Καλησπερα. Συγγνωμη αν ρωταω χαζομαρα απλα επειδη τωρα ασχοληθηκα με root πρωτη φορα. Εχω το redmi note 2 kai το εκανα root και του περασα την ελληνικη ρομ οπως ελεγαν τα παιδια εδω. Παρατηρω οτι μερικες φορες μπορει να κανει επανεκκινηση μονο του. Ξερει καποιος κατι γι αυτο; Επισης τωρα που ειναι root πως μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Ευχαριστω
Redmi note 2
-
-
Καλός ήρθες, ποια ρομ έβαλες ? μπορείς να κάνεις ένα print screen τις πληροφορίες του τηλεφώνου ?
-
Καλως σας βρηκα. εβαλα την τελευταια που προτεινετε εδω.
-
Καταρχήν, με την stable δεν έχεις δικαιώματα root, μόνο με τις developer έχεις προνόμια root.
Για τις επανεκκινήσεις, δοκίμασες να κάνεις έναν καθαρισμό dalvik cache και cache από το TWRP ? -
aaa ok δε το ηξερα. να ρωτησω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις για να διαγραψω οτι εχει μεσα πως κανω?
-
Εργοστασιακές θα φύγουν τα πάντα. Έτσι για να ξέρεις. Αν δεν κάνω λάθος και οι επαφές
Τώρα πως γίνεται
Ρυθμίσεις/Πρόσθετες Ρυθμίσεις/Αντίγραφα και επαναφορά/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων -
αυτο κανω αλλα με βγαζει στο TWPR
-
Ο/H Tzampas26 έγραψε:
αυτο κανω αλλα με βγαζει στο TWPR
Αφού υπάρχει -
Πρεπει να παταγα πληκτρο και να με βγαζε σε ολεσ τισ επιλογεσ και δεν ηξερα...χιλια ευχαριστω φιλε για την βοηθεια.
-
Ο/H Tzampas26 έγραψε:
Πρεπει να παταγα πληκτρο και να με βγαζε σε ολεσ τισ επιλογεσ και δεν ηξερα...χιλια ευχαριστω φιλε για την βοηθεια.
-
για επαναφορα εργοστασιακων δηλαδη επιλεγω μονο τα τρια που λεει στο μεροσ β? δε μενει τπτ στο κινιτο μετα ε? γιατι θελω να το δωσω σε μια φιλη μου και να μην εχει τιποτα απο τουσ λογαριασμουσ μου μεσα..
-
Τιποτα απολύτως. Αλλά υπάρχει και ή καθαρή εγκατάσταση του @ceaser (αλλος παππους) που αναγράφεται ολόκληρη και είναι πολύ κατατοπιστική !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες