Εγκατάσταση νέας rom και επαναφορά εφαρμογών μέσω twrp
-
-
Για να επαναφέρεις τις εφαρμογές όπως ήταν πριν, γενικώς, δηλαδή ανεξαρτήτως τι έχεις κάνει στο recovery, υπάρχουν 2 τρόποι:
1) Πας στον λογαριασμό σου στο google, στο playstore, πας στις εφαρμογές σου και πατάς στο ΟΛΕΣ. Εκεί είναι όλες οι εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει γενικώς από το playstore. Μαρκάρεις ποιες θέλεις και μετά ξεκινάει η μαζική εγκατάσταση και εσύ πας να φτιάξεις καφέ
2) Στις ρυθμίσεις ,στον miui λογαριασμό σου, εκεί που διαλέγεις τι να σου κάνει backup, επιλέγεις να γίνετε backup της σρχικής οθόνης. Όταν λοιπόν θα χρειαστεί κάποια στιγμή να επαναφέρεις το κινητό σου, μόλις συνδεθείς με τον mi λογαριασμού σου, θα δεις ότι εκτός τις επαφές και τα μηνυματά σου, θα αρχίσει να γίνεται εγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχες μέσα, ακριβώς όπως ήταν πριν, δηλαδή και στους αντίστοιχους φακέλους εάν είχες.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστώ, απλά αν τις ξαναβαλω ετσι δεν θα εχουν τα δεδομενα που ειχαν πριν. Αρα εσεις οταν αλλαζετε ρομ τις βαζετε παλι απο την αρχη;
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
οκ ευχαριστώ!
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Ευχαριστώ, απλά αν τις ξαναβαλω ετσι δεν θα εχουν τα δεδομενα που ειχαν πριν. Αρα εσεις οταν αλλαζετε ρομ τις βαζετε παλι απο την αρχη;
-
πιαδια καλησπερα. τωρα τελευταια εχω παρατηρησει μερικα προβληματα. καταλαβαινω οτι εχει αρχισει και γινεται πιο αργο και κανει κολληματα που πριν δεν εκανε. δεν μπορω να καταλαβω αν φταει η αναβαθμιση ή η συσκευη. το backup το αρχειο αν το βαλω στον υπολογιστη μετα θα μπορω να το περασω ξανα στη συσκευη? επισης εχει αλλαξει και το recovery. πλεον βγαζει μονο τα wipe clear και δεν εχω (νομιζω) το dual boot
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H martzicadespell έγραψε:
-
Ένα τέτοιο οδηγό εννοείς!?
Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H GIANNIS VASILIADIS έγραψε:
Caeser καλησπέρα! Μπορείς να μου πεις ή να μου παραθέσεις κάποιο thread που το κάνεις βήμα βήμα όσο αναφορά το back up που λες. Κάνει back up σε όλα (μνμτα, σημειωματάριο και ρυθμίσεις εφαρμογών) ?
Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & Επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία αντιγράφου
Όταν τελειώσει, ο φάκελος, που έχει όνομα την ημερομηνία και ώρα που πήρες το αντίγραφο, βρίσκεται μέσα την διαδρομή ...\MIUI\backup\AllBackup\....
Μπορείς να τον πάρεις να το βάλεις στο PC σου για ασφάλεια και όταν τον χρειαστείς τον ξαναφέρνεις στο κινητό και κάνει restore (μέσα απο την ίδια διαδρομή που έκανες το back up).
Και ΝΑΙ... κρατάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που αφορούν τα δεδομένα σου... Αν μπεις μέσα θα διαβάσεις αναλυτικά τι ακριβώς κάνει Back up... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0