Καλησπέρα, από το πρώτο μου xiaomi μέχρι και τώρα και γενικά όποιο xiaomi έχω πάρει στα χέρια μου που έχει ελληνική ρομ παρατηρώ το εξής: Όταν είναι κλειδωμένο και σου έχει έρθει ένα μήνυμα στο μέσσεντζερ, αν κατεβάσεις το notification dropdown(την ώρα που είναι κλειδωμένο το τονίζω) και πατήσεις επάνω στο εισερχόμενο μήνυμα, το κινητό θα ξεκλειδώσει μεν αλλά θα παγώσει και το μόνο που φαίνεται είναι το backround. Για να επανέλθει, πατάς το back και σε πάει στην αρχική οθόνη και μετά από εκείνο το σημείο και μετά εξαφανίζονται και τελείως τα popups του facebook. Αν κάνεις το ίδιο σε ξεκλείδωτη οθόνη, κατεβάσεις δηλαδή το notification dropdown και επιλέξεις ένα εισερχόμενο, τότε σου πετάει κανονικά το popup. Δοκιμασμένο σε ό,τι κινητό και αν έχω πιάσει. mi3/mi4/mi4c. Επίσης δεν μου το κάνει όταν φοράω official rom παρά μόνο στην ελληνική. Ξέρει κανείς πώς φτιάχνεται; Ευχαριστώ.
υγ: εννοείται πως τα perms για popup είναι και στο fb και στο messenger ενεργοποιημένα.
υγ: εννοείται πως τα perms για popup είναι και στο fb και στο messenger ενεργοποιημένα.