Διαφήμιση

BUG,Κλησεις μεσω διαδικτυο, προσθηκη λογ/μου SIP,

• BUG,Κλησεις μεσω διαδικτυο, προσθηκη λογ/μου SIP,

Γεια σας,

Επεσα σε ενα bug στο ΜΙ4 που φορα την τελευταια developer ΤΗς ΟΜΑΔΑΡΑς ΜΑς.

δεν γνωριζω αν υπηρχε σε προηγουμενες εκδοσεις καθως τωρα αποκτησα ενα sip λογαριασμο και ειπα να τον περασω και στο κινητο.

Δημιουργησα λοιπον ενα νεο account. ολα καλα.

Το bug: αν θελεις να αλλαξεις κατι απο τις ρυθμισεις του νεου λογ/μου sip που δημιουργησες πχ username , password, ορισμος ως κυριος λογαριασμος, τοτε οταν πατας αποθηκευση πεταει μηνυμα "protocol cannot be null".πατας ΟΚ και βγαινεις χωρις να εχει αλλαχτει κατι.

Κατα τα αλλα δουλευει το sip account κανονικα.

για να αλλαξεις κατι πρεπει να σβησεις τον υπαρχον λογ/μο και να φτιαξεις νεο.(με τις αλλαγες που θελεις βεβαια)

Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει?

Ευχαριστω

ΥΓ:εχω βρει και αλλο ενα οπου αν εχεις διαδικτυο μεσω vpn τοτε αν ενεργοποιησεις το sip account κατα τη στιγμη που λαμβανεις κληση πεταει ενα fail message seολη την οθονη. Αλλα πρωτα θα το επιβεβαιωσω και μετα θα ρουφιανεψω.... Σσσσσστ
  • Ισχύει αν σε υπάρχον λογαριασμό αλλάξω τα στοιχεία βγάζει protocol cannot be null
    Νομίζω το έβαζε και σε παλιότερες εκδόσεις. Επίσης εμένα δεν δουλεύει το sip call, συνδέομαι από voipdiscount
    Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
    Tablet: Ramos i9
  • το sip call ειναι να μπορεις να κανεις εξερχομενες? ε?

αρα ειναι επιβεβαιωμενο το BUG.

Μικρο το κακο παντως

Μηπως πρεπει να το βαλουμε στη λιστα των bugs?

Ευχαριστω
  • Διαφήμιση
  • Με την 6.3.3 στο Μι4 μου δοκιμασα να ξαναπερασω ρυθμισεις του sip λογαριασμου μου.

Αυτη τη φορα τα πραγματα ειναι διαφορετικα και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο εξης:
    Οταν αλλαζεις απο data σε wifi ή το αντιστροφο η MIUI κανει reboot οταν δεχεσαι κληση σε sip λογαριασμο.

παραδειγμα

ειμαι με wifi ο λογαριασμος συνδεεται κανονικα και δεχομαι κλησεις.

ενεργοποιω τα data κλεινω wifi
    Με data o λογαριασμος συνδεεται κανονικα, δεχομαι κληση αναπαντητη, καλει, εμφανιζει ειδοποιηση κανονικα, κανω swipe δεξια να φυγει και το κινητο κανει reboot.μετα το reboot αν βιαστεις να κανεις swipe ξανα (γιατι υπαρχει παλι η ειδοποιηση) πριν ξανασυνδεθει το data για να κανει register τον sip θα ξανακανει reboot.

Μετα τα reboot εχει συνδεθει σε data και αν δεν αλλαξεις σε wifi ολα βαινουν καλως χωρις reboot αν αλλαξεις σε wifi εμφανιζονται τα ιδια προβληματα.

Αυτο δεν υπηρχε παλαιοτερα αν και χρησιμοποιουσα το csipsimple
    Το κανει και σε εσας αυτο?
    πως μπορω να δω τα logs?

Ευχαριστω
  • το ιδιο κανει και στην 6.3.10

και πιο ευκολα.....

1.κανεις αναπαντητη στο sip αριθμο
    2.το αφηνεις να σβησει η οθονη
    3. ξεκλειδωνεις
    4.βρισκεις οτι υπαρχει notification αναπαντητης
    5. swipe
    6. κανει reboot

και μαλιστα μετα το reboot υπαρχει παλι το notification!

καποια στιγμη φευγει το notification αλλα δεν εχω καταλαβει πότε.