Διαφήμιση

Xiaomi ή Meizu ,διπλή παραγγελία ;

• Xiaomi ή Meizu ,διπλή παραγγελία ;

Καλησπέρα,και καλώς ήρθα.

Μετά από ατελείωτες ώρες διαβάσματος σε forums, αλλά και προβολή βίντεο σε συγκριτικά αυτών των κινητών .Έχω χάσει ακόμα χειρρότερα την μπάλα.

Προ-έρχομαι από Samsung S4 ,το οποίο πούλησα για να πάρω το LetV 1 Χ800, τελικά δεν μου έκατσαν τα λεφτά,γιατί τα έδωσα σε έξοδα,οπότε έμεινα με το Lenovo S60 του αδερφού μου.

Πλεόν όμως ψάχνω και εγώ αλλά και η κοπέλα μου να πάρουμε κινητά , για εκείνη θα είναι μεγάλο upgrade καθώς έρχεται από MLS Iq Talk 4" ,που ήταν ότι να'ναι ,το έσπασε και ζητάνε 55€ μόνο ανταλλακτικό digitizer , και έχουν αποκλειστικότητα στο να αλλάζουν οθόνες οπότε +30€ χωρίς ΦΠΑ ,δηλαδή δεν μπορώ να το φτιάξω μόνος.
      Όπως και να έχει...

Εν κατακλείδι .

Έχω κοιτάξει για το Xiaomi Redmi Note 2 ενάντια στο Meizu M2 Note, πάνω κάτω εγώ το βρίσκω , στο vickmall αλλά και στο gearbest χαμηλά περίπου 120-130€ ΜΑΧ. γιατί σκεφτείτε ότι θα πάρω για tempered glass και θήκες για να μην έχουμε φόβο από καμία χαζή πτώση.

Το θέμα είναι ότι διάβασα ότι το Redmi note 2 σε σχέση με το meizu έχει πάρα πολύ χάλια μπαταρία ,και οφείλετε σε software ,ισχύει αυτό πλέον; όπως επίσης και άλλα πράγματα τα οποία είχαν να κάνουν με το software development.

Κατά την γνώμη σας ποιο θεωρείτε πιο VFM κινητό σε τέτοιο κόστος ; και πιο κατάστημα έχετε να προτείνετε για αγορά;

Σας ευχαριστώ,και καλώς ήρθα.
    • Με ελληνικές ρομ που μπορείς να βρεις εδώ στην κοινότητα άνετα έχεις SOT 4-5 ώρες στο redmi note 2
      Με απλή-καθημερινή χρήση κάνω φόρτιση κάθε 30-36 ώρες (με Wi-Fi συνέχεια ανοικτό και συνδεδεμένος)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Με ελληνικές ρομ που μπορείς να βρεις εδώ στην κοινότητα άνετα έχεις SOT 4-5 ώρες στο redmi note 2
      Με απλή-καθημερινή χρήση κάνω φόρτιση κάθε 30-36 ώρες (με Wi-Fi συνέχεια ανοικτό και συνδεδεμένος)

δεν γνωρίζω τι σημαίνει η συντομογραφία σου SOT.
      Επίσης με αυτό που μου λες είναι , ότι έχει διορθωθεί το θέμα με την μπαταρία ;

Εμένα με ενδιαφέρει άντε λίγο facebook με δεδομένα μερικά τηλ. αλλά κυρίως scrolling και reading , σαν "Mode" να στο πώ, πιο πολύ συζητήσεις έχω.

Το θέμα είναι ανάμεσα στα 2 πιο θεωρούμε καλύτερο ; Και ίσως ποια θα ήταν μια καλή συνναλαγή που θα μπορούσα να έχω με ποια εταιρία;
    • Διαφήμιση
    • Καταρχάς διευκρίνησε μας τι μπάτζετ διαθέτεις για το δικό σου κινητό και τι για την κοπέλλα σου
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Καταρχάς διευκρίνησε μας τι μπάτζετ διαθέτεις για το δικό σου κινητό και τι για την κοπέλλα σου

Φυσικά έως 140-145 € μέγιστο και οι 2, δηλαδή 140-145€ ο καθέ ένας μας,γιατί θέλουμε να πάμε και διακοπές !

Διευκρινίζω ότι τουλάχιστον 5" και 2GB RAM με ενδιαφέρουν ώστε να είναι άνετο,κιόλας όπως ήμουν με το S4 ΑΛΛΆ ΚΑΙ με το S60 που είμαι τώρα.

Πάντως το ψάχνω εδώ και ώρες και μέρες,το vickmall έβγαλε τιμή χαμηλή στα :
      Xiaomi Redmi Note 2
      123€ από Κίνα αποστολή με χρώματα κανονικά.

Αλλά βρήκα και στο :
      Xiaomi Mobile Phones - HonorBuy Mobile Shop
      142€ από Ευρώπη να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο αλλά να έρθει και γρήγορα,γιατί Φεβρουάριο φεύγω για εξωτερικό για 1 χρόνο τουλάχιστον.

Αξίζουν να με πείς αυτά τα 20€~ με την ανατίμηση ; Δεν ξέρω καν τα μαγαζιά.

Εγώ είχα πάρει παλιά από το to2c ούτε θυμάμαι όμως πόσο παλιά.
    • Έχουμε ολόκληρο τόπικ με όλα τα μαγαζιά που ψώνισε κόσμος μας, με εντυπωσεις και πως τους συμπεριφέρθηκαν αλλά αυτό που ρωτάς είναι απόφαση δική σου.
      Εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα γρήγορο αν θα έφευγα σε 1 μήνα, ώστε να είμαι σίγουρος.

Αν θες να περιμένεις (από Κίνα δηλαδή) παίζει να στο βρούμε και πιο φθηνά...

Προς το παρών όμως το θέμα με το redmi note 3 δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς τι παίζει με την Ρομ και πότε ακριβώς θα φτιάξουν όλα... Άρα μιλάμε για το 2.

Το σίγουρο είναι πως αν πάρεις Xiaomi με τα παιδά εδώ και την ελληνική Ρομ θα έχεις κάλυψη σε support πολύ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς, αλλά και πολύ πιο γρήγορο κινητό από αυτά που διαβάζεις στα διάφορα sites.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Έχουμε ολόκληρο τόπικ με όλα τα μαγαζιά που ψώνισε κόσμος μας, με εντυπωσεις και πως τους συμπεριφέρθηκαν αλλά αυτό που ρωτάς είναι απόφαση δική σου.
      Εγώ στη θέση σου θα το έπαιρνα γρήγορο αν θα έφευγα σε 1 μήνα, ώστε να είμαι σίγουρος.

Αν θες να περιμένεις (από Κίνα δηλαδή) παίζει να στο βρούμε και πιο φθηνά...

Προς το παρών όμως το θέμα με το redmi note 3 δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς τι παίζει με την Ρομ και πότε ακριβώς θα φτιάξουν όλα... Άρα μιλάμε για το 2.

Το σίγουρο είναι πως αν πάρεις Xiaomi με τα παιδά εδώ και την ελληνική Ρομ θα έχεις κάλυψη σε support πολύ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς, αλλά και πολύ πιο γρήγορο κινητό από αυτά που διαβάζεις στα διάφορα sites.

Ναι,απλά το να μπώ και να διαβάσω ένα θέμα το οποίο απλά έχει απαντήσεις αν και μπήκα και είναι και παλιές και καινούργιες κτλ. είναι λίγο δύσκολο καλύτερο θα ήταν να ήταν σαν Poll ώστε να φαίνεται ποιο είναι από τα πιο καλά μαγαζιά ,σαν σύνολο εξυπηρέτησης.

Ναι,12 Φεβρουαρίου φεύγω.

Από Κίνα, πόσο πιο φθηνά ;Το vickmall είναι το πιο φθηνό από όλα όσα έψαξα.
      Δεν βρήκα όμως κάτι για το Honorbuy και δεν γνωρίζω αν είναι καλό σαν ιστοσελίδα και σαν εξυπηρέτηση.

Από εκεί και πέρα μην ξεχνάμε σίγουρα ότι θα χρειαστώ θήκη και tempered glass σίγουρα,για περίπτωση χαζής πτώσης ώστε να μην το κλαίω ακόμα δεν το πήρα.

Ναι,μιλάμε καθαρά για το 2 καθώς δεν έχω ούτε καν τα χρήματα για να καλύψω όλο το φάσμα θήκες κτλ.

Από εκεί και πέρα στο θέμα Support είμαι σίγουρος ότι άλλο τα Ελληνικά και άλλο τα Αγγλικά ,όπως xda κτλ.
      Το θέμα ανάμεσα στα 2 κινητά πιο είναι προτιμότερο σαν συνολική συμπεριφορά ; Στο θέμα με την μπαταρία τι γίνεται πλέον;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ναι,απλά το να μπώ και να διαβάσω ένα θέμα το οποίο απλά έχει απαντήσεις αν και μπήκα και είναι και παλιές και καινούργιες κτλ. είναι λίγο δύσκολο καλύτερο θα ήταν να ήταν σαν Poll ώστε να φαίνεται ποιο είναι από τα πιο καλά μαγαζιά ,σαν σύνολο εξυπηρέτησης.
      Αυτό έχει ξεκινήσει ήδη σαν εργασία καποιων παιδιών που άρχισαν να κάνουν ένα word με σκοπό να γίνεται αυτό που λες κάπως αυτόματα

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Δες λίγο και τον yeso521 και άσχετο με τις τιμές μίλησε μαζί του με mail. Ρίχνει και τις τιμές ΑΛΛΑ δίνει και πολλά δώρα. Ειδικά αυτά που θες που γι`αυτούς εκεί είναι κάτι δεκάρες

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Στο θέμα με την μπαταρία τι γίνεται πλέον;
      Αυτό είναι που σου είπα για την ελληνική Ρομ και δεν με έπιασες. Η ελληνική είναι 10 φορές πιο ελαφριά και η μπαταρία σου κρατάει εξαιρετικά περισσότερο. Βασικά εδώ στο φόρουμ αυτό κανείς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα μεγάλο όπως εσύ το κάνεις με την μπαταρία.... Άρα ξέχασε καν ότι υπάρχει τέτοιο θέμα
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Αυτό έχει ξεκινήσει ήδη σαν εργασία καποιων παιδιών που άρχισαν να κάνουν ένα word με σκοπό να γίνεται αυτό που λες κάπως αυτόματα

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Δες λίγο και τον yeso521 και άσχετο με τις τιμές μίλησε μαζί του με mail. Ρίχνει και τις τιμές ΑΛΛΑ δίνει και πολλά δώρα. Ειδικά αυτά που θες που γι`αυτούς εκεί είναι κάτι δεκάρες

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Στο θέμα με την μπαταρία τι γίνεται πλέον;
      Αυτό είναι που σου είπα για την ελληνική Ρομ και δεν με έπιασες. Η ελληνική είναι 10 φορές πιο ελαφριά και η μπαταρία σου κρατάει εξαιρετικά περισσότερο. Βασικά εδώ στο φόρουμ αυτό κανείς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα μεγάλο όπως εσύ το κάνεις με την μπαταρία.... Άρα ξέχασε καν ότι υπάρχει τέτοιο θέμα

Αυτό περί word όντως θα ήταν μεγάλο + ,οπότε πάλι δεν γνωρίζω κατάστημα κτλ. όλο και κάποιος μπορεί να μου πεί overall experience ποιο θα ήταν το προτιμότερο.

Ναι, είδα την ιστοσελίδα του. Τώρα θα του στείλω e-mail .Αλλά είναι "έμπιστο" ή θα έρθει Μάρτιο ;αχαχ!

Όσο για την ROM ,εντάξει τώρα κατάλαβα καλύτερα γιατί σε όσα βίντεο είδα ότι το 1st release δεν άντεχε με ανοιχτή οθόνη το κινητό ούτε 3 ώρες.
    • όπως είπε και ο mixaliscy δες και τον yeso521

με ένα εμαιλ πριν την παραγγελία και για 2 κινητά μάλιστα θα σου κάνει καλύτερη τιμή και καλά δώρα...ότι χρειάζεσαι σχεδόν
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

όπως είπε και ο mixaliscy δες και τον yeso521

με ένα εμαιλ πριν την παραγγελία και για 2 κινητά μάλιστα θα σου κάνει καλύτερη τιμή και καλά δώρα...ότι χρειάζεσαι σχεδόν

Του έστειλα ήδη και του ανέλυσα τι τιμές έχω από άλλες ιστοσελίδες και τι μπορεί να κάνει αυτός και αναλυτικά αν γίνεται και πόσο καιρό θα κάνει να μου έρθει το κινητό σαν κινητό.
      Υπάρχει περίτπωση να πάρω και 3ο κινητό για αυτό , συγκεκριμένα για τον αδερφό μου αν κάνει καλύτερη τιμή.

Απλά φοβάμαι ,σαν shop γιατί δεν έχω ξανα συνεργαστεί σαν άτομο μαζί του ,εγώ πιο πολύ έχω να κάνω με eBay + to2c (μιά φορά) + πολλά site για μηχανές , εξοπλισμό κτλ.
      Για αυτό δεν το γνώριζα.
      Υπάρχει ή τίθεται θέμα ότι δεν θα έιναι αυθεντικό ή fake αυτό που μπορεί να μου στείλει ;

Ευχαριστώ πολύ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Απλά φοβάμαι ,σαν shop γιατί δεν έχω ξανα συνεργαστεί σαν άτομο μαζί του
      Φόβος για να σε κλέψει με τίποτα

Έχουμε συνεργαστεί μαζί του το μισό Φόρουμ

Το θέμα είναι πότε θα έρθουν, που είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρία και όχι από τον ίδιο