καλησπερα παιδια , εχω παραλαβει το note 2 tdd ,εχει εγκατεστημενη την MIUI 7.0 Stable 7.00.66.00(LHMCNCI) ANDROID 5.0.2 LRX22G ολα καλα μεχρι εδω και απ οτι τσεκαρα με την καρτα το 4g δουλευει τελεια ,τωρα επιχειρω να εγκαταστησω την τελευταια ελληνικη σε stable κανω τα βηματα ολα συμφωνα με τον οδηγο (εχω κανει την διαδικασια αρκετες φορες και ολες μς επιτυχια) και οταν επιλεγω install ξεκιναει να φορτωνει και σταματα βγαζοντας σφαλμα και γραφει το εξης: install update zip failled ,update zip signature verification failled , και αναγκαστικα επανερχομαι στην αρχικη κινεζικη ρομ. Κατι μου ξεφευγει δεν ξερω ,το επιχειρησα αρκετες φορες αλλα τιποτα . Αν ξερει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του ,......ευχαριστω
redmi note 2 tdd
-
-
-
-
παιδια καλημερα ευχαριστω για την ανταποκριση , καταρχην MIUI ART εχω επιλεξει τον 2ο τροπο οδηγο αναβαθμισης υλικολογισμικου Miui rom μεσω recovery και οχι καποιον απο τους παραπανω που με παραπεμπεις πιο πανω (ισως γιατι τα ειχα κανει μανταρα με το redmi 2 και τον αποφευγω μια και δεν θα τα καταφερω)
και την τελευται σταθερη ρομ ,μετα ειπα μηπως εφταιγε η ρομ και κατεβασα του Δεκεμβριου ,τιποτα το ιδιο μηνυμα οταν εφτανε η δουλεια στο install , δοκιμασα και με τον 1ο τροπο μεσω αναβαθμισης απο την συσκευη που επιλεγουμε μεσω recovery παλι τα ιδια .Σαν συσκευη δουλευει μια χαρα αλλα με δαιμονιζει γιατι να μην μπορω να βαλω την ελληνικη -
-
να προσπαθησω να κανω flash την ελληνικη ρομ στο redmi note 2 με βαση τον οδηγο; .ειναι αυτην η σωστη διαδικασια ; και οταν παω στις προχωρημενες ρυθμισεις δεν βρισκω την επιλογη για προγραμματιστες για να ενεργοποιησω το usb debugging .η αλλη επιλογη Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) μου φαινεται πολυπλοκη και δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταφερω. ...........και κατι τελευταιο βρε παιδια, γιατι σε αλλα note 2 δεν αντιμετωπισα προβλημα και ολοκληρωνοτανε η διαδικασια με τον οδηγο αναβαθμισης και περναγα την ελληνικη ακουραστα παλι σε tdd ακουραστα
-
Ο/H dikout έγραψε:
και οταν παω στις προχωρημενες ρυθμισεις δεν βρισκω την επιλογη για προγραμματιστες για να ενεργοποιησω το usb debugging
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
θελω βοηθεια παιδες.... ειμαι στο σταδιο του οδηγου μεσω cmd οπου το τηλεφωνο ειναι σε ενδειξη fastboot εχω πληκτρολογησει και τις δυο επιλογες 1 fastboot boot redminote2_twrp.img κ 2 fastboot flash recovery redminote2_twrp.img αλλα τιποτα δεν αλλαζει παραμενει η ενδειξη fastboot .τι κανω...................................................................ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες