Καλησπερα, διαβαζω μερες τωρα το φορουμ οπως μου ειπε ενας φιλος που τον πεισατε να παρει 2 redmi note 2 και οπως λεει ηταν πολυ καλη αγορα. Θελω να παρω και εγω το redmi note 3 32gb αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο σε κανενα eu warehouse εκτος απο αυτο του honor buy. Εκανα καποια search στο φορουμ αλλα δυστυχως δεν βρηκα και πολλα για το καταστημα αυτο, εκτος απο μια αγγελια του ιδιου του καταστημας και απο 2-3 ατομα καποια post. Ειναι ασφαλες μαγαζι? Εχει 37 ευρω μεταφορικα αλλα δεν δημιουργουν ιδιαιτερο προβλημα, θεωρω καλο ποσο τα 250 και να το εχω σε 3-4 μερες. Γνωριζει κανεις αλλος αλλο καταστημα που το εχει ευρωπη? vickmall, gearbest, merimobiles και αλλα που βρηκα δεν το εχουν, μονο κινα.
xiaomi redmi note 3 απο EU
-
-
Ανεξάρτητα αν υπήρξαν κάποια προβλήματα με κάποια ανταλλακτικά, στο Honorbuy είναι 100% σίγουρο ότι θα παραλάβεις σε 2-3 μέρες αυθεντική συσκευή.
Αν φυσικά δεν σε πειράζει το καπέλο των μεταφορικών. -
Συνεχισα να ψαχνω και μαλλον θα περιμενω να το παραλαβω απο vickmall απο κινα. Θα λογικα αυριο μεθαυριο θα το παραγγηλω. Ισως ειμαι τυχερος κ φερουν ευρωπη gearbest η vickmall και το παρω απο εκει.
-
Ο/H veinrich έγραψε:
Συνεχισα να ψαχνω και μαλλον θα περιμενω να το παραλαβω απο vickmall απο κινα. Θα λογικα αυριο μεθαυριο θα το παραγγηλω. Ισως ειμαι τυχερος κ φερουν ευρωπη gearbest η vickmall και το παρω απο εκει.
Aπο τελωνειο ομως τι γινετε?? ξερεις?? -
Εχω χρονια να κανω παραγγελια εκτος EU. Απο οσο θυμαμαι οταν επερνα πραγματα απο Αμερικη ζητουσα να γραψουν στο κουτι τιμη μικροτερη των 49.90 δολαριων, το βαρος παντα προσεχα να ηταν λιγοτερο των 2 κιλων, πακετερισμενο για δωρο και ποτε δεν εβαζα αποστολη με courrier παρα μονο απλο air mail. Δεν ειχα ποτε προβλημα. Μια φορα πηρα και απο κινα κατι με courrier το οποιο παρολο που ιταν μεγαλο και ειχε την κανονικη τιμη επανω δεν κολησε στο τελωνιο.
Αν δεν εχει αλλαξει κατι φανταζομαι δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα εκτος της τουλαχιστον 20ημερης αναμονης -
-
Οταν τα λεφτα δεν ειναι πολλα παω για κατι καινουριο συνηθως. Σε ευχαριστω παντως
-
-
Την εχω κανει ηδη, αλλα σε ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0