καλησπερα..πρωτο μου ποστ και ευχαριστω για την κατανοηση..σημερα παρελαβα την συσκευη και εχω προβλημα στην εκινηση της.φτανω στο σημειο που εχει την επιλογη να βραθει η συσκευη και οτι και να επιλεξω με πεταει to μυνημα η εφαρμογη σταματησε να δουλευει και μετα παλι στους ορους (terms and cont) και ξανα απο την αρχη...τι ακριβως θελει δεν μπορω να καταλαβω...ενοειτε πως ειναι συνδεμενο με το ιντερνετ....και ολα αυτα εχουν σαν αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα επανω στο κινητο..ουτε τηλ...ευχαριστω για την βοηθεια
προβλημα κατα την εκινηση της συσκευης REDMI NOTE2
-
-
Τι Ρομ φοράει;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
φιλε μου πως να το δω αυτο ?δεν βλεπω τιποτα ..μονο τον οδηγο εναρξης..
-
Θετική απάντησηΚλεισε το κινητό πατά vol+ & power θα σε πάει στο recovery κανεις wipe cache και wipe data και μετά reboot...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην caeser ()
Αιτία: Αποτελεσματική απάντηση! -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Κλεισε το κινητό πατά vol+ & power θα σε πάει στο recovery κανεις wipe cache και wipe data και μετά reboot...
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Κλεισε το κινητό πατά vol+ & power θα σε πάει στο recovery κανεις wipe cache και wipe data και μετά reboot...
-
βιαστικε με το οκταβια μου εδωσες λυση..σε ευχαριστω και παλι..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0