Διαφήμιση

Χρησιμες Εφαρμογες (Google Play)

• Χρησιμες Εφαρμογες (Google Play)

Γνωριζετε ολοι πολλοι καλα οτι στα κινητα μας βρισκονται απειρες εφαρμογες.
      Καποιες απο αυτες οι οποιες ειναι απιστευτα χρησιμες , αλλες που απλα τις κραταμε γιατι λεμε ''αυτη καποια στιγμη θα μου χρειαστει'' , ολες ομως οπως και να το κανουμε εχουν την χρηση τους για βρισκονται στο κινητο μας και πολλες χρησιμοποιουνται και αρκετες φορες μεσα στην ημερα.
      Αρκετες ομως ειναι και οι φορες που εχουμε φαει και αρκετο χρονο ετσι ωστε να ψαχνουμε στο Google Play καποιες αξιολογες εφαρμογες καθε ειδους.
      Ανοιξα λοιπον αυτο το θεμα ετσι ωστε ο καθενας να προτεινει την αγαπημενη του εφαρμογη , ή την εφαρμογη που πιστευει οτι κανει εξαιρετικη δουλεια αλλα ταυτοχρονα να μας αναλυει σε ποιο τομεα , αλλα και αν ειναι δυσκολη στη χρηση να μας λεει πως να την χρησιμοποιουμε :grin: :smile: :wink:

Ας δωσω ενα παραδειγμα : Αν καποιος ασχολειται αρκετα με το στοιχημα και του αρεσει να κρατιεται ενημερωμενος για τα ματσακια που εχει παιξει τοτε θα του προτεινα ανεπιφυλακτα να κατεβασει την εφαρμογη LiveScore η οποια ειναι πανευκολη στην χρηση αλλα ταυτοχρονα σου δινει ολα τα απαραιτητα στοιχεια που χρειαζεσαι για εναν αγωνα τον οποιο εχεις στοιχηματισει .
      Μοιαζει καπως ετσι :
      Images
      • 12499409_1334077693284433_276244289_o.jpg

45,31 kB, 450×800, viewed 141 times
    • Ο/H Agent_92 έγραψε:

εγώ έχω το escore που μπορείς να σημειώσεις και τα ματς που έχεις παίξει για να σου έρχονται και ειδοποιεισεις όταν μπαίνει γκολ!!
      Υπαρχει η ιδια λειτουργια και στην εφαρμογη που προανεφερα και ειναι οντως χρησιμη :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Πολύ καλό θέμα και χρήσιμο. Λοιπόν ας ξεκινήσω με τις δικές μου εφαρμογές.
      1 ) Viber.
      2 ) Wps office.
      3 ) Greece news.
      4 ) Chrome.
      5 ) Es Explorer.
      6 ) SwiftKey.
      7 ) Tapatalk.
      8 ) Here Maps.
      9 ) Droidwall.
      10) Airdroid.
      11) Mx player.

Κυρίως αυτές...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Αν έχεις την όρεξη να μου εξηγήσεις τι είναι και που χρησιμεύει το droidwall αλλά και το airdroid θα με διευκολυνες αρκετά.
      Υ.Γ : Ευχαρίστω για τα καλα σου λόγια .

Η δικιά μου λίστα από εφαρμογές είναι ή εξής :
      1) Viber
      2) WhatsApp
      3)Messenger
      4) Taxibeat
      5) Deliveras
      6) Greek Wpa Finder
      7) Maps.me
      8 ) skroutz
      9) Polaris office
      10) Aviary
      Για οποιαδήποτε απορία έχετε πάνω στη λίστα μου και αν χρειαζεστε βοήθεια ρωτάτε ελευθερα:)
    • Ο/H wasilis έγραψε:

Αν έχεις την όρεξη να μου εξηγήσεις τι είναι και που χρησιμεύει το droidwall αλλά και το airdroid θα με διευκολυνες αρκετά.
      Το droidwall είναι firewall και επίσης περιοριζεις τις εφαρμογές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας μια εφαρμογή μπορείς να την βάλεις να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο με WiFi ή δεδομένα ή και καθόλου.

Το airdroid είναι για να συνδέσεις το κινητο με το PC μέσω WiFi (αντιγραφή αρχείων, επαφών, μηνυμάτων κ. α.)

Αρκετά καλές και οι δύο.
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Ο/H wasilis έγραψε:

Αν έχεις την όρεξη να μου εξηγήσεις τι είναι και που χρησιμεύει το droidwall αλλά και το airdroid θα με διευκολυνες αρκετά.
      Το droidwall είναι firewall και επίσης περιοριζεις τις εφαρμογές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας μια εφαρμογή μπορείς να την βάλεις να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο με WiFi ή δεδομένα ή και καθόλου.
      Το airdroid είναι για να συνδέσεις το κινητο με το PC μέσω WiFi (αντιγραφή αρχείων, επαφών, μηνυμάτων κ. α.)

Αρκετά καλές και οι δύο.
      Μπορείς να δοκιμάσεις και το Κέντρο Ασφαλείας> Υπόλοιπο> Περιορισμός οπού σου εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και μπορείς να επιλέξεις ποια θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και πως. (wifi ή 3g/4g)
      Όσο για την δικιά μου λίστα:
      1. Total Commander μαζί με όλα τα παρελκόμενα του
      2.Autocad 360
      3. Adaway
      4.Camscanner
      5. Money Manager Ex
      6. Tasker
      7. Tv show Favs
      8. Wolfram Alpha
      9. Tapatalk
      10. KeePassDroid