καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει :εκανα αναβαθμιση στην τελευταια ελληνικη σταθερη με τον 2ο τροπο το κινητο δεν ανοιγει μετα το reboot προσπαθει δειχνοντας στην οθονη την ενδειξη android kai οτι επεξεργαζεται τα δεδομενα για το ανοιγμα της επιφανειας εργασιας αλλα ματαιο. σκεφτηκα να βαλω αλλη rom alla δεν μπορω τωρα να εισελθω στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου γιατι δεν ανοιγει για να τον δω στον υπολογιστη .......τι να κανω
redmi 2 pro
-
-
Ο/H dikout έγραψε:
καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει :εκανα αναβαθμιση στην τελευταια ελληνικη σταθερη με τον 2ο τροπο το κινητο δεν ανοιγει μετα το reboot προσπαθει δειχνοντας στην οθονη την ενδειξη android kai οτι επεξεργαζεται τα δεδομενα για το ανοιγμα της επιφανειας εργασιας αλλα ματαιο. σκεφτηκα να βαλω αλλη rom alla δεν μπορω τωρα να εισελθω στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου γιατι δεν ανοιγει για να τον δω στον υπολογιστη .......τι να κανω
-
σ΄ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ανοιγει με τιποτα εδω και δυο ωρες
-
Πάτα το Power Button ταυτόχρονα με το Volume UP μέχρι να μπει στο Recovery.
Επέλεξε Αγγλική γλώσσα Και πήγαινε στο Menu Wipe & Reset
Κάνε πρώτα ένα Wipe Cache και μετά Reboot
Περίμενε να δεις αν θα φορτώσει.
Αν όχι,
ξανά στο Recovery και τώρα στα Wipe & Reset επέλεξε να κάνεις Wipe User Data και μετά Reboot.
Πρέπει κανονικά τώρα η συσκευή σου να ανοίξει.. -
-
Πρέπει να βάλεις TWRP Recovery για κάτι τέτοιο.
Αλλά τώρα όπως είναι η συσκευή σου χρειάζεται ειδική διαδικασία για να μπει.
Και φυσικά πρέπει να συγουρέψουμε ποια συσκευή ακριβώς έχεις.
Κάτω από την μπαταρία στο ταμπελάκι δες τι κωδικό γράφει...
20140811 ή 20140813 ? -
-
η μονη επιλογη που μου δινει ειναι οτι μου ανοιγει το μενου επιλογων με τα πληκτρα volume + kai power , ο υπολογιστης το βλεπει σαν συσκευη android χωρις προγραμμα οδηγησης και δεν μπορω να εισελθω στον αποθηκευτικο του χωρο
-
Ο/H dikout έγραψε:
η μονη επιλογη που μου δινει ειναι οτι μου ανοιγει το μενου επιλογων με τα πληκτρα volume + kai power , ο υπολογιστης το βλεπει σαν συσκευη android χωρις προγραμμα οδηγησης και δεν μπορω να εισελθω στον αποθηκευτικο του χωρο
-
Ο/H dikout έγραψε:
Στην συνέχεια, αφού δεν ανοίγει το κινητό, δεν πρόκειται να δεις την μνήμη του σαν δίσκο στα Windows για να αντιγράψεις την ROM. Πρέπει να δουλέψεις με adb για να βάλεις TWRP προσωρινά για να μπορέσεις να αντιγράψεις την ROM. Επειδή όμως η TWRP δεν είναι για το 2014813, δεν προτείνεται η εγκατάσταση της ROM με αυτό το recovery, αλλά με το default MiRecovery.
Αν θέλεις κάνε το 1ο βήμα, δες στις συσκευές του PC ότι αναγνωρίζει την συσκευή, και πεςSmartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες