Διαφήμιση

προβλημα με συγχρονισμο επαφων μεσω gmail

• προβλημα με συγχρονισμο επαφων μεσω gmail

γεια χαρα.εχω το redmi note 4g.προσπαθω να βρω ακρη να εχω ευκολη προσβαση με τις επαφες μου μεσω Pc.δοκιμασα να συγχρονισω με gmail .τα ονοματα μου τα βγαζει αλλα δεν μου βγαζει τα νουμερα τηλεφωνων.ξερετε αλλον τροπο να διαχειριζομαι τις επαφες?η' να βρω ακρη με το gmail?ευχαριστω.
    • Μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το MiPCSuite στον υπολογιστή σου και να διαχειριστείς τις επαφές σου ή εφ'όσον έχεις λογαριασμό στο MiCloud (όπου και θα ήταν εξαιρετικά πρακτικό εάν είχες) μπορείς και απο εκεί να κάνεις τα πάντα Online με τις επαφές σου (μέσω browser στο PC) και να συγχρονίσεις τις όποιες αλλαγές στη συσκευή σου...
    • Εμένα πάντως σε Redmi Note 2 εμφανίζει κανονικά τις επαφές στο gmail και με τα τηλέφωνά τους σε όσους έχω τηλέφωνο γιατί υπάρχουν και επαφές που έχω μόνο το email τους
    • Διαφήμιση
    • Επίσης για όσους έχουν τις επαφές στο Gmail, και τις συγχρονίζουν βοηθάει πολύ και το Google contacts. Από τον browser κάνεις login στο Google contacts με τον Gmail λογαριασμό σου και προσθέσεις, διορθώσεις, κανείς import επαφές, οι οποίες συγχρονίζονται με τις συσκευές σου.
      Και σε μένα οι Gmail επαφές έχουν και τηλέφωνα. Προσοχή στο +30 ή οποίο άλλο πρόθεμα χώρας για να σου εμφανίζεται το όνομα της επαφής στις εισερχόμενα κλησεις
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • σας ευχαριστω και στους δυο.θα δοκιμασω το mi cloud μηπως βγαλω ακρη.φιλε μου ταχω δοκιμασει με χιλιους τροπους τι gmail,τι vcf αρχεια να τα βαζω στον εξωτ.δισκο ,να τα βαζω στον εσωτερικο τιποτα ,τι με το application dw contacts ,τηλεφωνα δεν βλεπω.ουτε απο καρτα sim βγαινει ακρη.. μυστηριο σκετο ειναι γιατι δεν εμφανιζει τηλεφωνα.δεν ξερω για το note 2 τι να σου πω.ομως επειδη αξιζει τον κοπο να βγαλει καποιος ακρη σε ολες τις απαιτησεις του με τα xiaomi γιατι τετοιο λογισμικο σε τετοιες τιμες ..αλλα θελει κοπο και γνωση.οποτε εχω χρονο το πιανω ..αλλα σιγουρα ευκολα οπως με κινητο ευρωπαικης υποστηριξης δεν εχει συγκριση.εδω τα παιδια τα εχουν μαθει ολα ,ολες τις "κινεζικες" ονομασιες φλασαρες,μπρικαρεις,recovery,partitions,rooting,roaming, και βαλε κι αλλα.προσπαθω κι εγω ..

αα.. και... καλες γιορτες

ps : φιλες μου προβλημα.προσπαθω να μπω στα contacts στο mi account και μου ζηταει ενα τηλεφωνο να δεσμευσει με τον λογαριασμο.βαζω το τηλεφωνο μου και μου βγαζει the phone number is already associated with another account.εχεις καποια λυση?