Διαφήμιση

Προβλημα με το wi-fi και τα χρωματα της οθονης

• Προβλημα με το wi-fi και τα χρωματα της οθονης

Καλημερα στο forum!!Εχω ενα προβλημα με το Redmi note 2 prime που εχω στην κατοχη μου!!
      Ειχα την stable την Ελληνικη που εχουν φτιαξει τα παιδια εδω μεσα και δουλευαν ολα μια χαρα!!
      Δεν ειχα το παραμικρο προβλημα!!

Καποια στιγμη τα βαζω διπλα... σε ενα αλλο redmi note 2 το απλο οχι το prime σαν το δικο μου ενος φιλου μου που του το εχω αγορασει εγω...και βλεπουμε την εξης διαφορα....:
      Τα χρωματα της οθονης του δικου του κινητου...ηταν καλυτερα...απο τα δικα μου!!
      Εννοω το λευκο του ηταν καθαρο...λευκο ενω το δικο μου ηταν σαν να ζαχαριζει.....ετσι το λεω εγω!!!!
      Οπως ειναι το λευκο του G3 για παραδειγμα....αμα ειναι καποιος γνωστης θα του ερθει το χρωμα κατευθειαν στο μυαλο!!!
      Τον ρωταω τι rom φορας και μου λεει οτι φοραω την τελευταια developer GTV 5.11.5 απο τα παιδια απο το miui.gr!!
      Κοιταω τις ρυθμισεις της οθονης μου μηπως ειχαμε αλλες ρυθμισεις στα χρωματα και την αντιθεση...και ηταν ακριβως τα ιδια!!

Μηπως ειναι η stable λεω το προβλημα....και ειναι αλλιως οι ρυθμισεις του χρωματος γραμμενες....στην rom και για αυτο εχουμε διαφορετικα χρωματα?

Παω να βαλω και εγω την developer και να βγαλω την stable για να δω αν οντως εφταιγε η rom.....και δεν ειναι θεμα του κινητου μου...και παρατηρω το εξης.....:
      Οταν εβαλα την 5.11.5 GTV οταν ξεκιναγε ο οδηγος της rom...οταν ανοιγει για πρωτη φορα το τηλεφωνο...να φτιαξουμε τις ρυθμισεις...που θελουμε...δεν μου εκανε συνδεση με το wi-fi του σπιτιου μου!!
      Συνεχεια εγραφε...συνδεση...και μετα με πεταγε!!
      Με αποτελεσμα να μην εχω wi-fi στο κινητο...!!Ολα τα αλλα δουλευανε μια χαρα!!!
      Βαζω την 5.11.12 GTV που βγαλανε εχθες τα παιδια τα ιδια...!!Δεν δουλευε το wi-fi παλι δεν μου εκανε συνδεση!!Κανω καθαρη εγκατασταση με fastboot...απο τον οδηγο που εχουν φτιαξει τα παιδια εδω μεσα και ξαναπερναω την 5.11.5GTV αλλα και την 5.11.12 GTV και παλι τα ιδια!!!
      Δεν δουλευε το wi-fi στο κινητο!!
      Αφου εχω απογοητευτει...πλεον...οτι μονο η stable θα δουλευει στο κινητο μου...αλλα δεν θα εχω το καθαρο λευκο που εχουν οι developer ρομ λεω να κανω μια τελευταια προσπαθεια... και να περασω την 5.10.29 GTV.....!!

Και το wi-fi δουλεψε!!!Χα χα χα!!!

Μηπως εχουν τελικα προβλημα οι τελευταιες developer rom για την prime εκδοση?

Συγνωμη αμα σας ζαλισα....ειναι μεγαλο το κειμενο το ξερω...αλλα πιστευω οτι ειναι ενα σημαντικο προβλημα...και το να εχεις πιο μετρια χρωματα απο ενα ιδιο..κινητο σαν το δικο σου!!
      Αλλα και να μπορουμε να βαλουμε τις τελευταιες developer...rom οπως και οι αλλοι κατοχοι και να δουλευουν σωστα!!!

Ευχαριστω πολυ!!
    • Λοιπόν ακου...
      Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα 32αρι prime για ένα φίλο... Εγώ έχω τι ίδιο ακριβώς! Του το σετάρω, του βάζω όλα τα καλούδια που έχω και στο δικό μου και στη "τελετή παράδοσης-παραλαβής" παρατηρώ ΑΚΡΙΒΩΣ το θέμα που ανέφερες παραπάνω... Τι δικό μου "λευκό", το δικό του "ζαχαρί..." (αν αυτό είναι χρώμα...)
      Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο.. .Οι συσκευές, όχι μόνον ήταν ακριβώς οι ίδιες, αλλά φορούσαν και το ίδιο λογισμικό...
      Αφού είδα πλέον τη διαφορά και την "αποτύπωσα" στο μυαλό μου, στη πορεία διαπίστωσα ότι και στο δικό μου το "λευκό", υπήρχαν στιγμές όπου γινόταν "ζαχαρί"...χωρίς λόγο! Σκέφτηκα ότι για κάποιο λόγο μπαίνει μόνο του στο "αυτόματο" και μειώνει κάπως την "λάμψη"... αλλά δεν ήταν αυτό... Τελικά ποτέ δεν βρήκα τι είναι..Ούτε και μέχρι τώρα.. απλά σταμάτησα να ασχολούμαι με το φαινόμενο...

Όσο για το πρόβλημα με το wifi...υπήρχε ένα (εργοστασιακό) πρόβλημα στη προηγούμενη ρομ, αλλά τώρα είναι μια χαρά...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Λοιπόν ακου...
      Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα 32αρι prime για ένα φίλο... Εγώ έχω τι ίδιο ακριβώς! Του το σετάρω, του βάζω όλα τα καλούδια που έχω και στο δικό μου και στη "τελετή παράδοσης-παραλαβής" παρατηρώ ΑΚΡΙΒΩΣ το θέμα που ανέφερες παραπάνω... Τι δικό μου "λευκό", το δικό του "ζαχαρί..." (αν αυτό είναι χρώμα...)
      Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο.. .Οι συσκευές, όχι μόνον ήταν ακριβώς οι ίδιες, αλλά φορούσαν και το ίδιο λογισμικό...
      Αφού είδα πλέον τη διαφορά και την "αποτύπωσα" στο μυαλό μου, στη πορεία διαπίστωσα ότι και στο δικό μου το "λευκό", υπήρχαν στιγμές όπου γινόταν "ζαχαρί"...χωρίς λόγο! Σκέφτηκα ότι για κάποιο λόγο μπαίνει μόνο του στο "αυτόματο" και μειώνει κάπως την "λάμψη"... αλλά δεν ήταν αυτό... Τελικά ποτέ δεν βρήκα τι είναι..Ούτε και μέχρι τώρα.. απλά σταμάτησα να ασχολούμαι με το φαινόμενο...

Όσο για το πρόβλημα με το wifi...υπήρχε ένα (εργοστασιακό) πρόβλημα στη προηγούμενη ρομ, αλλά τώρα είναι μια χαρά...
      Χα χα χα!!!Καταλαβα....δεν θα ασχοληθω και εγω καθολου...μου φαινεται!!Τουλαχιστον μου εφυγε η απορια...!!!Να σαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου!!
    • Διαφήμιση