Διαφήμιση

βοήθεια για επιλογή ταμπλετ

• βοήθεια για επιλογή ταμπλετ

παιδιά καλημέρα !!
      σαν ποιο εμπειροι που είστε θελω να βοηθήσετε να βρώ ένα ταπλετ
      θέλω να είναι κινέζικο και value of money

μέχρι τώρα ειμουν μεταξύ

Teclast X98 Air 3G - Chuwi Vi10 - Xiaomi mi pad2

απλά είμαι εντελώς άσχετος στο θέμα τάμπλετ και φοβάμαι λίγο τις μετατροπές ρομ κτλ ..

εσείς τι θα μου προτείνατε ???
    • Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι το Cube U65 , πολύ απλά γιατί αυτό έχω στην κατοχή μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα απαριθμήσω τα χαρακτηριστικά του μιας και μπορείς πολύ εύκολα να τα δεις αναλυτικά στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα. Το θεωρώ ως το απόλυτο vfm tablet, κάτι αντίστοιχο με το redmi note 2 μου στα κινητά.
      Επίσης μιας και δεν γνωρίζεις από μετατροπές rom όπως αναφέρεις, κανένα πρόβλημα μιας και το tablet δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να είναι αναγκαίο να αλλαχθεί η ρομ. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, δεν την έχω αλλάξει και δεν έχω ακόμη αφορμή για να το κάνω. Οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες, η ποιότητα των υλικών του πολύ καλή και η χρήση του απροβλημάτιστη. Το μόνο μείον για μένα, είναι ότι είναι λιγάκι πιο βαρύ από ότι θα ήθελα ώστε να μπορώ να διαβάζω άνετα για αρκετή ώρα βιβλία στην γνωστή στάση "ελικόπτερο" laugh-squared (ανάσκελα). Βέβαια με την άφιξη του redmi note 2, μάλλον έρχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον.
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

παιδιά καλημέρα !!
      σαν ποιο εμπειροι που είστε θελω να βοηθήσετε να βρώ ένα ταπλετ
      θέλω να είναι κινέζικο και value of money

μέχρι τώρα ειμουν μεταξύ

Teclast X98 Air 3G - Chuwi Vi10 - Xiaomi mi pad2

απλά είμαι εντελώς άσχετος στο θέμα τάμπλετ και φοβάμαι λίγο τις μετατροπές ρομ κτλ ..

εσείς τι θα μου προτείνατε ???
      Mi pad 2 με κλειστα ματια τη συγκρινεις τωρα?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H michael έγραψε:

Η αλήθεια αν είχα τα λεφτά να το έπαιρνα θα έλιωνα πάνω του τώρα

Έχει καιρό που το έχω βάλι στο μάτι, αλλά δεν με βλέπω να το παίρνω (τουλάχιστο όχι στους επόμενους 12 μήνες)
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H michael έγραψε:

Η αλήθεια αν είχα τα λεφτά να το έπαιρνα θα έλιωνα πάνω του τώρα
      Έχει καιρό που το έχω βάλι στο μάτι, αλλά δεν με βλέπω να το παίρνω (τουλάχιστο όχι στους επόμενους 12 μήνες)
      Η αληθεια ειναι οτι σκοτωνει το εργαλειο..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

ΑΝ μιλάτε για tablet τότε μια χαρά είναι ο καφές χωρίς καϊμάκι..
      Ρε φίλε περίμενα πως και πως να βγει το Mi Pad 2 (που όντως είναι εργαλείο!) και να έχει simaki για να μπορώ να έχω data σύνδεση και όχι WiFi...

Οπότε, στην περίπτωση τη δική μου, που θέλω να χρησιμοποιώ το tablet με data είναι "καφές χωρίς καϊμάκι"... Άσε θα πάρω κανά κουραμπιέ να φάω, αντι για καφέ, μέρες που είναι! :D
    • Re: βοήθεια για επιλογή ταμπλετ

Χαχαχα δηλαδή το πόρισμα λέει ΜΙ pad 2??
    • Ο/H Vulk έγραψε:

Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι το Cube U65 , πολύ απλά γιατί αυτό έχω στην κατοχή μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα απαριθμήσω τα χαρακτηριστικά του μιας και μπορείς πολύ εύκολα να τα δεις αναλυτικά στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα. Το θεωρώ ως το απόλυτο vfm tablet, κάτι αντίστοιχο με το redmi note 2 μου στα κινητά.
      Επίσης μιας και δεν γνωρίζεις από μετατροπές rom όπως αναφέρεις, κανένα πρόβλημα μιας και το tablet δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να είναι αναγκαίο να αλλαχθεί η ρομ. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, δεν την έχω αλλάξει και δεν έχω ακόμη αφορμή για να το κάνω. Οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες, η ποιότητα των υλικών του πολύ καλή και η χρήση του απροβλημάτιστη. Το μόνο μείον για μένα, είναι ότι είναι λιγάκι πιο βαρύ από ότι θα ήθελα ώστε να μπορώ να διαβάζω άνετα για αρκετή ώρα βιβλία στην γνωστή στάση "ελικόπτερο" laugh-squared (ανάσκελα). Βέβαια με την άφιξη του redmi note 2, μάλλον έρχεται σε δεύτερη μοίρα πλέον.

Φίλε βάση αυτού..
      m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html

Το εργαλείο φαίνεται πάρα πολύ δυνατό..

Παίρνει αναβάθμιση σε Android 5..?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

ΑΝ μιλάτε για tablet τότε μια χαρά είναι ο καφές χωρίς καϊμάκι..
      Ρε φίλε περίμενα πως και πως να βγει το Mi Pad 2 (που όντως είναι εργαλείο!) και να έχει simaki για να μπορώ να έχω data σύνδεση και όχι WiFi...
      Οπότε, στην περίπτωση τη δική μου, που θέλω να χρησιμοποιώ το tablet με data είναι "καφές χωρίς καϊμάκι"... Άσε θα πάρω κανά κουραμπιέ να φάω, αντι για καφέ, μέρες που είναι! :D
      Υπαρχει to hotspot οποτε no problem..για ποιο λογο να εχεισ σιμ στο tablet?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Ο/H Vulk έγραψε:

Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι το Cube U65 , πολύ απλά γιατί αυτό έχω στην κατοχή μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα απαριθμήσω τα χαρακτηριστικά του μιας και μπορείς πολύ εύκολα να τα δεις αναλυτικά στον σύνδεσμο που σου παρέθεσα. Το θεωρώ ως το απόλυτο vfm tablet, κάτι αντίστοιχο με το redmi note 2 μου στα κινητά.
      Φίλε βάση αυτού..
      m.banggood.com/Cube-U65GT-TALK9X-3G-MTK8392-Octa-Core-97-Inch-Android-44-Tablet-p-930639.html

Το εργαλείο φαίνεται πάρα πολύ δυνατό..

Παίρνει αναβάθμιση σε Android 5..?
      Φιλε μου δυνατο εργαλειο το cube στο antutu με 26.000?Δεν νομιζω τστστστ....Το mi pad 2 βγαζει 80.000...ακυρη καθε συγκριση με το Μι pad2...