26 ote tv go Νοε 4th 2016, 1:41pm Καλησπέρα έχω το redmi note 4 και έχω κάνει εγκατάσταση το ote tv go.Όταν πάω να μπω να δω ένα κανάλι δεν μου το ανοίγει.Ξέρει κάποιος κάτι?
28 Νοε 4th 2016, 2:18pm Ο/H nick2207ole έγραψε: Καλησπέρα έχω το redmi note 4 και έχω κάνει εγκατάσταση το ote tv go.Όταν πάω να μπω να δω ένα κανάλι δεν μου το ανοίγει.Ξέρει κάποιος κάτι? Έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα για να είναι μαζεμένα όλα Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
29 Νοε 4th 2016, 2:53pm Καλησπέρα κι από μένα..εάν διαβασετε τις οδηγίες στη σελίδα της cosmote για το ote tv go λέει ξεκάθαρα ότι δεν παίζει σε συσκευές ρουταρισμένες... οπότε unroot και φύγαμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
32 Νοε 8th 2016, 7:21pm @nick2207ole ανεβασε ενα screenshot να δούμε τι προβλημα έχεις, τι βγαζει το προγραμματάκι όταν το τρέχεις.. Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV
33 Νοε 8th 2016, 7:34pm Ο/H nick2207ole έγραψε: Το τηλέφωνο δεν είναι root.μπορει να βοηθησει κάποιος? Εχεις βάλει το αρχικό Pin , username k password . Αν έχεις προβλήματα , τηλεφώνησε στο 13888 και θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς άμεσα .