Γεια σας παιδια της Xiaomi! εχω ενα προβλημα με το mi4. Οποτε το συνδεω σε καποιο pc h laptop μεσω καλωδιου, καμια συσκευη δεν αναγνωριζει το κινητο. δε το διαβαζει καν. μονο φορτωση κανει. προσπαθω 2 μερες να βρω λυση. εχει τυχει σε κανεναν αλλον; ειμαι ενα βημα απο fastboot αλλα φοβαμαι μηπως κ τοτε δεν αναγνωρισει καποιo pc κ δε θα μπορεσω να περασω καμία rom. ξερει κανεις να δωσει καμια συμβουλη πριν κανω fastboot;
προβλημα με αναγνωριση mi4
-
-
Όταν κάνεις Refresh στο Mi Flash βλέπει κανονικά την συσκευή ?
Αν την βλέπει κανονικά, μπορείς να προχωρήσεις στο Flash της FastBoot αλλά πρόσεξε να έχεις την σωστή ROM. -
Οχι δεν την βλεπει καθολου! εχω προσπαθησει τα παντα. λες αν του κανω fastboot να μην την βλεπει κ μετα κ να μεινω με το κινητο ετσι; ουτε αρχεια μπορω να μεταφερω,ουτε το back up που εχω κανει!
-
Δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο! Συνηθως αυτο φταειι φιλε μου..κανει μονο φορτιση και οχι συνδεση δεδομενων..Xiaomi Redmi Note 8T
-
καλημερα παιδιά!!! Μόλις κατάλαβα τι φταιει. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Άλλαξα πάνω από 4. Μια μέρα φορτιζα το κινητό στο αμάξι με το car charger κ κάηκε . Επηρέασε το να μην μπορει να αναγνωρίζεται ή συσκευή από μια αλλη κ το χειρότερο, φορτίζει παρά πολύ αργά. Από 1200mA, το μάξιμουμ τώρα είναι 130mA. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται;;
-
Ο/H periklis13 έγραψε:
καλημερα παιδιά!!! Μόλις κατάλαβα τι φταιει. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Άλλαξα πάνω από 4. Μια μέρα φορτιζα το κινητό στο αμάξι με το car charger κ κάηκε . Επηρέασε το να μην μπορει να αναγνωρίζεται ή συσκευή από μια αλλη κ το χειρότερο, φορτίζει παρά πολύ αργά. Από 1200mA, το μάξιμουμ τώρα είναι 130mA. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται;;
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H periklis13 έγραψε:
-
Δεν μπορεσα να βρω σε καποια σελιδα να σου το στειλω αλλα λογικα αυτα που σου ειπα ειναι. Μπορεις να περασεις και απο ενα μαγαζι οποιοδηποτε επισκευης κινητων να κανεις μια ερωτηση.Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H periklis13 έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H periklis13 έγραψε:
-
@dnomikos Σωστός! Δοκιμασε πρωτα αυτο και μετα παμε σε hardware problem @periklis13Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H periklis13 έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
Ο/H periklis13 έγραψε:
Ο/H ntel0s έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα