εμένα όταν έβαλα την τελευταία έκδοση (5.11.5) μου έχει κολλήσει δύο φορές και έχει κάνει μόνο του κλείσιμο.....!!! τι συμβαίνει??
Πρόβλημα με επανεκκίνηση Xiaomi Redmi Note 2
-
-
Καλησπέρα @steliosher και καλώς ήρθες στο φόρουμ...
Κακώς η συσκευή σου έχει κολλήσει δυο φορές και έχει κάνει και ένα κλείσιμο απο μόνη της. Εσύ πρέπει να μας πεις τι συμβαίνει και η συσκευή σου έχει τέτοια συμπεριφορά. Πες μας πως εγκατέστησες τη ρομ και πριν απο την 5.11.5 ποια ρομ είχες στη συσκευή? . Επίσης ποιά 5.11.5 φορας? Την GTV, την multi ή ποιά ακριβώς? Επίσης αρχικά (εάν φοράς TWRP recovery) ένας καθαρισμός της cache και της dalvik cache ίσως βοηθούσε σημαντικά την συσκευή σου...
Σε κάθε περίπτωση, τα συμπτώματα που περιγράφεις δεν είναι τέτοια που θα μπορούσαν να σε κάνουν να ανησυχείς...
-
αν ήξερα να σας πω τι συμβαίνει θα είμουν στην xiaomi στην κίνα... χε χε χε
λοιπόν ακολουθώ αυτό το τρόπο αναβάθμισης Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
στην επόμενη θα το κάνω με τον άλλο τρόπο για να σβήσω τα πάντα και θα δω αν γίνει κάτι.....!!!
Α και μιας και βρήκα κάποιον επιτέλους για να μιλήσω ήθελα να επισημάνω και τη μετάφραση του missed call στην οθόνη κλειδώματος, αλλά και τη μετάφραση στο: Ρυθμίσεις \ Πρόσθετες ρυθμίσεις \ Μπαταρία \ Διαχ. Χρήσης Μπαταρίας Εφαρμογών (εκει μέσα έχει ένα τίτλο με τρεις επιλογές και είναι στα κινέζικα)
σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! -
Αυτά για τη μετάφραση, συγκέντρωσέ τα εάν θέλεις και πήγαινε ΕΔΩ και κάνε μια αναφορά (ποστ) να το δούνε τα παιδιά που δουλεύουν τη μετάφραση και να το διορθώσουν.
Όσο για τα προβλήματα σου, πρέπει να βοηθήσεις και εσύ (έστω και αν δεν είσαι στη Κίνα), επειδή μόνο εσύ γνωρίζεις τι έχεις ή δεν έχεις κάνει στη συσκευή σου.
Όταν αποφασίσεις να κάνεις "καθαρή εγκατάσταση" πες μας τι θέλεις και θα σε βοηθήσουμε φυσικά...
Έως τότε πρόχώρα σε ένα καθαρισμό των caches όπως σου είπα παραπάνω... -
-
Ο/H steliosher έγραψε:
εμένα όταν έβαλα την τελευταία έκδοση (5.11.5) μου έχει κολλήσει δύο φορές και έχει κάνει μόνο του κλείσιμο.....!!! τι συμβαίνει??
Καταρχήν άλλαξε τον τίτλο του thread και κάνε τον πιο περιγραφικό.... -
Ο/H caeser έγραψε:
Καλησπέρα @steliosher και καλώς ήρθες στο φόρουμ...
Κακώς η συσκευή σου έχει κολλήσει δυο φορές και έχει κάνει και ένα κλείσιμο απο μόνη της. Εσύ πρέπει να μας πεις τι συμβαίνει και η συσκευή σου έχει τέτοια συμπεριφορά. Πες μας πως εγκατέστησες τη ρομ και πριν απο την 5.11.5 ποια ρομ είχες στη συσκευή? . Επίσης ποιά 5.11.5 φορας? Την GTV, την multi ή ποιά ακριβώς? Επίσης αρχικά (εάν φοράς TWRP recovery) ένας καθαρισμός της cache και της dalvik cache ίσως βοηθούσε σημαντικά την συσκευή σου...
Σε κάθε περίπτωση, τα συμπτώματα που περιγράφεις δεν είναι τέτοια που θα μπορούσαν να σε κάνουν να ανησυχείς...
-
Ο/H babis3001 έγραψε:
caeaser ειχα διαβασει και απο αλλα μελη οτι τους crashari που και που η GTV ισχυει αυτο? Δηλαδη οτι κολαει και θελει reboot το τηλεφονο
Σε ΠΟΙΟΝ κράσαρε η GTV? Σε τι συσκευή? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H babis3001 έγραψε:
caeaser ειχα διαβασει και απο αλλα μελη οτι τους crashari που και που η GTV ισχυει αυτο? Δηλαδη οτι κολαει και θελει reboot το τηλεφονο
-
καταρχάς εντάξει με το θέμα???? (συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα πως το ανέβασα έτσι...
)
όσο αναφορά τα υπόλοιπα σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!
όταν ανεβάσετε την επόμενη ενημέρωση θα τα σβήσω όλα και θα το κάνω "ΜΑΜΑ"....
ευχαριστώ... -
Καλησπερα παιδια
Το κινητο μου σημερα εκανε επανεκκινηση απο μονο του.
Εχω βαλει μοτιβο ασφαλειας για να ανοιξω το viber. Πηγα να σχεδιασω το μοτιβο και δεν ανταποκρινοταν το touch, ετσι λοιπον πατησα το "σπιτακι" για να με επιστρεψει πισω στην αρχικη οθονη. Τοτε λοιπον εκανε επανεκκινηση
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα