εχω θεμα με τη μπαταριά .μόλις χθες το πήρα το τηλέφωνο το φόρτισα 2ω 30λ και απο το βράδυ μέχρι το πρωί η μπαταρία έπεσε στο 5% χωρίς να το δουλέψω καθόλου και έχοντα κλειστά τα data kai to wifi.
μπαταρια
-
-
Ο/H eseas έγραψε:
εχω θεμα με τη μπαταριά .μόλις χθες το πήρα το τηλέφωνο το φόρτισα 2ω 30λ και απο το βράδυ μέχρι το πρωί η μπαταρία έπεσε στο 5% χωρίς να το δουλέψω καθόλου και έχοντα κλειστά τα data kai to wifi.
Διάβασε τους οδηγούς ΕΔΩ για το πως να εγκαταστήσεις την Ελληνική ρομ στη συσκευή σου και να λυθούν, όλα αυτά τα προβλήματα που έχεις (που οφείλονται συνήθως στις ρομ που φοράνε τα κινεζομάγαζα στις συσκευές) -
Ευχαριστώ αλλα επειδή ειμαι άσχετος απο αυτα μια περισσότερη βοήθεια ?
-
Ο/H eseas έγραψε:
Βρε, αφου δεν πρόλαβα να στο γράψω, πότε πρόλαβες να διαβάσεις τους οδηγούς?
Άντε διάβασέ τους με την ησυχία σου και πολύ προσεχτικά και ότι απορία ή ερώτηση έχεις, ρώτα και θα σου απαντήσουμε... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H eseas έγραψε:
Βρε, αφου δεν πρόλαβα να στο γράψω, πότε πρόλαβες να διαβάσεις τους οδηγούς?
Άντε διάβασέ τους με την ησυχία σου και πολύ προσεχτικά και ότι απορία ή ερώτηση έχεις, ρώτα και θα σου απαντήσουμε...
-
εκτως απο το αρχειο (askis2.jpg) ειναι κατι δικο μου που το ειχα
και τα 3 τα προγραμματα τα κατεβαζουμε?
μονο μια επιλογη εβγαλε στο index απο κατω ειμαι σε καλο δρομο ή οχι?
κατι πηγε στραβα? -
Ναι, τρέξε το MiFlash.exe σαν διαχειριστής και ξανακανε την διαδικασια
δες εάν έχεις ενεργό το antivirus και ααπενεργοποίησετο... -
τελειαααααααααααααααααα
οταν λεει (Τώρα, ανοίξτε το παράθυρο του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή και πηγαίνετε εκεί που είχατε αποθηκεύσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ rom στον υπολογιστή σας, όταν την κατεβάσατε, και κάντε την copy μέσα στο τηλέφωνό σας ΧΥΜΑ) σημαινει ολο το φακελο hermes?
xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.8.0.zip(761mb)?
γιαυτο το φακελο μιλαμε?τη memory card πρεπει να την εχω μεσα? -
Και αυτό το αρχείο κάνει. Απλά ΔΕΝ το αποσυμπιέζεις, απλά το αντιγράφεις στον εωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής (χύμα). Την SD άστην, δεν αποτελεί προβλημα
-
ευχαρητω πολυ ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0