Διαφήμιση

Την γνώμη σας για 2 αξεσουάρ αυτοκινήτου

• Την γνώμη σας για 2 αξεσουάρ αυτοκινήτου

Λοιπόν θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου για το κινητό και ένα φορτιστή αυτοκινήτου(σκεφτόμουν να πάρω powerbank αλλά καθώς το χρειάζομαι για το φορτηγό τελικά μάλλον ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι πιο χρήσιμος)

Πάμε λίγο στην βάση,πήρα πρόσφατα μια σαν κι αυτή αλλά διαπίστωσα ότι δεν βολεύει καθώ τα πλαϊνά χερουλάκια όταν κλείνουν εμποδίζουν την χρήση του power button όταν είναι στην βάση και φυσικά δεν μπορεί να φορτίζεται ενώ είναι στην βάση καθώς το κάτω στηριχτήρι (ωραία λέξη ε; :D ) δεν επιτρέπει την φόρτιση.

Οπότε έψαξα λίγο στο ebay και βρήκα αυτά:

αυτή η οποία βρέθηκε και σε ένα μαγαζί εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το υλικο πίσω θα είναι πάντα χρηστό,η κοπέλα με βεβαίωσε ότι ακόμα κι όταν αρχίσει να μην κολλάει το βουτάς σε λίγο χλιαρό νερό και είναι πάλι χρηστικό. Όποιος έχει παραπλήσια ας μου πεί εντυπώσεις.

αυτή η οποία είναι πολύ όμορφη αλλά επειδή αλλάζω φορτηγά μάλλον πρέπει να πάρω 3 (τόσα αλλάζω)

αυτή η οποία είναι σαν την προηγούμενη

κι αυτή είναι όμορφη αλλά πάλι πέφτω στο ίδιο πρόβλημα με τις προηγούμενες εκτός κι αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι άλλο

Είναι και οι βάσεις του αυτού που δεν εμποδίζουν πουθενά τις χρήσεις του κινητού αλλά δεν ξέρω αν η χρήση του μαγνήτη επηρεάζει την μονάδα αποθήκευσης δεδομένων,σκληρός και μαγνήτης

Και είναι και αυτή η οποία δνε έχει ούτε μαγνήτες αλλά και δεν εμποδίζει αλλά αυτές οπι βεντούζες;δεμ ξέρω,θα αφήνουν σημάδια ή όχι;

Πάμε λίγο και στους φορτιστές..

Σκεφτόμουν κάτι σε αργή φόρτιση και όχι και πολύ φτηνοδουλειά (όχι 1,2,3 ευρώ) αλλά δεν ξέρω και πολλά οπότε όποιος ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του.

ο γνωστός belkin αλλά δεν ξέρω τι κάνει από φόρτιση και φυσικά κατα πόσο είναι γνήσιος καθως βρήκα και με 3 τον ίδιο

Αυτός μου άρεσε αλλά δεν ξέρω τίποτα

Το ίδιο και μ'αυτόν

Εδώ χρειάζομαι πιο πολύ τα φώτα σας!!!
    • Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν θα εμπιστευόμουν το κινητό μου να κρέμεται στον αέρα στηριζόμενο μόνο σε ένα λάστιχο που έχει κολλητικές ιδιότητες και μάλιστα στους ελληνικούς δρόμους που σε κάθε 50 μέτρα έχουν και μια λακκούβα.
      Το άλλο που κολλάει πάνω στο καντράν ναι κολλάει καλά εφόσον το καντράν σου είναι λίγο γυαλιστερό. Στο δικό μου δεν κολλάει με τίποτα. Και ναι αν σταματήσει να κολλάει το πλένεις και γίνεται καινούριο. Για φορτιστή αυτό που μετράει είναι να δίνει πραγματικά 2Α και πάνω ώστε το τηλέφωνο να μπορεί να δουλεύει και ταυτόχρονα να φορτίζεται.
      Αν όμως το έχεις μπροστά στο παρμπριζ με συνέχεια ανοιχτή την οθόνη να δουλεύει το GPS και να είναι καλοκαίρι το τηλέφωνο θα γίνει ψητό.
      Άρα πρέπει να βρεις και μια πατέντα με σκίαστρο ώστε να μη ψήνεται από τον ήλιο. :)
      Η καλύτερη θέση είναι στις γρίλιες του κλιματισμού, αλλά μόνο όταν είναι καλοκαίρι και δουλεύει το κρύο, γιατί στο ζεστό θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα με τον ήλιο το καλοκαίρι. Επίσης θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι γρίλιες θα αντέξουν το βάρος και δεν θα ξεχαρβαλωθούν :)
      Εγώ τώρα τον χειμώνα χρησιμοποιώ μια δυνατή βεντούζα από άλλη κάμερα αυτοκινήτου που πάνω της έχω βιδώσει μια βάση από selfie stick και το κινητό είναι ανοικτό από παντού σε landscape και δεν υπάρχει φόβος να ξεκολλήσει η βεντούζα μιας και είναι πολύ δυνατή.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή αν σε μπέρδεψα περισσότερο. :D
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ότι βοήθησες βοήθησες σίγουρα καθώς αυτό χρειάζομαι τις εμπειρίες από συμφορουμίτες.
      Σε φορτηγο και κλιματισμο κομματάκι δύσκολο,παρά ταύτα με βοήθησες πολύ,
      άρα πάω στον belkin που είναι πιο εγγυημένος αν είναι γνήσιος εκτός κι αν έχεις κάτι πιο στάνταρ για πρόταση,
      και σε πατέντα 2 σε ένα βεντούζα με selfi stick για βάση.

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εγώ τώρα τον χειμώνα χρησιμοποιώ μια δυνατή βεντούζα από άλλη κάμερα αυτοκινήτου που πάνω της έχω βιδώσει μια βάση από selfie stick και το κινητό είναι ανοικτό από παντού σε landscape και δεν υπάρχει φόβος να ξεκολλήσει η βεντούζα μιας και είναι πολύ δυνατή.
      βέβαια υπάρχει κι αυτό που με την βεντούζα του ίσως κάνει σαν αυτό που λες.ε;Τα μαγνητάκια μπαίνουν ενδιάμεσα από την θήκη και κολάνε στην θήκη οπότε θα χρειαστώ μια εξτρά θήκη για εκτός από την δουλειά.
      αυτό το selfie stick πως προσαρμόζεται στο τηλέφωνο;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kimnag έγραψε:

αυτή η οποία βρέθηκε και σε ένα μαγαζί εδώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το υλικο πίσω θα είναι πάντα χρηστό,η κοπέλα με βεβαίωσε ότι ακόμα κι όταν αρχίσει να μην κολλάει το βουτάς σε λίγο χλιαρό νερό και είναι πάλι χρηστικό. Όποιος έχει παραπλήσια ας μου πεί εντυπώσεις.
      Αυτην την δοκίμασα με ενα ΖΤΕ Blade και είχα το προβλημα ότι κολλούσε υπερβολικά πολυ (ξεκολλούσε το πίσω καπάκι κάθε φορά που το εβαζα επανω) οπότε μοιραία κατέληξε παραπεταταμένη κάπου στο σπίτι..
    • Ο/H Bodai έγραψε:

οπότε μοιραία κατέληξε παραπεταταμένη κάπου στο σπίτι..
      οπότε την αφήνουμε στυήν και μένει να μάθω αυτή την πατέντα του GR_Macedon και αυτή με την βεντούζα που είναι μαγνητική,κυρίως αν δημιουργήσει κανένα θέμα ο μαγνητισμός στο κινητό..
    • Ο/H kimnag έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

οπότε μοιραία κατέληξε παραπεταταμένη κάπου στο σπίτι..
      οπότε την αφήνουμε στυήν και μένει να μάθω αυτή την πατέντα του GR_Macedon και αυτή με την βεντούζα που είναι μαγνητική,κυρίως αν δημιουργήσει κανένα θέμα ο μαγνητισμός στο κινητό..

Ειναι το πανω μερος το οποιο το ξεβιδωνω απο το selfie stick και το βιδωνω πανω στη βεντουζα. Η βεντουζα ειναι απο μια παλια καμερα αυτοκινητου που πουλανε οι Κινεζοι την οποια δεν χρησιμοποιω μιας και εχω υην υψηλης αναλυσης καμερα του Redmi Note 2 που χρησιμοποιω τωρα σε ταξιδια με το αυτοκινητο.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Αυτό έχω εγώ προς το παρόν , σχετικά ικανοποιητικό. Δεν πέφτει πάνω στα κουμπιά (ρυθμιζεις εσύ τη θέση του κινητού) κ με τη φόρτιση ή το jack 3.5 δεν έχεις πρόβλημα αφού πάνω& κατω είναι ελεύθερο το κινητό. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να βάλεις το κινητό όταν η βάση είναι πάνω στο παρμπριζ κ ειδικά σε καμιά γωνιά...θέλει τέντωμα κ με τα δυο χέρια αλλά φαντάζομαι σε όλα λίγο πολύ έτσι είναι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H crazywaters έγραψε:

Αυτό έχω εγώ προς το παρόν , σχετικά ικανοποιητικό. Δεν πέφτει πάνω στα κουμπιά (ρυθμιζεις εσύ τη θέση του κινητού) κ με τη φόρτιση ή το jack 3.5 δεν έχεις πρόβλημα αφού πάνω& κατω είναι ελεύθερο το κινητό. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να βάλεις το κινητό όταν η βάση είναι πάνω στο παρμπριζ κ ειδικά σε καμιά γωνιά...θέλει τέντωμα κ με τα δυο χέρια αλλά φαντάζομαι σε όλα λίγο πολύ έτσι είναι.
      Είχα δει κάτι παρόμοιο η και το ίδιο δεν ξέρω για κάποιον λόγο το στυλ μανταλάκι (δική μου ορολογία 8o )δεν μου γέμισε το μάτι,αλλά θα το ξανασκεφτώ θετικά μετά από το σχόλιο σου

Ο/H caeser έγραψε:

Πάρε και μιά άλλη γνώμη ΕΔΩ...
      Η βάση είναι όλα τα λεφτά,στηρίζεται και στο παρπρίζ και στο ταμπλώ αλλά η στήριξη του κινητού δεν εμποδίζει φόρτιση και ακουστικά; η δεν είδα καλά;

Ο/H geobas έγραψε:

Μικρό, πρακτικό, για κάθε κινητό . Δες και ΕΔΩ στο post # 5
      απίστευτα διακριτική βάση αλλά και πάλι δεν εμποδίζεται η φόρτιση;
    • Ο/H kimnag έγραψε:

Η βάση είναι όλα τα λεφτά,στηρίζεται και στο παρπρίζ και στο ταμπλώ αλλά η στήριξη του κινητού δεν εμποδίζει φόρτιση και ακουστικά; η δεν είδα καλά;
      Αφού η πρίζα του κινητού για τη φόρτιση είναι από κάτω... που η βάση δεν το "πιάνει" καθόλου, πως να εμποδίζεται η φόρτιση? Τα δε ακουστικά μπαίνουν απο πάνω... που και πάλι είναι ελευθερο το κινητό! Η βάση "πιάνει" το κινητό στα πλάγια (πολύ σφικτά!!!) και ΚΑΤΩ απο το κουμπί power, όπου δεν το ενοχλεί ΚΑΘΟΛΟΥ! Στα τελευταία 50-60.000 χιλιόμετρα (που έκανα μόλις σε 6-7 μήνες) την καλοκαιρινή περίοδο που μόλις τελείωσε, η βάση δεν έφυγε ούτε μια φορά απο τη θέση της... Στα πλεονεκτήματά της, για την καθημερινή χρήση, βάζω το γεγονός ότι επειδή είναι πολύ ευέλικτη, μπορείς το καλοκαίρι που έχεις σε λειτουργία το A/C να την χαμηλώσεις τόσο όσο να στέκεται μπροστά στς γρίλιες του A/C και να ψύχεται (πράγμα απαραίτητο με τον ήλιο + το GPS), ενώ το χειμώνα την σηκώνεις λίγο, έτσι ώστε να μην "τρώει" τον ζεστό αέρα του καλοριφέρ...
      Η κάτω βάση, που φαίνεται σαν βεντούζα και ακουμπάει επάνω στο ταμπλώ ΔΕΝ είναι βεντούζα... απλά ακουμπάει εκεί και λειτουργεί σαν "αμορτισέρ" προφυλάσσοντας τη βάση από τους κραδασμούς και έτσι και ΔΕΝ έχει αρκετό "μπαλάτζο" για να φύγει απο το τζάμι... :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Αφού η πρίζα του κινητού για τη φόρτιση είναι από κάτω... που η βάση δεν το "πιάνει" καθόλου, πως να εμποδίζεται η φόρτιση? Τα δε ακουστικά μπαίνουν απο πάνω... που και πάλι είναι ελευθερο το κινητό! Η βάση "πιάνει" το κινητό στα πλάγια (πολύ σφικτά!!!) και ΚΑΤΩ απο το κουμπί power, όπου δεν το ενοχλεί ΚΑΘΟΛΟΥ! Στα τελευταία 50-60.000 χιλιόμετρα (που έκανα μόλις σε 6-7 μήνες) την καλοκαιρινή περίοδο που μόλις τελείωσε, η βάση δεν έφυγε ούτε μια φορά απο τη θέση της... Στα πλεονεκτήματά της, για την καθημερινή χρήση, βάζω το γεγονός ότι επειδή είναι πολύ ευέλικτη, μπορείς το καλοκαίρι που έχεις σε λειτουργία το A/C να την χαμηλώσεις τόσο όσο να στέκεται μπροστά στς γρίλιες του A/C και να ψύχεται (πράγμα απαραίτητο με τον ήλιο + το GPS), ενώ το χειμώνα την σηκώνεις λίγο, έτσι ώστε να μην "τρώει" τον ζεστό αέρα του καλοριφέρ...
      Η κάτω βάση, που φαίνεται σαν βεντούζα και ακουμπάει επάνω στο ταμπλώ ΔΕΝ είναι βεντούζα... απλά ακουμπάει εκεί και λειτουργεί σαν "αμορτισέρ" προφυλάσσοντας τη βάση από τους κραδασμούς και έτσι και ΔΕΝ έχει αρκετό "μπαλάτζο" για να φύγει απο το τζάμι...
      δεν το πείδα καλά νόμιζα ότιπιάνει κάτω και πάνω :S