Προσωπικα έχω κάνει πάνω από 60 παραγγελίες και είχα μια απώλεια στην οποία με αποζημίωσαν 100%.Ο/H 6adriano7 έγραψε:
αυτα περι gearbest.ομως μην διαφημιζετε εταιρεια πουναι για τα μπαζα.εκτιθεστε κι εσεις.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Πριν καιρό, παρήγγειλα ένα κινητό, το είχαν στοκ στο σάιτ.
Μετά από μια βδομάδα, μου στέλνουν email,,, θα το έχουμε σε 2 μήνες+, και μου είπαν:
Full refund στο paypal
H , στον λογαριασμό μου στο gearbest.
Φυσικά επέλεξα το paypal. -
ναι με paypal.εκανα ηδη report a problem.μου απαντησε ο...dimosthenis,οτι αφου πηγα και παραπονεθηκα τωρα θα παει μεσω paypal.στο μεταξυ ακουστε και αυτο.μου εχουν κανει μπλοκ στο gearbest.δεν μπορω να κανω log out.δεν μπορω να μπω στα orders μου.θα ξαναπροσπαθησω μην ειναι απλα καποιο κολλημα.τους εστειλα κι αλλο γραμμα για την κακιστη μεταχειριση.Ο/H NasDriver έγραψε:
Με paypal έκανες την αγορά ?
επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα την γλυτωναν με 50 % refund.κι ας μην παρω τιποτα θα κανω οτι μπορω.δεν εχω αδικο πουθενα. -
κι εγω φιλε παραγγελω 30+ χρονια απο εξωτερικο.τετοια μπινια δεν εχω ξανατυχει.Ο/H amavroudis έγραψε:
Προσωπικα έχω κάνει πάνω από 60 παραγγελίες και είχα μια απώλεια στην οποία με αποζημίωσαν 100%.Ο/H 6adriano7 έγραψε:
αυτα περι gearbest.ομως μην διαφημιζετε εταιρεια πουναι για τα μπαζα.εκτιθεστε κι εσεις.
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
ναι με paypal.εκανα ηδη report a problem.μου απαντησε ο...dimosthenis,οτι αφου πηγα και παραπονεθηκα τωρα θα παει μεσω paypal.στο μεταξυ ακουστε και αυτο.μου εχουν κανει μπλοκ στο gearbest.δεν μπορω να κανω log out.δεν μπορω να μπω στα orders μου.θα ξαναπροσπαθησω μην ειναι απλα καποιο κολλημα.τους εστειλα κι αλλο γραμμα για την κακιστη μεταχειριση.επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα την γλυτωναν με 50 % refund.κι ας μην παρω τιποτα θα κανω οτι μπορω.δεν εχω αδικο πουθενα.Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Σωστά έπραξες... υπομονή θέλει και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου στα μηνύματα
-
Ακριβώς το ίδιο είχα παθει και εγώ φίλε μου όταν είχα ζητήσει refund πριν κανένα 3μηνο,μου είχαν μπλοκάρει τον λογαριασμό στο gearbest.μαλλον είναι πολιτική τους.
-
Αν γνωρίζεις τον αριθμό παραγγελίας γράψε και αρνητικές κρητικές σε διεθνή site με reviews όπως το trustpilot με το περιστατικό και την μεταχείριση να έρθουν λίγο στα ίσια τους και να ασχοληθούν. Σε εμένα μόνο έτσι ασχολήθηκαν σε περιστατικό όπου από δική τους ευθύνη μου χακαραν το λογαριασμό και πήραν ότι είχα στο wallet. Έκαναν τον κινέζο πριν. Όχι ότι βρέθηκε λύση, αλλά τουλάχιστον ασχολήθηκαν.Ο/H 6adriano7 έγραψε:
ναι με paypal.εκανα ηδη report a problem.μου απαντησε ο...dimosthenis,οτι αφου πηγα και παραπονεθηκα τωρα θα παει μεσω paypal.στο μεταξυ ακουστε και αυτο.μου εχουν κανει μπλοκ στο gearbest.δεν μπορω να κανω log out.δεν μπορω να μπω στα orders μου.θα ξαναπροσπαθησω μην ειναι απλα καποιο κολλημα.τους εστειλα κι αλλο γραμμα για την κακιστη μεταχειριση.Ο/H NasDriver έγραψε:
επισης μπηκα παλι στο paypal και εκανα formal complaint.οχι που θα την γλυτωναν με 50 % refund.κι ας μην παρω τιποτα θα κανω οτι μπορω.δεν εχω αδικο πουθενα.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
ευχαριστω για τα σχολια.η paypal αφου εκανε την ερευνα της , μου εστειλε e-mail και μου εδωσε πισω τα χρηματα.δεν νομιζω οτι ειχα και τιποτα στο wallet ναταν δευτερη τριτη αγορα απ αυτους, χε...ους μα..κες συγνωμη για τα γαλλικα μου δεν θ ασχοληθω φιλε να δωσω συνεχεια.απλα μακρυα.και επαναλαμβανω καλο θαναι να μην τους διαφημιζει η σελιδα.μια χαρα επαγγελματικοτατη συμπεριφορα εχουν εδω τα παιδια κριμα να ειναι φαουλ.
-
Καλημέρα. Πήρα το mi 8, 6/128, 542€ ολα, από honor buy, italia.
Μπορείτε να μου δωσεται το link από το forum, όπου γράφουν για το κινητό;
Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader,, σε κινητό 1 μέρας,, χάνεται η εγγύηση. -
Mi-8 (Dipper)Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλημέρα. Πήρα το mi 8, 6/128, 542€ ολα, από honor buy, italia.
Μπορείτε να μου δωσεται το link από το forum, όπου γράφουν για το κινητό;
Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader,, σε κινητό 1 μέρας,, χάνεται η εγγύηση.
-
Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει 2 tv box από το banggood στης 30 Ιουνίου με πραριοριτη αποστολή το tracknig μου λέει 6/7/18 09:34 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ αυτό πήρα τηλ τα ΕΛΤΑ σήμερα και μου λένε ότι το δέμα δεν έχει φτάσει στο αεροδρόμιο τι να κάνω?
-
Επέλεξες priority direct mail; Πλήρωσες με Paypal ; Εάν ναι περιμένεις να σου έρθει , δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
Το πρώτο σε προστατεύει από το τελωνείο το δεύτερο από το να χαθεί , με την επιστροφή χρημάτων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0