Διαφήμιση

Πρόβλημα με τα δεδομένα.

• Πρόβλημα με τα δεδομένα.

Καλημέρα παιδιά.
      Έχω εδώ και 3-4 μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου, ανοίγουν τα δεδομένα χωρίς να έχω ανοιχτό το data στο κινητό. Απλά μου έρχεται μήνυμα στην συσκευή ότι έχουν ανοίξει τα δεδομένα και αυτό ίσως οφείλεται σε κάποια εφαρμογή για τον καιρό η κάτι άλλο. Έχω κοιτάξει όλες τις ρυθμίσεις και έχω κλείσει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί δεδομένα για ανανέωση. Ήμουν στην τελευταία developer Rom και χθες έφτασα και στο σημείο να κάνω full wipe το κινητό και να περάσω την stable μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα μου αλλά και πάλι σήμερα ενώ ήταν συνδεδεμένο στο WiFi του σπιτιού μου ήρθε μήνυμα από την Cosmote για data χρέωση. Τους έχω καλέσει και αυτούς για να δω τι συμβαίνει και μου λένε ότι δεν βλέπουν κάτι το περίεργο και πως λογικά το πρόβλημα είναι από την συσκευή μου. Έχει αντιμετώπιση κάνεις κάτι παρόμοιο; με προηγούμενες εκδόσεις δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Έχεις δυο τρόπους να το περιορίσεις:

Ο πρώτος και καλύτερος είναι να σβύσεις εντελώς τα APN από Ρυθμίσεις>Δίκτυα κινητής>Ονόματα σημείου πρόσβασης ή να κατεβάσεις εφαρμογή από το Google Play για να τα ελέγχεις και να περιορίζεις. Αν τα σβύσεις εντελώς και αργότερα χρειαστείς δεδομένα, απλά τα ξαναβάζεις.

Ο δεύτερος είναι να κόψεις τη πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές από Κέντρο Ασφαλείας>Χρήση δεδομένων>Περιορισμός και στα δύο tab που έχει εκεί (Εγκαταστάθηκε και Σύστημα).
    • Το να σβήσω το APN δεν είναι λύση για μένα γιατί χρειάζομαι τα δεδομένα. Τα έσβησα από το Κέντρο ασφαλείας και με λίγο ψάξιμο παραπάνω είδα ότι και ο λογαριασμός Mi που έχω είχε ενεργοποιημένη την εύρεση συσκευής έσβησα και αυτό σε περίπτωση που είναι αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση θα το κοιτάξω λίγο ακόμα μήπως έχω ξεχάσει κάτι και θα δω και αύριο πως θα πάει το όλο θέμα
    • Διαφήμιση