Διαφήμιση

Πρόβλημα με μηνύματα λήψη sms

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Zep έγραψε:

Εννοείς να σβηστούν τα πάντα; Αν ναι, γιατί πρέπει να γίνεται αυτό; Αν είναι έτσι, τότε συμφέρει να καταλήγουμε σε stable.
      Φίλε σίγουρα συμφέρει να πας Stable και σίγουρα τα κινητά δεν έγιναν για να παίζουμε....Αν θέλεις όμως να παίζεις, όπως εμάς με τις Developers και να κάνεις και εσύ όπως εμάς τον προγραμματιστή (να κάνουμε ένα φλας δεν ξέρουμε αλλά προγραμματιστές όλοι μας), και να σκίζεις το κινητό στην κυριολεξία (μιας και κάθε 5-6 μέρες του αλλάζεις τα πάντα) τότε καλό θα ήταν να ξέρεις ότι θα εμφανιστούν διάφορα και όταν εμφανιστούν τα διάφορα να ξέρεις και πως φτιάχνονται.

Βασικά είναι θέμα δικό μας και ευθύμη δική μας αν θα παίζουμε με τα κινητά μας, ή αν θα βάλουμε μια σταθερή Ρομ και να μείνουμε στην απ`έξω.
      Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά το ύφος του λόγου σου, αλλά μοιάζει με ειρωνεία. Ελπίζω ότι κάνω λάθος. Προφανώς, αν και έχω τελειώσει Πληροφορική, δεν ξέρω τα πάντα, δεν έχω δει σε κανένα θέμα ότι πρέπει να κάνουμε μια στο τόσο εργοστασιακές και έγραψα εδώ γιατί χρειάζομαι βοήθεια. Αν μπορείς αδερφέ, θα την εκτιμήσω. Αν όχι, θα εκτιμούσα να μην έχεις αυτό το ύφος. Κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας.

Ο/H Bodai έγραψε:

Θεωρητικά ή κάθε εγκατάσταση μπορεί να αφήσει σκουπίδια, οπότε ένα καθαρισμός κάνει καλό

Sent from my HM 1SW using Tapatalk
      Καταλαβαίνω, σε ευχαριστώ. Στην προκειμένη, από ό,τι καταλαβαίνω χρειάζεται να κάνω πρώτα backup τα πάντα. Μετά τι προτείνεις να κάνω; Θα ήθελα να έχω το κινητό μου στη δεδομένη κατάσταση, απλά να λαμβάνει σίγουρα όλα τα μηνύματα.
    • Ο/H Zep έγραψε:

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά το ύφος του λόγου σου, αλλά μοιάζει με ειρωνεία
      Καμία σχέση

Απλά σου φάνηκε γιατί σου έγραφα για πράγματα που σαν προγραμματιστής που είσαι (πράγμα το οποίο δεν γνώριζα, ούτε υπήρχε τρόπος να γνωρίζω) σου φαίνονταν παιδικά. Στο υπόλοιπο 90% του φόρουμ όμως ακούγονται στο επίπεδο που χρειάζεται να είναι.

Ο/H Zep έγραψε:

δεν ξέρω τα πάντα
      Και ποιος τα ξέρει αδερφέ να μου τον δείξεις???? Εννοείται αυτό

Αυτό που προσπαθούσα να εξηγήσω (θα κάνω μία 2η προσπάθεια αν και τα γνωρίζεις λογικά) είναι πως εξαρχής υπάρχουν 2 επιλογές.
      Η μία είναι να πάμε Stable πράγμα που γνωρίζεις απολύτως το τι σημαίνει και σε τι περιβάλλον θα βρεθείς
      Και η 2η να πάμε σε ένα περιβάλλον ασταθές, Developer, που μπορεί να εμφανιστούν 1002 και το κάνουμε ΄(οι περισσότεροι τουλάχιστο) όχι επειδή είμαστε κτήστες της Ρομ (που στην ουσία αυτό σημαίνει Developing) αλλά επειδή την είδαμε έτσι...

Μαζί με όλες αυτές τις αλλαγές θα αφήνονται και σκουπίδια και κάθε τόσο θέλει και καθάρισμα. Απλά επειδή είπες καλύτερα να μείνουμε σε Stable, εννοείται πως η Stable είναι καλύτερη από την Developer. Απλά όπως είπα και πιο πάνω η επιλογή μας (ίσως και εσένα) σε Developer Ρομ δεν έχει να κάνει με το Developing κατά κύριο λόγο.

Κάποιος είπε χαρακτηριστικά σε ένα άλλο τόπικ, αν δεν βγει καινούρια Ρομ, εμείς ξαναπερνάμε την ίδια. Αυτά και πάντα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φιλικά

Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός
    • Χαίρομαι που κατάλαβα λάθος! Εννοείται ότι υπάρχει φιλική διάθεση και από τη δική μου πλευρά. Σχετικά με το θέμα που έχω, τι προτείνεις να κάνω;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Zep έγραψε:

Χαίρομαι που κατάλαβα λάθος! Εννοείται ότι υπάρχει φιλική διάθεση και από τη δική μου πλευρά. Σχετικά με το θέμα που έχω, τι προτείνεις να κάνω;
      Εχτές είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα με data, τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών της κινητής και ρύθμιση εκ νέου του APN για χρήση δεδομένων.

Δεν δοκιμάζεις μία επικοινωνία με την εταιρεία σου μπας και είναι θέμα κεντρικών ρυθμίσεων sms ?
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Zep έγραψε:

Χαίρομαι που κατάλαβα λάθος! Εννοείται ότι υπάρχει φιλική διάθεση και από τη δική μου πλευρά. Σχετικά με το θέμα που έχω, τι προτείνεις να κάνω;
      Εχτές είχαμε ένα παρόμοιο πρόβλημα με data, τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών της κινητής και ρύθμιση εκ νέου του APN για χρήση δεδομένων.
      Δεν δοκιμάζεις μία επικοινωνία με την εταιρεία σου μπας και είναι θέμα κεντρικών ρυθμίσεων sms ?

Ο αριθμός μου λαμβάνει κανονικά sms στο άλλο κινητό που τον έχω βάλει. Τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω ότι το κινητό και το λογισμικό δε φταίνε σίγουρα;
    • Ο/H Zep έγραψε:

Ο αριθμός μου λαμβάνει κανονικά sms στο άλλο κινητό που τον έχω βάλει. Τι μπορώ να κάνω για να εξασφαλίσω ότι το κινητό και το λογισμικό δε φταίνε σίγουρα;
      Όταν έχω "κολλήσει" σε ένα πρόβλημα αρχίζω και πηγαίνω αντίστροφα, τι "Δεν φταίει...". Δεν θέλω να σε κουράσω αλλά πάμε βήμα-βήμα...ίσως το κέντρο μηνυμάτων στο Mi-3W να μην είναι εντάξει και να σου δημιουργεί τα προβλήματα.
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H Zep έγραψε:

Όταν έχω "κολλήσει" σε ένα πρόβλημα αρχίζω και πηγαίνω αντίστροφα, τι "Δεν φταίει...". Δεν θέλω να σε κουράσω αλλά πάμε βήμα-βήμα...ίσως το κέντρο μηνυμάτων στο Mi-3W να μην είναι εντάξει και να σου δημιουργεί τα προβλήματα.

Δεν τίθεται θέμα κούρασης, ειδικά όταν ψάχνουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα. Λοιπόν, κοιτώντας τις ρυθυμίσεις, βλέπω ότι ο αριθμός κέντρου sms είναι αυτός που ισχύει για τη vodafone. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση - επιλογή στο κινητό που μπορούμε να δούμε;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Zep έγραψε:

Δεν τίθεται θέμα κούρασης, ειδικά όταν ψάχνουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα. Λοιπόν, κοιτώντας τις ρυθυμίσεις, βλέπω ότι ο αριθμός κέντρου sms είναι αυτός που ισχύει για τη vodafone. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση - επιλογή στο κινητό που μπορούμε να δούμε;
      Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι καθαρά θέμα συσκευής, παραπέρα δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω την ίδια συσκευή και οι εσωτερικές ρυθμίσεις θα είναι διαφορετικές :/
    • Ερώτηση (με την λογική πάντα του τι δεν φταίει), οι αριθμοί είναι διαφορετικών εταιρειών ή και οι 2 της Vodafone ?
      Αν είναι και οι 2 της Vodafone υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις με sim άλλης εταιρείας ?
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ερώτηση (με την λογική πάντα του τι δεν φταίει), οι αριθμοί είναι διαφορετικών εταιρειών ή και οι 2 της Vodafone ?
      Αν είναι και οι 2 της Vodafone υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις με sim άλλης εταιρείας ?

Κάτι απρόβλεπτο έχει συμβεί, μετά τη συζήτηση που είχαμε, έχω στείλει 3 μηνύματα από το ένα στο άλλο και έχουν πάει. Θα το δω και αύριο και θα δοκιμάσω και άλλη sim. Είναι πραγματικά περίεργο, για αυτό θεωρώ ότι έχει να κάνει με το λογισμικό, δε γίνεται τη μία να στέλνει, την άλλη όχι.
    • Καλημέρα και συγγνώμη που δεν έχω ενημερώσει τόσο καιρό. Το πρόβλημα λύθηκε με καθαρή εγκατάσταση της ίδιας rom. Ήταν, λοιπόν, θέμα εγκατάστασης.
    • Διαφήμιση