Με εχει πιασει αγχος λογω μιας παραγγελιας που εκανα απο το xiaomidevice.com.(redmi note 3 pro)
εχει κανεις καμια εμπειρια απο αυτο το site;
εχει κανεις καμια εμπειρια απο αυτο το site;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστω!Δες εχει βγει ακομα στην αγορα το redmi note 3 pro και το ειχαν κανονικα σε sale χθες. σημερα ανακοινωσαν οτι θα ειναι pre-sale για 4-5 βδομαδες.Παντως αν ολα πανε καλα εχει πολυ καλες τιμες!Ο/H NasDriver έγραψε:
Τότε μην έχεις άγχος, έχεις την ασφάλεια της paypal
Ο/H NasDriver έγραψε:
4-5 βδομάδες μόνο για να παραλάβουν + 3-4 να στο στείλουν δηλαδή ?
Εβαλα επιλογη express shipping(10$ παραπανω) οποτε απο την στιγμη που θα το εχουν θα ερθει σε εμενα σε 3-5 Business days απ΄οτι λενε!Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
XiaomiDevice.com Δεν μου φαίνεται ψεύτικο μιας και απαντάνε κανονικά στα σχόλια.. Αλλά το θεωρώ ακριβό ! Όταν μπορείς να τα βρεις πιο φθηνά σε αξιόπιστα γιατί να πας σε αυτό; Anyway .. Εάν δεν σου στείλουν Tracking Number εντός 8-10 ημερών επικοινώνησε μαζί τους και εάν δεν απαντήσουν να κάνεις αμφισβήτηση αγοράς μέσω τράπεζας για να πάρεις πίσω τα λεφτά σου.![]()
P.S (Πολύ καλή αγορά, τέλειο κινητό )
Εχεις δικιο φιλε μου!ειδα ψιλο καλα λογια απο το reddit για το συγκεκριμενο + οτι δεν σας ειχα βρει!μεγα λαθος το παραδεχομαι.Ο/H birel-motosport έγραψε:
θα πω κάτι και δεν θέλω να γίνω κακός αλλά βλέπω συχνά πολλούς να παραγγελνουν πρώτα και μετά να ρωτάνε γιατί δεν κάνετε το αντίθετο πρώτα....?