Ξερει καποιος πως λειτουργει το τηλεφωνο σαν τηλεκοντρολ; xiaomi redmi note 2.
Θανάση σε παρακαλω τα φωτα σου MG_Macedon
Άνοιξε τα tools και θα βρεις την σχετική εφαρμογή. Την ανοίγεις και ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης. Εμένα παίζει άψογα και με την τηλεόραση,κλιματιστικό, dvd player.
Ξερει καποιος πως λειτουργει το τηλεφωνο σαν τηλεκοντρολ; xiaomi redmi note 2.
Θανάση σε παρακαλω τα φωτα σου MG_Macedon
Άνοιξε τα tools και θα βρεις την σχετική εφαρμογή. Την ανοίγεις και ακολουθείς τις οδηγίες επί της οθόνης. Εμένα παίζει άψογα και με την τηλεόραση,κλιματιστικό, dvd player.
ευχαριστω linuxovios αλλα στα εργαλεια (tools) δεν υπαρχει σχετικο εικονιδιο . αν μπορεις καποια φωτο .ευχαριστω εκ των προτερων
Μιας και το θεμα ειναι σχετικο και για να μην ανοιγω καινουργιο,
ξερει κανεις αν το IR του note 2 ειναι και receiver? Δηλαδη, αν στρεψω ενα τηλεκοντρολ προς το κινητο και πατησω ενα κουμπι, θα λαβει την συχνοτητα που αναλογει στο κουμπι που πατησα?
Νομίζω πως δεν κάνουν όλα τα κινητά για remote, τουλάχιστον έτσι άποψη είχα για το Redmi 2 μου.
Στο mi4c όμως που δουλεύει πατάω του κουμπί, του λέω τι συσκευή είναι (πχ aircontition fujitsu) και αφήνω πατημένο του κουμπί που μου λέει μέχρι να ακούσω τον ήχο. Μετά το ξαναπατάω για να κλείσει τη συσκευή (λογικά την πρώτη φορά βρίσκει κάποιες που ανήκουν σε μια κατηγορία και μετά ταυτοποιά ποια είναι ακριβώς) και μετά σου εμφανίζει το τηλεκοντρόλ που κάνεις τα πάντα σχεδόν.
Παιδιά υπάρχει τρόπος να ανανεωθεί η λίστα με τις συσκευές- εταιρείες που υποστηρίζονται; Η λίστα που έχει το κινητό μου είναι πολύ μικρή. Λείπουν εταιρείες.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.