Καλησπέρα. Πρόσφατος κάτοχος του κινητού με MIUI VERSION 66.77.33.00(LHMCNCH) STABLE με MIUI 6. Ελληνικά έχει μέσα. Το θέμα είναι ότι δε θέλω να περάσω την Ελληνική έκδοση αλλά τη multilanguage developer ή τη stable miui 7. Όποιον οδηγό και αν ακολούθησα δεν πέτυχε κανένας. Ούτε με recovery ούτε μέσω updater που μόλις παώ να κάνω τοπική ενημέρωση μου λέει unfortunately updater has stopped. Βοηθήστε με....
Πρόβλημα αλλαγής ρομ-αναβάθμισης
-
-
Κανείς??????
-
Ο/H damierom έγραψε:
Κανείς??????
Εεμμμ... και βιαστικός είσαι (Κανείς??????), και δεν ξερεις τι ακριβώς θέλεις (multilanguage developer ή τη stable miui 7) , αλλά έχεις και ΑΠΟΨΗ (δε θέλω να περάσω την Ελληνική έκδοση)!!!
Αν εξηγούσες κιόλας (έτσι για να μαθαίνουμε...) τι επιπλέον έχει η "multilanguage developer ή τη stable miui 7" που προτιμάς, έναντι της Ελληνικής που απορρίπτεις, θα το εκτιμούσα περισσότερο!
Λοιπόν... στην ουσία! Για να κάνεις τη δουλειά σου ακολούθησε πιστά αυτό τον οδηγό και αντί της ελληνικής εσύ βάλε "multilanguage developer ή τη stable miui 7"... -
-
Ο/H damierom έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Προτιμώ τη multilang έκδοση γιατί έχει και Ελληνικά και δεν έχει τα διαφορετικά εικονίδια που έχει η Ελληνική. Γενικώς μου αρέσουν οι "επίσημες" εκδόσεις κι όχι οι custom. Επίσης απεχθάνομαι το root.
Καλή επιτυχία! -
Ο/H damierom έγραψε:
Γενικώς μου αρέσουν οι "επίσημες" εκδόσεις κι όχι οι custom.
Μην μπερδεύεσαι με το Xiaomi.eu (ΔΕΝ είναι Xiaomi) αλλά ένα από τα επίσημα FAN CLUB της MIUI & Χiaomi, όπως και το δικό μας.
Το xiaomi.eu είναι το παλιό miuiandroid.com (MIUI Android ROM - Redefining Android - International Unofficial MIUI ROM Support since 2010) που απλά άλλαξε όνομα και έγινε xiaomi.eu (απλή αλλαγή Domain name).
Περί ορέξεως βέβαια, ουδείς λόγος.
Αν θέλεις Επίσημη ROM Xiaomi, μπορείς να κατεβάσεις την Global της Xiaomi ή την Κινέζικη, αν σου αρέσουν βέβαια και τα Kινέζικα.. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H damierom έγραψε:
Γενικώς μου αρέσουν οι "επίσημες" εκδόσεις κι όχι οι custom.
Μην μπερδεύεσαι με το Xiaomi.eu (ΔΕΝ είναι Xiaomi) αλλά ένα από τα επίσημα FAN CLUB της MIUI & Χiaomi, όπως και το δικό μας.
Το xiaomi.eu είναι το παλιό miuiandroid.com (MIUI Android ROM - Redefining Android - International Unofficial MIUI ROM Support since 2010) που απλά άλλαξε όνομα και έγινε xiaomi.eu (απλή αλλαγή Domain name).
Περί ορέξεως βέβαια, ουδείς λόγος.
Αν θέλεις Επίσημη ROM Xiaomi, μπορείς να κατεβάσεις την Global της Xiaomi ή την Κινέζικη, αν σου αρέσουν βέβαια και τα Kινέζικα..
-
Ο/H damierom έγραψε:
Ναι αλλά οι ρομ του xiaomi.eu δεν αλλάζει τα εικονίδια ούτε ρουτάρει το κινητό με superuser όπως η Ελληνική... γι αυτό και τις προτιμώ. Είναι πολύ κοντά στην original κινέζικη-αγγλική.
Που ειδες να βάζουμε super user στις rom ?
Μιλάς για άλλη rom ?
Από που παίρνει τις μεταφράσεις το xiaomi.eu ?
Από την Κίνα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0