Διαφήμιση

Πρόβλημα με αναβάθμιση σε Ελληνική ROM Note 2

• Πρόβλημα με αναβάθμιση σε Ελληνική ROM Note 2

Καλησπέρα παιδιά.
      πριν κάποιες μέρες αγόρασα το Redmi Note 2 απο το Antelife. ένας φίλος το αγόρασε πριν απο μένα , το είδα , είχα ακούσει καλά λόγια και σκέφτηκα να το αγοράσω και εγώ.
      εν τέλει , το κινητό ήταν πολύ καλό και γρήγορο. ο φίλος μου μου είπε να αναβαθμίσω την ROM στην ελληνική , γιατι είναι ακόμη καλύτερο και τα λοιπά.

στο ψητό τώρα. προσπαθώ 2-3 μέρες να βγάλω άκρη. και δοκίμασα όλους τους τρόπους πάνω κάτω ακριβώς όπως λένε οι οδηγοί.

ο τελευταίος τρόπος που δοκίμασα ήταν με το fastboot και το MiFlash. αλλά όπως και με όλους τους άλλους τρόπους απέτυχα.

Συγκεκριμένα , στον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

όταν έφτασα στο σημείο του flash με το MiFlash μου έβγαζε αυτό το error
      View image: Untitled

Το κινητό κόλλησε στο Fastboot και δεν μπορούσα να κάνω κάτι.
      αφαίρεσα την μπαταρία και τώρα το κινητό μου δεν ανοίγει. φτάνει ως το Logo της ΜΙ στην αρχή και κολλάει εκεί.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? αν όχι να περάσω την ελληνική ROM τουλάχιστον να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Στέφανος.

Έξτρα Πληροφορίες : ο αριθμός στο ταμπελάκι είναι 2015712
    • Καλώς όρισες στο φόρουμ!
      Ο δίσκος E:/ που έχεις κάνει unzip το φάκελο της fastboot είναι ο δίσκος που έχεις το λειτουργικό σου και εγκατεστημένο το MiFlash?
      Δηλαδή δεν έχεις C:/ στον υπολογιστή σου?
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. στην προκειμένη , το σκέφτηκα αργότερα και το πέρασα στο C:/

εν τέλει νομίζω πως κατάφερα να το φτιάξω και έκανε flash και εγκατέστησα ακριβώς όπως ο οδηγός σου , την stable version.

Μπήκα στις ρυθμίσεις και λέει by xiaomi-miui.gr 7.0| Stable 7.0.8.0 ( LHMCNCI )

φαντάζομαι πως την εγκατέστησα σωστά. παρόλα αυτά έχω 2 απορίες.

Πρώτον , έχουν εγκατασταθεί κάποια έξτρα προγράμματα όπως το Xiaoyi Camera και κάποια άλλα στα κινέζικα. είναι φυσιολογικό αυτό?

Δεύτερον , Έχω την εντύπωση πως το κινητό μου είναι πιο αργό τώρα. είναι ιδέα μου? μπορώ να το συγκρίνω κάπως?

Και Πάλι ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stefdaso έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. στην προκειμένη , το σκέφτηκα αργότερα και το πέρασα στο C:/
      εν τέλει νομίζω πως κατάφερα να το φτιάξω και έκανε flash και εγκατέστησα ακριβώς όπως ο οδηγός σου , την stable version.
      Μπήκα στις ρυθμίσεις και λέει by xiaomi-miui.gr 7.0| Stable 7.0.8.0 ( LHMCNCI )
      φαντάζομαι πως την εγκατέστησα σωστά. παρόλα αυτά έχω 2 απορίες.
      Πρώτον , έχουν εγκατασταθεί κάποια έξτρα προγράμματα όπως το Xiaoyi Camera και κάποια άλλα στα κινέζικα. είναι φυσιολογικό αυτό?
      Δεύτερον , Έχω την εντύπωση πως το κινητό μου είναι πιο αργό τώρα. είναι ιδέα μου? μπορώ να το συγκρίνω κάπως?
      Και Πάλι ευχαριστώ πολύ.

Χαίρομαι που τα κατάφερες! Μπράβο σου!!!
      Τα έξτρα προγράμματα που λες ανήκουν στην συλλογή Mi Home (smart home) που υποστηρίζει έξυπνες συσκευές της Xiaomi και μεταφράζεται αποκλειστικά απο την δικό μας, @maddoctor. Αν δεν τις χρησιμοποιείς προς το παρόν, μπορείς να τις συγκεντρώσεις όλες μέσα σε ένα φάκελο, μέχρι πιθανόν να χρειαστείς κάποια απο αυτές στο μέλλον. (αν δεν τρέχουν δεν πιάνουν καθόλου μνήμη και ο χώρος που καταλαμβάνουν είναι εξαιρετικά μικρός!!) Αν βρεις κάποια κινέζικη εφαρμογή που έχει μείνει (με κινέζικα γραμματα) μπορείς πανεύκολα και με απόλυτη ασφάλεια να την σύρεις στην κορυφή της οθόνης σου όπου θα βγει ο "κάδος" και να την κάνει απεγκατάσταση.
      Το εννοείς το κινητό έγινε πιό αργό? Έχεις lag? Εάν ναι τότε ΝΑΙ υπάρχει πρόβλημα! Δεν θα πρέπει να έχεις κανένα lag... Η συσκευή είναι "αεροθούμενο"..
      Δούλεψέ τη λίγο, κάνε μια επανεκκίνηση να "στρώσει" και δες πως παει και πες μας...
      Αν θέλεις να κάνεις συγκρίσεις, μπορείς να τρέξεις το Antutu ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό ΕΔΩ και πες μας το αποτέλεσμα...
    • Κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές που είχα , ρυθμίζω τους λογαριασμούς μου και τα λοιπά και θα κάνω μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο για να τρέξω το antutu.

Υ.Γ : Νομίζω πως το κινητό είναι εντάξει . ιδέα μου θα ήταν. θα ενημερώσω το post με λεπτομέρειες.

Και πάλι ευχαριστώ.
    • Ο/H stefdaso έγραψε:

Κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές που είχα , ρυθμίζω τους λογαριασμούς μου και τα λοιπά και θα κάνω μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο για να τρέξω το antutu.
      Μετά απο εγκαταστάσεις εφαρμογών και ρυθμίσεις λογαρισμών και με ζεστό επεξεργαστή δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πάρεις συγκριτικό αποτέλεσμα στο Antutu... Διάβασε το οδηγό που σου έστειλα να δεις... :P
    • Διαφήμιση
    • Καλωσόρισες μεγάλε στην παρέα μας.

Ελπίζω όλα να σου παν καλά
    • Παιδιά συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. τελικά τα κατάφερα. το κινητό πετάει.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, Καλές γιορτές!