Ενώ τραβάει κανονικά με την κάμερα σε όλες τις ρυθμίσεις δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή του βίντεο,τι μπορώ να κάνω γιαυτό;;;;
Για πήγαινε στο Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές-->Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών--> και επέλεξε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο (έστω το μαμίσιο) και ξαναπροσπάθησε να δεις βίντεο, μήπως απο εκεί δεν έχει ρυθμιστεί με ποιό πρόγραμμα να βλέπεις τα βίντεο.
Επίσης, αν θέλεις κάνε και ένα καθαρισμό δεδομένων στην αντίστοιχη εφαρμογή που ρύθμισες για την αναπαραγωγή του βίντεο.
Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, κατέβασε μια οποιαδήποτε εξωτερική εφαρμογή απο το Google Play (VLC, MX Player κ.λ.π.) και δοκίμασε και με αυτά να δεις τι γίνεται...
Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης gtv για το Mi 4 μου, λύθηκε το πρόβλημα και παίζει κανονικά!! Μιας και είμαστε στο θέμα της κάμερας, πως μπορώ να κάνω βίντεο κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο app;;;
Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης gtv για το Mi 4 μου, λύθηκε το πρόβλημα και παίζει κανονικά!! Μιας και είμαστε στο θέμα της κάμερας, πως μπορώ να κάνω βίντεο κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο app;;;
Νομιζω, βασικα ειμαι σχεδον σιγουρος ουι δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση μεσω δικτυου... Δεν υποστηριζουν βιντεο κλησης μεσω δικτυου γιατι αν θυμαμαι καλα καπου διαβασα οτι στην Κινα δεν εχουν βιντεο κληση μεσω δικτυου.. Πολλα αν θυμαμαι και νομιζω εγγραψα..!!
Καλησπέρα και από μενα παιδιά . Μόλις απόκτησα το νέο μου Μι4 και δε μου ανοίγει το gallery για να τρέξουν τα σχετικά αρχεία ( φώτο, βίντεο κλπ) . Μπορείl να με βοηθήσει κανείς σχετικά με αυτό και αν υπάρχει Full version Ελληνική απο την κοινότητα .
Καλησπέρα και από μενα παιδιά . Μόλις απόκτησα το νέο μου Μι4 και δε μου ανοίγει το gallery για να τρέξουν τα σχετικά αρχεία ( φώτο, βίντεο κλπ) . Μπορείl να με βοηθήσει κανείς σχετικά με αυτό και αν υπάρχει Full version Ελληνική απο την κοινότητα .
Καλησπερα! Μπορεις να περιηγηθεις στην κοινοτητα και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα θα εχεις βρει οτι θελεις! Ολα υπαρχουν στα Ελληνικα και γι αυτο εχουν φροντισει τα παιδια του φορουμ και τους ευχαριστουμε γι αυτο!