1 Sms Νοε 21st 2015, 7:56pm Υπάρχει πρόβλημα με τα sms στην τελευταία gtv ή μόνο εγώ το χω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 Νοε 21st 2015, 7:58pm Ο/H stefgr74 έγραψε: Υπάρχει πρόβλημα με τα sms στην τελευταία gtv ή μόνο εγώ το χω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν λες πρόβλημα ? Έστειλα 3 μηνύματα μέχρι τώρα και όλα πήγαν κανονικά... Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
3 Νοε 21st 2015, 8:46pm Δεν μπορώ να στείλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4 Νοε 21st 2015, 8:50pm Ευχαριστώ για την απάντηση. Με εβαλες σε σκέψεις και δοκιμασα σε άλλο αριθμό. Δουλεύει. Έχω πρόβλημα σε συγκεκριμένο νούμερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5 Νοε 21st 2015, 8:54pm Ο/H stefgr74 έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση. Με εβαλες σε σκέψεις και δοκιμασα σε άλλο αριθμό. Δουλεύει. Έχω πρόβλημα σε συγκεκριμένο νούμερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ελπίζω να λυθεί και αυτό στην πορεία Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi