Φλασαρα με spflash το hongmi 1 που έχω, έβγαλε πράσινο ότι όλα οκ αλλά μετά δεν ανοίγει καθόλου. Είναι νεκρό, δεν μπαίνει ούτε ρικαβερυ. Πατάω το ον και δεν κάνει τίποτα, σαν να δεν έχει μπαταρία. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Φλασαρα με spflash το hongmi 1 που έχω, έβγαλε πράσινο ότι όλα οκ αλλά μετά δεν ανοίγει καθόλου. Είναι νεκρό, δεν μπαίνει ούτε ρικαβερυ. Πατάω το ον και δεν κάνει τίποτα, σαν να δεν έχει μπαταρία. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Η αναβάθμιση σε 5.12.10 έβγαλε failed και μετά έμενε κολλημένο στο λογότυπο. Έβαλα στην sd μια προηγούμενη έκδοση να περάσω (έχω Mi recovery) αλλά δεν το έβρισκε (can't find update.zip) -δεν βρήκα τρόπο να γράψω το update.zip στην εσωτερική κάρτα για να μπορέσει να το διαβάσει - και η επόμενη λύση που βρήκα ήταν με spflash. Στο τέλος μου έβγαλε το στρογγυλό πράσινο και μόλις αποσύνδεσα το τηλ. από το λαπτοπ δεν ανοίγει με τίποτα. Ούτε μπαίνει στη ρικάβερυ. Μπορεί να γίνει τίποτα ή είναι αργά πια;
Θα ξανακάνεις Flash την FastBoot με βγαλμένη την μπαταρία ...
Πριν όμως ξανακάνεις το FLash αντικατέστησε το recovery.img που είναι μέσα στο φάκελο με τα αρχεία .img του FastBoot με αυτό που έδειξα ποιο πάνω (TWRP Recovery).
Θα πατήσεις το πλήκτρο στο SP Flash Tool πριν συνδέσεις την συσκευή σου στο PC.
H συσκευή θα είναι χωρίς μπαταρία και μόλις την συνδέσεις αυτόματα θα σου αρχίσει το FLash.
Θα σου περάσει και TWRP και έτσι θα έχεις και TWRP Recovery μετά...