Καλησπέρα σε όλους ,μια ερώτηση :Πήρα σήμερα το redminote 2 επεξεργαστής helio κλπ κλπ ,το τηλ δεν είναι root ,προσπάθησα να περάσω την ελληνική rom με το mi recovery και ενώ έχω βάλει την αναβάθμιση στη κάρτα και την έχω μετονομάση σε update.zip πατώντας να κάνει την αναβάθμιση βλέπώ ότι δεν υπάρχει στη συσκευή ο φάκελλος "αρχεία" Kαμμιά ιδέα πως βρίσκω το φάκελλο???
Πρόβλημα redmi 2note δε βλέπω φακέλους της συσκευής
-
-
Δεν χρειάζεται να υπάρχει κανένας Φάκελος "αρχεία".
Βάζεις την ROM χύμα στην συσκευή σου, στην εσωτερική μνήμη ή στην Sd Card αν έχεις, και την κάνεις Flash από εκεί και όχι σε κανένα φάκελο. -
Σε ευχαριστώ πολύ θα το κάνω τώρα ...:)
-
δε βλέπω καθόλου τους φακέλους της συσκευής ,έχεις καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει???
-
-
@alwsi από την εφαρμογή "αρχεία", μέσα στο κινητό σου, πρέπει να βλέπεις τα πάντα (φακέλους, αρχεία κ.λ.π.)... αλλά εγώ θα συμφωνήσω με τον @linuxovios, ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου προτείνει, εάν δεν τα καταφέρνεις να φλασάρεις με το Mi-recovery...
Επίσης πρέπει να φτιάξεις την συσκευή στο προφίλ σου, επειδή έχεις δηλώσει άλλη συσκευή και μιλάς για άλλη και είναι πιθανό κάποια στιγμή να λάβεις λάθος οδηγίες... -
Παιδιά ,πραγματικά δεν έχω λόγια, σας ευχαριστώ πολύ ,είστε καταπληκτικοί και με φοβερές γνώσεις .@caeser το κινητό είναι δώρο στη σύζυγο,εγώ κρατάω το δικό μου
@linuxovios ,έχεις δίκιο θα αλλάξω το τίτλο . Και πάλι ευχαριστώ να έχετε ένα όμορφο σ/κ.
-
Ο/H alwsi έγραψε:
Παιδιά ,πραγματικά δεν έχω λόγια, σας ευχαριστώ πολύ ,είστε καταπληκτικοί και με φοβερές γνώσεις .@caeser το κινητό είναι δώρο στη σύζυγο,εγώ κρατάω το δικό μου@linuxovios ,έχεις δίκιο θα αλλάξω το τίτλο . Και πάλι ευχαριστώ να έχετε ένα όμορφο σ/κ.
Μπας και να το κράταγες εσύ ?
Είναι απίθανα κινητά -
Ο/H alwsi έγραψε:
Παιδιά ,πραγματικά δεν έχω λόγια, σας ευχαριστώ πολύ ,είστε καταπληκτικοί και με φοβερές γνώσεις .@caeser το κινητό είναι δώρο στη σύζυγο,εγώ κρατάω το δικό μου@linuxovios ,έχεις δίκιο θα αλλάξω το τίτλο . Και πάλι ευχαριστώ να έχετε ένα όμορφο σ/κ.
Μπορείς να βάλεις και τις δύο συσκευές στο προφίλ σου... αν θέλεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0