Διαφήμιση

Πρόβλημα με rom 5.12.3

• Πρόβλημα με rom 5.12.3

Καλημέρα σας έβαλα έδρες την νέα rom στο mi 3 και το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι κλείνει κ ανοίγει πάλι μόνο του
      Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι;επίσης κ όταν πάω να κάνω την rom από το σάιτ απευθείας από το κινητό δεν το παίρνει.μου ζητάει λήψη λέω ναι αλλά δεν το κατεβάζει.αυτό συνέβη κ με την αμέσως προηγούμενη rom.Αν γνωρίζεται κάτι θα σας ήμουν υπόχρεους .σας ευχαριστώ.
    • Καλημέρα σας.έχω ένα πρόβλημα από εχτες που έβαλα την νέα rom .το τηλ κλείνει κ ανοίγει μόνο του.όπως επίσης όταν πάω να κατέβασε την rom από το κινητό δεν μπορώ.με ρωταει από τις λήψεις αλλά όταν λέω ναι δεν το κάνει.μήπως γνωρίζει κάτι σχετικα μαύρο το θέμα;το τηλ είναι ένα mi 3
    • @salamandra, το πρόβλημά σου, έχει να κάνει με το Mi3 που έχεις και όχι με τις "Ανακοινώσεις του Φόρουμ", ούτε με τις "Ελληνικές Developer Roms" που είχες δημοσιεύσει τα δύο σου ίδια μηνύματα. Γι'αυτό το λόγο μεταφέρθηκαν εδώ.
      Για τα reboots που κάνει η συσκευή σου, δεν γνωρίζω. Ίσως να είναι κάποιο bug. Περίμενε λίγο τις εξελίξεις να ενημερωθείς και θα δούμε (είδα το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες συσκευές, εκτός από Μι3)
      Για το download, πήγαινε στις λήψεις και βάλε το όριο "απεριόριστο", αν δεν σου κατεβάζει λόγω μεγέθους...
      Ωστόσο να πω, ότι τις rom προτιμάμε να τις κατεβάζουμε στο PC για ασφάλεια και μετά να τις μεταφέρουμε στο κινητό, λόγω τυχόν προβλημάτων της σύνδεσης στο Ιντερνετ του κινητού (για να μην "σπάσει" η ρομ, απο τυχόν lags της σύνδεσης)
    • Διαφήμιση