Καλημερα ,
1-εχω δυο προβληματακι για την ωρα , υπηρχς μια επιλογη , =να λαμβανει απο αγνωστες πηγες= , τωρα που ειναι και δεν το βρισκω ?
2-Την καρτα sd την βλεπει ,αλλα δεν επικεινωνει ,μεταξη κινητου και sd.
π.χ.......βαζω το Sygic ( οπως εκανα στο samsung s3) μεσα στο κινητο και το apk στην καρτα sd , τρεχω το apk και μou βγαινει ενα μυνημα =Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ , ΠΑΝΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ......δεν βρισκω το αγνωστες πηγες ,για να τσεκαρω....δεν υπαρχει ? η δεν το βρισκω.
ΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ...........ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ..........ΜΕ ΤΗΣ ΩΡΕΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ....ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗ .....ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ....ΕΕΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ
1.Πάνε στο μενου Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφ και μεσα εκει θα πατησεις με το δακτυλο περισσότερες απο 7 φορές πάνω στην έκδοση της miui. Στο τέλος θα πάρεις μια ειδοποίηση ότι είσαι πλέον Προγραμματιστής
2.Ρυθμίσεις/Προσθετες Ρυθμίσεις/Ασφαλεια & Απορρητο/Διαχείριση συσκευή και μέσα εκει θα βρείς τον διακοπτη Αγνωστες Πηγές. Ενεργοποίησε τον.
Παω ρυθμισες......προσθετες ρυθμισεις ( δεν υπαρχει) ,υπαρχει μονο ασφαλεια και οχι ,ασφαλεια &απορρητο και διαχειριση συσκευης !!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως είπε και ο Bodai πας πρώτα:
1. Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο --->Έκδοση MIUI ---> πατάς 7 φορές για να ενεργοποιηθούν τα δικαιώματα προγραμματιστή.
2.Ρυθμίσεις/Προσθετες Ρυθμίσεις/Ασφαλεια & Απορρητο/Διαχείριση συσκευή και μέσα εκει θα βρείς τον διακοπτη Αγνωστες Πηγές. Ενεργοποίησε τον.
Παω ρυθμισες......προσθετες ρυθμισεις ( δεν υπαρχει) ,υπαρχει μονο ασφαλεια και οχι ,ασφαλεια &απορρητο και διαχειριση συσκευης !!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως είπε και ο Bodai πας πρώτα:1. Ρυθμίσεις ---> Σχετικά με το τηλέφωνο --->Έκδοση MIUI ---> πατάς 7 φορές για να ενεργοποιηθούν τα δικαιώματα προγραμματιστή.
Ο καλυτερος οδηγος ,ειναι αυτος που πηγαμε ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ( xiaomi redmi note 2 prime).......και σαε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ......Τωρα μετα το πατημα 7 φορες ενεργοποιηθηκαν ,αυτα που γραφεται ,αλλα μερικα ειναι με αλλη ονομασια ,αλλα τα καταφερα .π.χ. μετα το πατημα 7 φορες χανεται το =ασφαλεια= , δηλαδη δεν υπαρχει στο κινητο ...εγω τυπωνω ολο την συνομιλια που ειχαμε για να περασουμε την ROM , ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ VIDEAKH , ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΙΒΑΣΩ ......Δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα ? . Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια που με βοηθησαν και τους ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ.....
Το μονο που δεν γνωριζω τωρα ειναι , οταν βγουν update .....τι κανουμε ,πως τα περναμε ......
Αν δεν κάνω λάθος βαλαμε stable. Άρα ή αναβάθμιση σου θα γίνεται 3 φορές τον χρόνο. Τώρα πως γίνεται? Όταν έρθει ή ώρα θα σου πούμε... Είναι πανευκολο !!!! Καλές γιορτές και χαρούμενο το νέο έτος και σε εσένα φίλε
Αν δεν κάνω λάθος βαλαμε stable. Άρα ή αναβάθμιση σου θα γίνεται 3 φορές τον χρόνο. Τώρα πως γίνεται? Όταν έρθει ή ώρα θα σου πούμε... Είναι πανευκολο !!!! Καλές γιορτές και χαρούμενο το νέο έτος και σε εσένα φίλε