάστασης και αν βάλω 32αρα μπορώ να τα μεταφέρω όλα ?? αν είναι από το λειτουργικό?
ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΜΑΤΗ
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι σας παρακαλώ μετά από την εγκατάσταση των Ελληνικών μου δείχνει ότι η κάρτα 16αρα είναι γεμάτη όταν το συνδέω στο pc ! μου δείχνει κατι φακέλους διάφορους δεν ξέρω τι είναι! λέω μήπως είναι από το πρόγραμμα εγκατάστασης και αν βάλω 32αρα μπορώ να τα μεταφέρω όλα ?? αν είναι από το λειτουργικό?
Όσο για το πρόβλημα σου, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ προέρχεται απο το πρόγραμμα εγκατάστασης ή απο το λειτουργικό! Αν μπορούσες να έβγαζες ένα screenshot με τους διάφορους φακέλους ίσως βοηθούσε στη "διάγνωση" του προβλήματος... -
Ζητάω συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω και πολλά από foroum έβγαλα μια φώτο με το κινητό ειναι η αρχικη κάρτα και μετα οταν ανοίγω android και μετα data
εχω αυο :
Xiao Redmi Note 2 4G FDD LTE MTK Helio X10 2.2GHz 64 bit 2GB RAM 32GB ROM 5.5 Inch HD IPS 13.0MP 3060mAh Smartphone
Color -
Στη δική μου συσκευή ΟΛΟΙ αυτοί οι φάκελοι μαζί είναι μόλις 80ΚΒ... Στη δική σου τι χωρητικότητα έχουν?
Και αν κρίνω από τη ρόμ που έχεις μέσα, μιλάς για το Redmi Note 2...
Υ.Γ. Παρακαλώ έναν moderator να μας μεταφέρει "σηκωτούς" στο σωστό νήμα... thanks in advance! -
Ναι αυτό έχω Xiao Redmi Note 2 4G FDD LTE MTK Helio X10 2.2GHz 64 bit 2GB RAM 32GB ROM 5.5 Inch HD IPS 13.0MP 3060mAh Smartphone
Color έχει γεμίσει το 14.40 της κάρτας ! απο τα 16 αλλα θελω να βάλω 32 αρα -
Μεταφερθηκαμε ήδη σε καταλληλότερο υπο-φορουμ.
Οσον αφορά το πρόβλημα τώρα χρειαζόμαστε το μέγεθος που καταλαμβάνει ο κάθε φάκελλος. Αλλαξε τον τρόπο προβολής να δειχνει λεπτομέρειες @alnikou -
Καλημέρα !! βρήκα μέσα στην κάρτα μνήμης έναν φάκελο με το όνομα snapshot ο οποίος είναι γεμάτος 14 GB μέσα έχει κάτι αρχεία HKV FILE από 50 ΜΒ με αριθμούς αν τα σβήσω θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ??
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Καλημέρα !! βρήκα μέσα στην κάρτα μνήμης έναν φάκελο με το όνομα snapshot ο οποίος είναι γεμάτος 14 GB μέσα έχει κάτι αρχεία HKV FILE από 50 ΜΒ με αριθμούς αν τα σβήσω θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ??
-
Οκ τα έσβησα ευχαριστώ σε όλους που με βοήθησαν με ΠΜ ΑΜΕΣΑ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0