Εχει κανείς χρησιμοποιήσει με επιτυχία καμιά από τις εφαρμογές Caller ID ( ιδιαίτερα αυτές που παρουσιάζουν τις φωτος των επαφών )

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούplay.google.com/store/apps/det…theengineer.greekcalleridΟ/H geobas έγραψε:
Εχει κανείς χρησιμοποιήσει με επιτυχία καμιά από τις εφαρμογές Caller ID ( ιδιαίτερα αυτές που παρουσιάζουν τις φωτος των επαφών )
Δεν λέει τίποτα , δοκιμασμένο . Εκείνο που είχα στα Samsung ήταν το HD Full Screen Caller ID που παρουσίαζε την εικόνα του καλούντος . Εδώ δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει σωστάΟ/H caeser έγραψε:
play.google.com/store/apps/det…theengineer.greekcalleridΟ/H geobas έγραψε:
Είτε έχεις caller ID, είτε όχι, την εικόνα του καλούντος την παρουσιάζουν όλες οι συσκευές που φοράνε Miui... Εγώ το caller ID, το χρησιμοποιώ για να βλέπω ποιός με καλεί, που ΔΕΝ είναι στις επαφές μου...Ο/H geobas έγραψε:
Δεν λέει τίποτα , δοκιμασμένο . Εκείνο που είχα στα Samsung ήταν το HD Full Screen Caller ID που παρουσίαζε την εικόνα του καλούντος . Εδώ δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει σωστάδεν παρουσιάζει εικόνα . Πιθανόν επειδή είναι rooted .Ο/H caeser έγραψε:
Εγώ δεν βλέπω εικόνα . Αν φταίνε κάποιες ρυθμίσεις δεν ξέρω ποιες μπορεί να είναιΟ/H caeser έγραψε:
Είτε έχεις caller ID, είτε όχι, την εικόνα του καλούντος την παρουσιάζουν όλες οι συσκευές που φοράνε Miui... Εγώ το caller ID, το χρησιμοποιώ για να βλέπω ποιός με καλεί, που ΔΕΝ είναι στις επαφές μου...Ο/H geobas έγραψε:
Δεν λέει τίποτα , δοκιμασμένο . Εκείνο που είχα στα Samsung ήταν το HD Full Screen Caller ID που παρουσίαζε την εικόνα του καλούντος . Εδώ δεν ξέρω αλλά δεν δουλεύει σωστάδεν παρουσιάζει εικόνα . Πιθανόν επειδή είναι rooted .Ο/H caeser έγραψε:
Πριν από λίγο άνοιξα το Redmi Note 3G και δοκίμασα , με τις ίδιες ρυθμίσεις την εφαρμογή Full Screen Caller ID . Δουλεύει κανονικά και παρουσιάζειΟ/H spoulk έγραψε:
Και εγώ δεν βλέπω φωτό των επαφών μου όταν με καλούν και έχω ανοίξει και θέμα στη σελίδα του κινητού μου αλλά απάντηση που να δουλεύει δεν έχω ακόμα!
Με αυτόν τον οδηγό τις έχω τοποθετήσει!Ο/H caeser έγραψε:
Ακολουθήστε αυτό τον οδηγό, του φίλου @kok8, που ναι μεν είναι παλιός (V5) αλλά είναι αποτελεσματικός
Οδηγός Τοποθέτησης Εικόνων στις Επαφές