Διαφήμιση

Πρόβλημα με απενεργοποίηση 3G, Wi-Fi και Gps σε αναμονή (Μi4c)

• Πρόβλημα με απενεργοποίηση 3G, Wi-Fi και Gps σε αναμονή (Μi4c)

Καλησπέρα.
      Αγόρασα την περασμένη εβδομάδα ένα Mi4c. Πέρασα από το forum την Ελληνική έκδοση 5.12.6 Developer (mui.gr GTV) με τον πρώτο τρόπο που βρήκα στις οδηγίες.
      Η συσκευή γενικά είναι τέλεια και με την Ελληνική έκδοση πάει ακόμα καλύτερα. Η αυτονομία του είναι τέλεια, δυστυχώς όμως συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα με πριν.
      Στην αναμονή όταν είναι κλειστή η οθόνη απενεργοποιούνται τα δεδομένα, το Wi-Fi και το GPS με αποτέλεσμα να μην έχω ειδοποιήσεις στο viber, whatsapp και άλλες παρόμοιες εφαρμογές όπως επίσης και σε εφαρμογή που γράφω τις διαδρομές μου όταν τρέχω ή κάνω ποδήλατο (Runkeeper) όταν είναι κλειστή η οθόνη δεν δουλεύει το GPS και δεν γράφει την διαδρομή.
      Θα πρέπει να μπω σε κάθε μια εφαρμογή όταν το ξεκλειδώσω για να μου έρθουν τα μηνύματα. Στις πρόσθετες ρυθμίσεις - μπαταριά - διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών έχω βάλει αυτές τις εφαρμογές σε προκαθορισμένη ρύθμιση και την λειτουργιά εξοικονόμησης ανενεργή αλλά δεν είδα διαφορά όπως και με δοκιμή με άλλες επιλογές σε αυτό το μενού.
      Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
      Ευχαριστώ.
    • Φίλε έχω το ίδιο κινητό με την ίδια Developer και μου έρχονται εμένα.

Δοκίμασε σήμερα που θα βγει η νέα Developer να δεις αν φτιάξει. Η αλήθεια όμως είναι πως αν δεν θέλεις προβλήματα γενικώς καλύτερα να μεταφερθείς σε Stable.

Αυτά που περίγραψες είναι πράγματα που θα ξανασυμβούν σε Developers Rom.
    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
      Βασικά το πρόβλημα το είχα και πριν περάσω την Ελληνική ROM.
      Για να δοκιμάσω την νέα Developer θα κάνω πάλι την ίδια διαδικασία όπως την πρώτη φορά ή θα την βρει μόνο του στον έλεγχο για διαθέσιμες ενημερώσεις (εργαλεία - αναβάθμιση)?
    • Διαφήμιση
    • Θα μπει εδώ στην ιστοσελίδα. Θα την βάλεις κάπου χύμα στο κινητό. Θα πας από τον updater και θα επιλέξεις την Ρομ στο κινητό σου και θα το κάνει σε 5 λεπτά μόνο του. Αυτά
    • Έκανα back up και μετά factory defaults.
      Στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή πληκτρολόγιο google........ λογικά έχει σταματήσει και δεν μπορώ να προχωρήσω στην ενεργοποίηση του κινητού.
      Καμιά ιδέα?
    • Ο/H sportage έγραψε:

Στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή πληκτρολόγιο google........
      Έκανες απλά Factory defaults και σου βγαλε έτσι μήνυμα? Χωρίς να βάλεις κάτι άλλο πάνω? Εξήγησε μας λίγο σε παρακαλώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sportage έγραψε:

Έκανα back up και μετά factory defaults.
      Στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα δυστυχώς η εφαρμογή πληκτρολόγιο google........ λογικά έχει σταματήσει και δεν μπορώ να προχωρήσω στην ενεργοποίηση του κινητού.
      Καμιά ιδέα?
      Λοιπόν, άκου:
      Έχεις περασμένη στη συσκευή σου μια έκδοση ρομ που είχε αρκετά Bugs και γι'αυτό με τις εργοστασικές ρυθμίσεις έχεις τέτοια προβλήματα. Πρέπει να βρεις τρόπο να φλασάρεις την καινούρια, που βγήκε σήμερα το πρωί και θα λυθούν όλα όσα αναφέρεις.
      Στο recovery ξέρεις να μπαίνεις? (με σβηστεί τη συσκευή πατάς συγχρόνως το power button+volume UP, για κάμποσα δευτερόλεπτα, μέχρι να μπεις στo recovery)
      Αν έχεις TWRP είσαι τυχερός και είναι απλή η διαδικασία. Κατεβάζεις την νεα ρομ, την βάζεις ΧΥΜΑ μέσα στη συσκευή σου (αφού φυσικά συνδέσεις το PC σου με τη συσκευή), μπαίνεις στο recovery, φλασάρεις και τελειώσες!
      Αν δεν φοράς TWRP, αλλά την MiRecovery, πρέπει να ακουλουθήσεις ΑΥΤΟΝ τον οδηγό.. Ξέρω ότι θα σου φανεί "βουνό", αλλά είναι σωστή και καθαρή δουλειά και στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να το ξανακάνεις...(φυσικά αν ακολουθήσεις αυτό το τρόπο θα χάσεις ότι έχεις μέσα στη συσκευή σου και θα χρειαστεί να ξαναστήσεις το τηλέφωνο απο την αρχή)
    • Άρα καλά κατάλαβα. Έκανε Factory def και μπήκε στην άσχημη μάνα Ρομ που είχε το κινητό του και του επανεμφάνισε ξανά όλα τα αρχικά προβλήματα.

Βασικά για να σου εξηγήσω φίλε τι έγινε, μην φταίξουνε τσάμπα και τα παιδιά εδώ που ΜΟΝΟ βοηθάνε, η εταιρία που παρήγγειλες το κινητό σου είχε βάλει (όπως και σε εμένα) μια προβληματική Ρομ για "μάνα". Έτσι όταν επαναφέρνεις το κινητό είσαι χωμένος στα σκ...α.

Εμένα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπήρχε η πρώτη επιλογή που σου λέει ο φίλτατος caeser και αναγκάστηκα να πηδήξω το βουνό. Φυσικά είναι μονόδρομος και στο τέλος μόνο έμαθα από την όλη διαδικασία. Άρα τράβα μια μεγάλη αναπνοή και ότι σου τύχει για καλό.
    • Ευχαριστώ και τους δυο για την άμεση απάντηση.
      Απλά επαναφορά έκανα και βγήκε το πρόβλημα στην επανεκκίνηση. Τελικά έκανα παράλειψη σε όλα τα βήματα και μόλις άνοιξε έκανα αλλαγή στο πληκτρολόγιο σε swiftkey και σταμάτησε να βγαίνει το μήνυμα. Επίσης έκανα επαναφορά εφαρμογών από το back up που είχα πάρει πριν από λίγο και μπήκα στο play store και είδα ότι το πληκτρολόγιο της google ναι μεν υπάρχει στις εφαρμογές μου αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα απεγκατάστασης ή ενημέρωσης. μικρο το κακό αφού πλέον έχω πληκτρολόγιο.
      Οπότε τώρα θα περάσω την έκδοση 5.12.10/13 και ελπίζω να πάνε όλα καλά
      Και πάλι ευχαριστώ.