Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά το ύφος του λόγου σου, αλλά μοιάζει με ειρωνεία. Ελπίζω ότι κάνω λάθος. Προφανώς, αν και έχω τελειώσει Πληροφορική, δεν ξέρω τα πάντα, δεν έχω δει σε κανένα θέμα ότι πρέπει να κάνουμε μια στο τόσο εργοστασιακές και έγραψα εδώ γιατί χρειάζομαι βοήθεια. Αν μπορείς αδερφέ, θα την εκτιμήσω. Αν όχι, θα εκτιμούσα να μην έχεις αυτό το ύφος. Κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Φίλε σίγουρα συμφέρει να πας Stable και σίγουρα τα κινητά δεν έγιναν για να παίζουμε....Αν θέλεις όμως να παίζεις, όπως εμάς με τις Developers και να κάνεις και εσύ όπως εμάς τον προγραμματιστή (να κάνουμε ένα φλας δεν ξέρουμε αλλά προγραμματιστές όλοι μας), και να σκίζεις το κινητό στην κυριολεξία (μιας και κάθε 5-6 μέρες του αλλάζεις τα πάντα) τότε καλό θα ήταν να ξέρεις ότι θα εμφανιστούν διάφορα και όταν εμφανιστούν τα διάφορα να ξέρεις και πως φτιάχνονται.Ο/H Zep έγραψε:
Εννοείς να σβηστούν τα πάντα; Αν ναι, γιατί πρέπει να γίνεται αυτό; Αν είναι έτσι, τότε συμφέρει να καταλήγουμε σε stable.
Βασικά είναι θέμα δικό μας και ευθύμη δική μας αν θα παίζουμε με τα κινητά μας, ή αν θα βάλουμε μια σταθερή Ρομ και να μείνουμε στην απ`έξω.
Καταλαβαίνω, σε ευχαριστώ. Στην προκειμένη, από ό,τι καταλαβαίνω χρειάζεται να κάνω πρώτα backup τα πάντα. Μετά τι προτείνεις να κάνω; Θα ήθελα να έχω το κινητό μου στη δεδομένη κατάσταση, απλά να λαμβάνει σίγουρα όλα τα μηνύματα.Ο/H Bodai έγραψε:
Θεωρητικά ή κάθε εγκατάσταση μπορεί να αφήσει σκουπίδια, οπότε ένα καθαρισμός κάνει καλό
Sent from my HM 1SW using Tapatalk