Διαφήμιση

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία

• Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία

Καλημέρα φίλοι μου..
      Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά με ενα φίλο μου, να προσπαθήσουμε να πάρουμε την ευρωπαϊκή αντιπροσωπία της Xiaomi..
      Η μία ευρωπαϊκή αποθήκη τέλος πάντων...

Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω, όπως και τι χρειάζεται?
    • Καλημέρα, με την Xiaomi φιλέ μου,στειλε τους mail και από κει και πέρα θα σε κατευθύνουν για τα περαιτέρω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλή τύχη με το εγχείρημα, μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν πολύ ευχάριστη για όλους μας, αν και δεν βλέπω φως αν δεν είσαι ...βουδιστής
    • Διαφήμιση
    • Υπόψιν η Mi μεσω του καταστηματός της Mi Store - Mi Global Home πουλάει κάποια πράγματα σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές πόλεις όπως θα δεις. Το μεγάλο πρόβλημα της εταιρείας είναι οι πατέντες. Στο λέω αυτό γιατί βάση των δεδομένων το θεωρώ δύσκολο να το καταφέρετε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
    • Re: Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία

Βασικά θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους ελπίζω να βγάλουμε άκρη...
      Το σκεφτόμαστε καιρό..
      Τώρα να δούμε
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Το σκεφτόμαστε καιρό..
      Τώρα να δούμε
      Κύπρο?

Επειδή ήδη ο Στεφανής έφερε το redmi 2...
    • Αυτόνομες εισαγωγές μπορεί να κάνει όποιος θέλει.

Αντιπροσωπία όμως απλά ξεχάστε την γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε ποτέ την Xiaomi σε Ευρωπαϊκό έδαφος για τις συσκευές της (SmartPhones - Tablets - TVs) αν δεν λύσει πρώτα τα προβλήματα με τον πόλεμο των πατεντών.

Δεν ενδιαφέρεται ακόμη για την Ευρώπη, και θα το κάνει όταν είναι και νομικά έτοιμη για αυτή την κίνηση. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Γιατί δεν σκέφτεστε την ιδέα ενός μαγαζιού, σαν τα αντίστοιχα γνωστά κινέζικα;

Αφενός δεν μπλέκεις/προσδοκάς επισημότητες (αντιπροσωπείες κτλ), που όντως είναι ανέφικτο,
      αφετέρου η Κύπρος μια χαρά φιλική (φορολογικά κτλ) έδρα είναι, εντός ΕΕ και στην ουσία η μόνη διαπραγμάτευση που θα σας απασχολεί
      είναι οι τιμές χονδρικής, πράγμα όχι και τόσο δύσκολο.
      Επιπλέον, αποκτάς και ένα σοβαρό πλεονέκτημα, έχοντας μια πλήρη αποθήκη σε Ευρωπαϊκό έδαφος, έναντι των ελλειπέστατων των Κινέζων.

Όταν εγώ ο Έλληνας/Ιταλός/Γερμανός/Γάλλος/Ευρωπαίος έχω τις εμπορικότερες επιλογές διαθέσιμες σε 2-3 μέρες στο σπίτι μου,
      χωρίς το άγχος των τελωνείων, για ποιο λόγο να ψάχνομαι σε vickmall, bigmall και τους σχετικούς;
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Γιατί δεν σκέφτεστε την ιδέα ενός μαγαζιού, σαν τα αντίστοιχα γνωστά κινέζικα;

Αφενός δεν μπλέκεις/προσδοκάς επισημότητες (αντιπροσωπείες κτλ), που όντως είναι ανέφικτο,
      αφετέρου η Κύπρος μια χαρά φιλική (φορολογικά κτλ) έδρα είναι, εντός ΕΕ και στην ουσία η μόνη διαπραγμάτευση που θα σας απασχολεί
      Επιπλέον, αποκτάς και ένα σοβαρό πλεονέκτημα, έχοντας μια πλήρη αποθήκη σε Ευρωπαϊκό έδαφος, έναντι των ελλειπέστατων των Κινέζων.

Όταν εγώ ο Έλληνας/Ιταλός/Γερμανός/Γάλλος/Ευρωπαίος έχω τις εμπορικότερες επιλογές διαθέσιμες σε 2-3 μέρες στο σπίτι μου,
      χωρίς το άγχος των τελωνείων, για ποιο λόγο να ψάχνομαι σε vickmall, bigmall και τους σχετικούς;

Μα αυτό ακριβώς έχω υπόψη μου σαν πρώτο στάδιο... Απλά πρέπει να συμφωνήσουμε για τιμές χονδρικής για να εξάλειψουμε το 19% φόρο
    • Πιστεύω βάσιμα πως αυτό δεν θα είναι δύσκολο, είτε απευθείας μ'αυτούς είτε μέσω τρίτου.
      Με καλό κεφάλαιο και σωστή διαπραγμάτευση θα γίνει.
      Εξάλλου, μην ξεχνάς πως και ένα 10-15% παραπάνω στην τιμή (απ'τα κινέζικα μαγαζιά), οι περισσότεροι θα το πλήρωναν ευχαρίστως,
      αν πρόκειται να παραλάβουν γρήγορα και χωρίς άγχος.
      Κάτι τέτοιο μάλλον πήγαν να κάνουν κι αυτοί, με τις ευρωπαϊκές αποθήκες, αλλά αφενός το έκαναν λύσσα με τις τιμές,
      αφετέρου δεν τις υποστηρίζουν, αφού τρελαίνονται στη δουλεία στα μαμά μαγαζιά.

Φυσικά, στήνεις και ένα σωστό service, για να απαλλάξεις το νέο πελάτη σου από τον μεγαλύτερό του φόβο, σχετικά με τα κινέζικα:
      "τι θα γίνει αν ...κάτι γίνει".

O πελάτης ψάχνει λίγα και απλά πράγματα, για γίνει και να είναι δικός σου για πολύ καιρό.
    • Re: Ευρωπαϊκή αντιπροσωπία

Θα βάλουμε μπροστά και αν έχουμε ότιδηποτε θσ σας ενημερώσω..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ναι αλλά η Κύπρος έχει ένα μικρό μειονέκτημα, είναι νησί

Άρα τα προιόντα θα πρέπει να κινούνται με αεροπλάνο και μόνο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο κόστος.

Αν βάλεις πλοίο ο άλλος θα το βλέπει τον άλλο μήνα.