Διαφήμιση

Οθονη κλειδωματος σε εισερχομενη κληση

• Οθονη κλειδωματος σε εισερχομενη κληση

το κανω πλεον θεμα γιατι θελω να μαθω αν ειναι μονο στην δικη μου συσκευη αυτο το.....θεμα ας το πω.
      οταν εχω μια εισερχομενη κληση και το τηλεφωνο το εχω στην τσεπη μου η οθονη δεν πρεπει να ηταν κλειστη-σβηστη οσο ειναι καλυμενη?????
      αυτο λειτουργουσε σε προηγουμενες ρομ αλλα στις 3-4 τελευταιες δεν δουλευει πια!!!!!!
      μηπως το αλλαξαν Η θελει καποια ρυθμιση ΕΚΤΟΣ απο ¨ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ¨ που υπαρχει στο μενου αλλα δεν γινεται κατι απο εκει????
      καποιος????????

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

το κανω πλεον θεμα γιατι θελω να μαθω αν ειναι μονο στην δικη μου συσκευη αυτο το.....θεμα ας το πω.
      οταν εχω μια εισερχομενη κληση και το τηλεφωνο το εχω στην τσεπη μου η οθονη δεν πρεπει να ηταν κλειστη-σβηστη οσο ειναι καλυμενη?????
      αυτο λειτουργουσε σε προηγουμενες ρομ αλλα στις 3-4 τελευταιες δεν δουλευει πια!!!!!!
      μηπως το αλλαξαν Η θελει καποια ρυθμιση ΕΚΤΟΣ απο ¨ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ¨ που υπαρχει στο μενου αλλα δεν γινεται κατι απο εκει????
      καποιος????????
      Όπως σου είπα και πριν η ρύθμιση για αυτό το πρόβλημα λύνεται έτσι:
      Κλήσεις-->Ρυθμίσεις κλήσεων -->Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων-->Αισθητήρας εγγύτητας ΟΝ (άνοιξέ τον)
      Είπες ότι το τσεκάρισες και δεν φταιει αυτό...

Αυτό που κοιτάς (το "Πρόληψη ατυχών κλήσεων") ΔΕΝ είναι ρύθμιση που αφορά το πρόβλημα σου!
      Εσύ το πρόβλημα το έχεις όταν δέχεσαι κλήση και μιλάς στο τηλέφωνο. Το "Πρόληψη ατυχών κλήσεων" χρησιμοποιείται για όταν η συσκευή είναι σε αναμονή (δεν μιλάμε δηλαδή, αλλά απλά είναι ανοιχτή) και την βάζουμε στη τσέπη μας! :D