Διαφήμιση

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPS ΣΕ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME [SOLVED]

• RedMi Note 2
    • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPS ΣΕ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME [SOLVED]

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει το igo primo σε συσκευή xiaomi redmi note 2 μιας και είμαι ευχαριστημένος από την χρήση του σε προηγουμένη συσκευή.Κατ'αρχήν με ενδιαφέρει να μου περιγράψετε εντυπώσεις για το πως τρέχει το πρόγραμμα στο "θηρίο" xiaomi redmi note 2 και θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την εγκατάσταση του μιας και μιλάμε για ένα πρόγραμμα αρκετά παραμετροποιήσιμο.Δηλαδή πού γίνεται η εγκατάσταση σε εσωτερική μνήμη ή στην κάρτα sd, ποιό αρχείο sys.txt χρησιμοποιείτε και κάποιες άλλες οδηγίες που θα με κατευθύνουν στην σωστή εγκατάσταση του.

Κάθε άλλη πρόταση,για εναλλακτικό λογισμικό gps που είναι δοκιμασμένο στην πράξη, είναι φυσικά δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :) :)
    • Ο/H marsele έγραψε:

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει το igo primo σε συσκευή xiaomi
      Υπάρχει και είναι ο @GR_Macedon :wink:
    • Ο/H marsele έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!!
      ....................
      Κάθε άλλη πρόταση,για εναλλακτικό λογισμικό gps που είναι δοκιμασμένο στην πράξη, είναι φυσικά δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :) :)
      Καλή Χρονιά ,

Παρ' όλο ότι συμπαθώ το iGo Primo και το είχα σε προηγούμενα κινητά ( Samsung ) , κάποτε οι πέραν του δέοντος παραμετροποιήσεις που γεμίζουν την οθόνη
      με ένα σωρό φρου-φρου και δεν έχουν καμία σοβαρή πρακτική χρήση ( προσωπική μου άποψη ) με κούρασαν και το εγκατέλειψα γυρίζοντας στο πολύ απλό
      και πρακτικό Dont Panic ( με τους καλύτερουσ χάρτες βέβαια ) . Το έχω εγκατεστημένο και στο Redmi Note 2 και στο Redmi Note 3G .
      Το έχω δοκιμάσει και στα δύο , και η απόδοση είναι θαυμάσια , ιδιαίτερα στο Redmi Note 2 , πολύ καλύτερη απ' ότι στο S5 .
      'Αμεση σύνδεση με δορυφόρους και της θέσης σου , σωστή ροή .

Προσωπική μου εμπειρία και άποψη :D ..........
    • Διαφήμιση
    • Προσπαθω να εγκαταστησω το igo primo σε xiaomi note 2 με gtv 6.1.29.
      Η εγκατασταση γινεται κανονικα, η εφαρμογη ξεκιναει, γραφει την πρωτη φορα το σχετικο downloading, και μετα σκαει (χωρις καποιο προφανες μηνυμα)
      Αφου την "καθαρισω" και ξαναφορτωσω γιραφει παντα loading Igo πρωτου σκασει.
      Εχω δοκιμασει τα γνωστα κολπα με sys, αναλυσεις κλπ χωρις καμμια διαφορα.
      Επισης δοκιμασα εγκατασταση σε sd και εσωτερικη, copy και στις δυο, δεν αλλαζει τιποτε.
      Επισης τη λυση με τα δικαιωματα στην sd και την εφαρμογη που τα φτιαχνει (αν και αυτη ειναι για kitkat)
      Ολα αυτα σε φρεσκοφλασαρισμενο κινητο με cleared caches, κλπ.
      Το εχει βαλει κανεις? Παιζει?
      Εκτος απο το να του βαλω stable, καμμιά ιδεα πριν δοκιμασω ποσο καλο ειναι το προστατευτικο τζαμι στο σφυρι? X( ;(
    • To igo primo, εκτός από "μουράτο" software, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα απλά αποδεκτά-σωστό gps software.

Αφού αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εγκατάστασή του, γιατί δεν στρέφεστε σε άλλη εφαρμογή?
      Ή, λέμε igo ή τίποτα?

Κυκλοφορούν πάρα πολλά εκεί έξω ;)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Οταν μια εφαρμογη δουλευει παντου αλλου ΕΚΤΟΣ απο το συγκεκριμενο προφανως δεν ειναι προβλημα της εφαρμογης.
      Και φυσικα εχουμε δοκιμασει και αλλες πορτοκαλιες, ομως αυτο δεν αλλαζει το προβλημα.
      Εξαλλου καθε gps εχει τα πιθανα θεματα του, και επιπλεον, εαν πρεπει να στηριζεσαι σε μια εφαρμογη για να σε παει καπου που δεν ξερεις, τοτε πρεπει να περασει και καποιες δοκιμες ωστε να αποδειξει οτι μπορει να το κανει.
      Εαν καποιος το gps το εχει για πλακα ειναι ενα θεμα. ΑΝ ομως βρεθεις στο πουθενα καποιας ξενης χωρας για να ανακαλυψεις οτι το νεο σου gps σε κρεμασε (επειδη δεν εκανες κατι που επρεπε απο αγνοια (απο download χαρτη της περιοχης, μεχρι corrupted αρχεια) τοτε ειναι ενα εντελως αλλο θεμα.

Μην αυταπαταστε. Η επιτυχια της apple δεν οφειλεται στις επειδικτικες ψωναρες που το αγοραζουν επειδη ειναι ακριβο, αλλα στο γεγονος οτι οταν κατι παιζει τοτε παιζει. (Και οταν η apple εστειλε τους αυστραλους να χαθουν στην ερημο με τους ηλιθιους χαρτες που υιοθετησε, βγηκε και ζητησε α. συγγνωμη, β. εφαγε τον υπευθυνο στο φουρνο με πατατες και γ. Φροντισε να μην ξανακανει τετοιες χοντραδες.) Η ισχυς εν τη ενωσει... ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.

Στο θεμα μας... Παζει ή δεν παιζει το igo primo σε xiaomi note 2?
    • Το έχω εγκαταστήσει στο δικό μου xiaomi redmi note 2 και παίζει μια χαρά.Ποιά έκδοση εφαρμογής .apk, έχεις βάλει;Ποιό data και sys.txt χρησιμοποιείς.Πες μου κάποιες λεπτομέρειες για να δω αν μπορω να βοηθήσω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H netblues έγραψε:

Η επιτυχια της apple δεν οφειλεται στις επειδικτικες ψωναρες που το αγοραζουν επειδη ειναι ακριβο, αλλα στο γεγονος οτι οταν κατι παιζει τοτε παιζει
      Συμφωνώ για τις ψωνάρες, αλλά διαφωνώ στο υπόλοιπο γιατι η apple έχει και ένα στρατό από developers (ανεξάρτητους και μη) που γράφει εφαρμογές για το λειτουργικό τους και είναι σίγουρο ότι αυτές θα "παίξουν" αφου είναι γραμμένες πάνω στο iOS!!
    • Ε ναι πραγματικά, τα κινητά με iOs είναι μόνο τα iphone! Με android δεν μετριούνται! Πως να μην παίζουν τέλεια όλες οι εφαρμογές του app store της στα iphone..??
    • Igo_9.6.29.625822 αλλα εχω δοκιμασει και με παλιοτερο...
      Με τι rom σου δουλεψε?
      to data ειναι ιανουαριος του 15..
      Περιεχομενο sys στο συνημμενο.sys(1).txt
    • Ο/H netblues έγραψε:

Igo_9.6.29.625822 αλλα εχω δοκιμασει και με παλιοτερο...
      Με τι rom σου δουλεψε?
      to data ειναι ιανουαριος του 15..
      Περιεχομενο sys στο συνημμενο.sys(1).txt
      Να πάρω σαν δεδομένο ότι έχεις skin 1080χ1920 , έτσι δεν είναι ?
    • Διαφήμιση
    • Εχω δοκιμασει να το τρεξω και χωρις sys..
      Skin Dupas_v9.0_Crystal3d που δουλευει σε τετοια αναλυση.