Διαφήμιση

3g video κλήση

• 3g video κλήση

ενα μεγαλο μιον των xiami συσκευων ειναι οτι, παρα την πολυ καλη ποιοτητα κινητου , δεν υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3g, προγραμματα οπως το skype , to viber και διαφορα αλλα παρομεια προγραμματα ειναι περιττα οταν μπορεις χωρις ιντερνετ να κανεις μια βιντεοκληση οπως για παραδειγμα οσοι εχουν watch up αριθμο , οπου ητε κανεις κανονικη κληση ητε βιντεοκληση σε χρεωνουν το ιδιο.

υπαρχει περιπτωση να μπορεσει καποιος να μας φτιαξει μια rom που να εχει αυτην την λειτουργια μεσα??

αν ειναι θεμα κοστους θα μπορουσαμε να το διευθετισουμε πυστευω πολυ ευκολα, τουλαχιστον για την χωρα μας.
    • Δεν ξέρω αν είναι θέμα συσκευών ή της Miui, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει λύση απο την ελληνική ρομ, αν δεν υποστηρίζεται απο την Miui αυτή η λειτουργία...
    • Ο/H giannis chalkidis έγραψε:

ενα μεγαλο μιον των xiami συσκευων ειναι οτι, παρα την πολυ καλη ποιοτητα κινητου , δεν υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3g, προγραμματα οπως το skype , to viber και διαφορα αλλα παρομεια προγραμματα ειναι περιττα οταν μπορεις χωρις ιντερνετ να κανεις μια βιντεοκληση οπως για παραδειγμα οσοι εχουν watch up αριθμο , οπου ητε κανεις κανονικη κληση ητε βιντεοκληση σε χρεωνουν το ιδιο.

υπαρχει περιπτωση να μπορεσει καποιος να μας φτιαξει μια rom που να εχει αυτην την λειτουργια μεσα??

αν ειναι θεμα κοστους θα μπορουσαμε να το διευθετισουμε πυστευω πολυ ευκολα, τουλαχιστον για την χωρα μας.
      Η βιντεοκλήση ήταν ένα εφέ κατά τη γνώμη μου και γι αυτό δεν έχει προχωρήσει πολύ. Θεωρώ ότι καλώς δεν την υποστηρίζουν.
    • Διαφήμιση
    • τι εννοεις εφε ?? τα νεα ακινητα πλεον μονο εφε ειναι, αυτο το εφε τουλαχιστον ηταν δωρεαν, γιατι δλδ θα πρεπει να εχω ιντερνετ στο κινητο μου για να μπορεσω να δω καποιον απο μακρινη αποσταση??? οσοι εχουν την οικογενια τους μακρια οπως εγω καταλαβαινουν τι εννοω ειδικα οσοι ταξιδευουν με πλοια στο αιγαιο.
    • εχουμε καμία εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα... ???? γτ ηθελα να κάνω βιντεοκλήση και δεν βρίσκω κάτι
    • Ο/H gregory_paok έγραψε:

εχουμε καμία εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα... ???? γτ ηθελα να κάνω βιντεοκλήση και δεν βρίσκω κάτι
      Τι εννοείς δεν βρίσκεις κάτι? Αφού δεν υποστηρίζει ο delaut dialer βιντεοκλήση μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις Messager, Viber, whatsup, skype, Hangsout και δεκάδες άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν βιντεοκλήση...
    • Είπα μήπως άλλαξε κάτι γτ είμαι καινούργιος κάτοχος συγκεκριμένου κινητού.... καλά με τις συγκεκριμένες εφαρμογές, απλώς επειδή έχω whats up και τα λεπτά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για βιντεοκλήση ήθελα έτσι.. μιας και δεν έχω mb
    • Διαφήμιση