Διαφήμιση

Κάποιες ερωτήσεις ....

• Κάποιες ερωτήσεις ....

Με τη άδεια σας , κάποιες ερωτήσεις .

1 . Κατά καιρούς (ή και συχνά) αναφέρονται και επαναλαμβάνονται κάποια θέματα , και στα οποία δεν έχει βρεθεί η αντιμετώπισή τους . Τι γίνεται με αυτά ?
      2. Στο ξεχασμένο Redmi Note 3G , έχω ακόμα την πανάρχαια από τον Φεβρουάριο 5.2.10 | stable . Υπάρχει κάποια νεότερη που δεν την βρίσκω ή μένουμε με αυτή ?
      3. Ποια είναι η τελευταία stable για το Redmi Note 2 ?
    • Ο/H geobas έγραψε:

1 . Κατά καιρούς (ή και συχνά) αναφέρονται και επαναλαμβάνονται κάποια θέματα , και στα οποία δεν έχει βρεθεί η αντιμετώπισή τους . Τι γίνεται με αυτά ?
      2. Στο ξεχασμένο Redmi Note 3G , έχω ακόμα την πανάρχαια από τον Φεβρουάριο 5.2.10 | stable . Υπάρχει κάποια νεότερη που δεν την βρίσκω ή μένουμε με αυτή ?
      Τι έγινε ρε παιδιά . Βουβαμάρα . Είπα τίποτα στραβό ? ?(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

1. Τι εννοείς? Παράδειγμα?
      2. Απ'ότι βλέπω υπάρχει νέα stable κινέζικη Global V7 στο .en για το Note 3G, αλλά GTV μόνο Developer
      3. Στα Downloads... ΕΔΩ
    • Ο/H geobas έγραψε:

Εξαρτάται για ποια "θέματα" αναφέρεσαι.

1) Γενικά, σε Developer ROM, λόγου τις συχνότητας της κυκλοφορίας τους (εβδομαδιαία), αλλά και του όγκου δουλειάς που χρειάζεται για να έχετε κάθε εβδομάδα νέα ROM σε 17 συσκευές, είναι σχεδόν αδύνατον να ασχοληθεί κάποιος για Debug.
      Ήδη χρειαζόμαστε 32 ώρες το 24ωρο για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε όλα αυτά που απολαμβάνετε στην κοινότητα.

Όταν με το καλό γίνουμε ακόμη περισσότεροι Developers που θα μπορέσουν να μοιραστούν τον φόρτο εργασίας, είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσουμε ακόμη περισότερο τις υπηρεσίες μας.

2) Όταν με το καλό η Xiaomi μας παραδώσει V7 Stable για την συσκευή, να είστε σίγουροι πως θα σας την δώσουμε και εμείς σε σύντομο χρόνο.

3) Απαντήθηκε παραπάνω.... ;)

4) Ουπς !!! Δεν έχει 4η ερώτηση..... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • @ MIUI_ART and @caeser Σε ότι αφορά την πρώτη ερώτηση θα πρέπει να φάω μερικές ώρες να βρω τα άλυτα θέματα ή μικροθέματα
      αν προτιμάτε . Αφορμή μου έδωσε το θέμα που ανέφερε κάποιος φίλος ΕΔΩ , σχετικά με τον επιλεγμένο ήχο κλήσης των επαφών, που
      δεν κρατάει το τηλέφωνο . Αν αντιλαμβάνομαι σωστά , εξαρτάται από το τι κάνουνε οι κινέζοι , και διερωτώμαι αν υπάρχει τρόπος να
      μαζεύουμε αυτά τα μικροπροβλήματα , να τα υποβάλουμε σαν παράπονα χρηστών , μπας και φιλοτιμηθούνε και επιληφθούν .
      Είναι άδικο , να υπάρχουν επιλογές στο κινητό για τον χρήστη και να μην δουλεύουν .
    • Διαφήμιση
    • @geobas η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μικροθεμάτων που γράφουν οι χρήστες στο φόρουμ το δικό μας, ΔΕΝ είναι αληθινά bugs, όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις, αλλά άγνοια χειρισμού της MIUI. Τα πραγματικά bugs, όταν υπάρχουν (και είναι πολλά κατά καιρούς) παρουσιάζονται ΠΑΝΤΟΥ, σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο σε 1-2- 3 Έλληνες χρήστες! Τα περισσότερα λοιπόν απο αυτά φτάνουν στους Κινέζους έτσι κι αλλιώς και η απόδειξη είναι ότι συχνά (και ανάλογα την σοβαρότητα του bug) διορθώνονται κάποια απο αυτά, απο βδομάδα σε βδομάδα... έστω και με μικρή καθυστέρηση.
      Τώρα απο εκεί και μετά και ότι αφορά εμένα, όσο μπορώ και έχω διάθεση και χρόνο να κάνω support, το κάνω, σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ και εθελοντικό επίπεδο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο αυτό... Τώρα να κάνουμε και επιπρόσθετα συλλογή, τακτοποίηση και ομαδοποίηση των όποιων bugs και να τα στέλνουμε στους Κινέζους... εεε... καλά θα ήταν να είχαμε και άλλα μέλη πρόθυμα για αυτή τη δουλειά. Σίγουρα θα ήταν χρήσιμοι!
    • Ο/H caeser έγραψε:

@geobas η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μικροθεμάτων που γράφουν οι χρήστες στο φόρουμ το δικό μας, ΔΕΝ είναι αληθινά bugs, όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις, αλλά άγνοια χειρισμού της MIUI. Τα πραγματικά bugs, όταν υπάρχουν (και είναι πολλά κατά καιρούς) παρουσιάζονται ΠΑΝΤΟΥ, σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο σε 1-2- 3 Έλληνες χρήστες! Τα περισσότερα λοιπόν απο αυτά φτάνουν στους Κινέζους έτσι κι αλλιώς και η απόδειξη είναι ότι συχνά (και ανάλογα την σοβαρότητα του bug) διορθώνονται κάποια απο αυτά, απο βδομάδα σε βδομάδα... έστω και με μικρή καθυστέρηση.
      Τώρα απο εκεί και μετά και ότι αφορά εμένα, όσο μπορώ και έχω διάθεση και χρόνο να κάνω support, το κάνω, σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ και εθελοντικό επίπεδο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο αυτό... Τώρα να κάνουμε και επιπρόσθετα συλλογή, τακτοποίηση και ομαδοποίηση των όποιων bugs και να τα στέλνουμε στους Κινέζους... εεε... καλά θα ήταν να είχαμε και άλλα μέλη πρόθυμα για αυτή τη δουλειά. Σίγουρα θα ήταν χρήσιμοι!

Συμφωνώ απόλυτα ότι τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται σαν προβλήματα δεν είναι τίποτε άλλο από επιπόλαια και
      λανθασμένη ανάγνωση και εφαρμογή των οδηγών (τυφλοσούρτηδων). Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα που παραμένουν
      εκκρεμή και όπως ανέφερα θεωρώ ότι με τις προδιαγραφές και δυνατότητες που έχουν τα κινητά μας είναι τουλάχιστον
      ανορθογραφία να εξακολουθούν να υφίστανται .Προσωπικά δεν έχω τον χρόνο και βέβαια ούτε είμαι γνώστης γιά να μπορώ
      να προσφέρω όπως εσύ και κάποιοι άλλοι , αλλά όσον καιρό μπορώ να διαθέσω ,λέω να ασχοληθώ με την καταγραφή αυτών
      των θεμάτων που αποδεδειγμένα είναι και σοβαρά και άλυτα . Το μόνο drawback στό όλο εγχείρημα είναι πως οι μόνες
      συσκευές με τις οποίες μπορώ να ασχοληθώ και να ελέγχω είναι αυτές που έχω στο προφίλ μου.

Sent with my tab 3 , without Tapalk