Διαφήμιση

Αγορά xiaomi redmi Note 2 pro

• Αγορά xiaomi redmi Note 2 pro

Καλημέρα στο forum κ καλώς σας βρήκα.Πριν 2 μέρες παρέλαβα το καινούριο μου κιν redmi note 2 pro, το πρώτο μου κιν με miui κ αν κ είμαι εντελώς άσχετος με αυτά,χθές έκανα με την βοήθεια του φορουμ σας την αναβάθμιση σε gtv 5.11.5 v7 με τον 1ο τρόπο που προτείνεται(μέσω ρομ) κ νομίζω πως πήγαν όλα καλά...Θέλω να ρωτήσω το twrp τί είναι κ που το βρίσκω στο κιν μου?Εχω ενα θέμα,δεν μ αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές απο το play store απο δεδομένα,μόνο μέσω wifi,αν κ ξετικάρω την επιλογή μόνο μέσω wifi...Οτι χρειάζεται να διαβάσω για την συσκευή μου,παρακαλώ προτείνεται μου τα λινκ για να μην χαθώ στην μετάφραση :D Ευχαριστώ πολύ.
    • Καλημέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!
      Το twrp recovery είναι ένα είδος recovery που έχει η συσκευή και δεν το βλέπεις κάπου στη λειτουργία της. Για να μπείς στο recovery αυτό υπάρχουν 2 τρόποι:
      1.Μπαίνεις στην εφαρμογή "Αναβάθμιση" και πατάς της 3 τελίτσες πάνω, επιλέγεις Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery.
      2.Πρέπει να κλείσεις το κινητό σου, και να κρατήσεις πατημένο το Power OFF + Volume UP ταυτόχρονα για 5-10 δευτερόλεπτα.
      Αφού μπείς σε αυτό το MODE τότε μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα. Ρίξε μια ματιά στο λεξικό που έχει το forum -> Recovery

Για να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές αλλά και μεγάλα αρχεία στη συσκευή σου πρέπει να πας στην εφαρμογή "Λήψεις", να επιλέξεις τις 3 τελίτσες πάνω και να πατήσεις "Ρυθμίσεις". Αμέσως μετά επιλέγεις "Οριο μεγέθους λήψης" και βάζεις απεριόριστο. Αφού το κάνεις αυτό τότε θα μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές απο το play store αλλά και γενικά μεγάλα αρχεία. Είναι απενεργοποιημένο "απο τη μάνα του" για να σε προστατεύει απο χρεώσεις(mb και €€).

Διάβασε το πρώτο post σε ΑΥΤΟ το thread και θα σου λυθούν ΠΟΛΛΕΣ απορίες.

Το κινητό που πήρες είναι τερατάκι. Μεγειά σου.
    • Διαφήμιση