1 Νέο Μετάλιο Νοε 6th 2015, 2:06pm Ευχαριστώ για το νέο Μετάλλιο!!! ούτε στρατηγός να ήμουνα χαχαχα!!!
2 Νοε 7th 2015, 2:54am Άντε και σε ανώτερα .. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
3 Νοε 7th 2015, 10:33am Ο/H MIUI_ART έγραψε: Άντε και σε ανώτερα .. Ευχαριστώ!!! Νάστε καλά να μας δίνετε και μετάλλια - εκτός από Rom χαχαχα!!! Αλλά γιατί δεν έχω Antutu Medal? Αισθάνομαι λίγο γυμνός....
4 Νοε 7th 2015, 1:47pm Ο/H spoulk έγραψε: Αλλά γιατί δεν έχω Antutu Medal? Αισθάνομαι λίγο γυμνός.... Δώσε μου το Link με το Antutu που κατέθεσες και θα το πάρεις και αυτό.. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
5 Νοε 7th 2015, 2:22pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H spoulk έγραψε: Αλλά γιατί δεν έχω Antutu Medal? Αισθάνομαι λίγο γυμνός.... Δώσε μου το Link με το Antutu που κατέθεσες και θα το πάρεις και αυτό.. Antutu score από τα xiaomi post #630
6 Νοε 7th 2015, 2:35pm Μόλις το πήρες. Και συγνώμη που σε ξεχάσαμε... Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
7 Νοε 7th 2015, 2:38pm Ο/H spoulk έγραψε: Αλλά γιατί δεν έχω Antutu Medal? Αισθάνομαι λίγο γυμνός.... Ο/H MIUI_ART έγραψε: Μόλις το πήρες. Και συγνώμη που σε ξεχάσαμε... Αχ! Ζεστάθηκα...!!! Ευχαριστώ!!!