Διαφήμιση

Greek Dev rom αλλά όχι root?

• Greek Dev rom αλλά όχι root?

Καλησπέρα
      Ειμαι κάτοχος εδώ και 3 μέρες του prime. Οι εντυπώσεις γενικά καλές, πάει σφαίρα, αν και θα προτιμούσα μία rom τυπου cyanogenmod αντι του MIUI. Τελος πάντων ευτυχώς υπάρχει η κοινότητα ανάπτυξης της Ελληνικής Rom και κάτι γίνεται... Τελος πάντων εχω βάλει την dev 5.11.12, ολα μια χαρα εκτός από το root! Το root checker λέει ότι δεν ειναι root η συσκευη. Το superSU δεν δουλευει επίσης, και στο μενου ¨κεντρο ασφαλειας-->Δικαιώματα , δεν έχει κάποια επιλογή για ενεργοποίηση root. Τί κάνω λάθος??
      Ευχαριστώ πολύ!
    • Ο/H Eurih70 έγραψε:

Καλησπέρα
      Ειμαι κάτοχος εδώ και 3 μέρες του prime. Οι εντυπώσεις γενικά καλές, πάει σφαίρα, αν και θα προτιμούσα μία rom τυπου cyanogenmod αντι του MIUI. Τελος πάντων ευτυχώς υπάρχει η κοινότητα ανάπτυξης της Ελληνικής Rom και κάτι γίνεται... Τελος πάντων εχω βάλει την dev 5.11.12, ολα μια χαρα εκτός από το root! Το root checker λέει ότι δεν ειναι root η συσκευη. Το superSU δεν δουλευει επίσης, και στο μενου ¨κεντρο ασφαλειας-->Δικαιώματα , δεν έχει κάποια επιλογή για ενεργοποίηση root. Τί κάνω λάθος??
      Ευχαριστώ πολύ!

Να σε καλωσωρίσω αρχικά στο φόρουμ και να γίνω λίγο δεικτικός, λέγοντάς σου ΓΙΑΤΙ προτιμάς cyanogenmod αντι του MIUI? Επειδή έτσι έχεις ακούσει απο εδώ και απο εκεί ή μετά από τρεις μέρες στη Miui έγινες expert??? Δοκίμασέ τη λίγο και μετά αποφασίζεις...
      Όσο για το root, είναι rooted, εφ'όσον φοράς developer...
      Το root λειτουργεί ως εξής... Τρέχεις μια εφαρμογή που χρειάζεται root... Όταν σου ζητάει root (αλλά και χωρίς να σου ζητήσει, αφού την τρέξεις όμως πρώτα), πας
      Κέντρο Ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Προνόμια Root--> και μέσα εκεί ανοίγεις το διακόπτη (να γίνει πορτοκαλί) δίνοντας έτσι root δικαιώματα στην συγκεκριμένη εφαρμογή...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Eurih70 έγραψε:

Καλησπέρα
      Ευχαριστώ πολύ!
      Αν δεν (είχα ξεχάσει το δεν) έχεις αυτή την εικόνα στο κέντρο ασφάλειας μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Eurih70 έγραψε:

Καλησπέρα
      Ευχαριστώ πολύ!
      Αν έχεις αυτή την εικόνα στο κέντρο ασφάλειας μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά

Βάλε την stable για την συσκευη σου δεν είναι root αλλά να ξέρεις ανσβάθμισει θα έχεις ανά δίμηνο μάλλον.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk