Διαφήμιση

Νέος στα Xiaomi

• Νέος στα Xiaomi

Λοιπόν παιδιά.....αν θέλει κάποιος να μου πει "ok-έτσι είναι" ή να με διορθώσει γιατί τα έχω μπερδέψει κι είμαι σε αναμονή για την παραλαβή του κινητού από μέρα σε μέρα.....Redmi Note 2 prime....η κοινότητα βλέπω μεγαλώνει συνεχώς-κάθε μέρα νέες παραλαβές-νέα άτομα στο φόρουμ :D :D .....καλό είναι αυτό !!!

Λοιπόν....έχουμε και λέμε....

1..η ομάδα από εδώ -τα παιδιά φτιάχνουν-διαμορφώνουν-πειράζουν-παραμετροποιούν την επίσημη ρομ της xiaomi...όταν λέμε επίσημη εννοούμε αυτές που βλέπω στο νήμα ως.....(xiaomi.eu).....και....(en.miui.com) ?.....και αν ναι-εμείς ΠΟΙΑ να προτιμήσουμε από τις 2 ?(αν δεν βάλουμε την Ελληνική )

2..η ομάδα αυτή λοιπόν βγάζει την λεγόμενη "Ελληνική ρομ"......αυτή είναι σε 2 εκδόσεις ?.....μία stable [πχ. V7.1.1.0] και μία dev [πχ 6.1.21]?......αν ναι επίσης ΠΟΙΑ από τις 2 προτιμούμε?

3..Το αυτόματο update που θα βρίσκει μόνο του την αναβάθμιση και θα την κάνει ισχύει ΜΟΝΟ για τις (xiaomi.eu).....και....(en.miui.com) ?.......στις Ελληνικές την αναβάθμιση την κάνουμε εμείς χειροκίνητα μόνοι μας ?..........ούτε η Ελληνική stable θα γίνει αυτόματα ?.......δηλαδή άπαξ και βάλουμε Ελληνική ρομ (όποια από τις 2) το θέμα αυτόματη αναβάθμιση τελειώνει ?......ισχύει το μόνο χειροκίνητη με το ζιπαρισμένο αρχείο να το βάζουμε και να το κάνουμε εγκατάσταση εμείς ?
      Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
    • Στο 1 απλά προτίμησε την ελληνική. Είναι αρκετά πιο ελαφριά και προσεγμένη για ένα κινητό παρά οι βαρετές global. Αν θα πας για τις ξένες απλά θα επιστρέψεις σε κάποια φάση και θα πας πάλι για ελληνική, άρα κάντο από τώρα.
      ΓΓια το 2ο απλά ψάξε τη διάφορα της stable με της developer , υπάρχει στο φόρουμ 100δες φορές και αποφάσισε τι γουσταρεις εσύ προσωπικά.
      ΓΓια το 3ο που ρωτάς ναι το update γίνεται κάπως χειροκίνητα. Το κατεβαζουμε το αρχείο στο κινητό και με 2 κουμπάκια γίνεται (αν αυτό θεωρείται χειροκίνητα). Αν γίνεις και vip σου έρχεται με mail ειδοποίηση, οδηγίες και link.
    • Οι xiaomi.eu roms είναι όπως οι ελληνικές GTV. Αποτέλεσμα της αγάπης και προσπάθειας των μελών Fan Club.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Στο 1 απλά προτίμησε την ελληνική. Είναι αρκετά πιο ελαφριά και προσεγμένη για ένα κινητό παρά οι βαρετές global. Αν θα πας για τις ξένες απλά θα επιστρέψεις σε κάποια φάση και θα πας πάλι για ελληνική, άρα κάντο από τώρα.
      ΓΓια το 2ο απλά ψάξε τη διάφορα της stable με της developer , υπάρχει στο φόρουμ 100δες φορές και αποφάσισε τι γουσταρεις εσύ προσωπικά.
      ΓΓια το 3ο που ρωτάς ναι το update γίνεται κάπως χειροκίνητα. Το κατεβαζουμε το αρχείο στο κινητό και με 2 κουμπάκια γίνεται (αν αυτό θεωρείται χειροκίνητα). Αν γίνεις και vip σου έρχεται με mail ειδοποίηση, οδηγίες και link.

Πως γίνεσαι VIP μέλος?

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:

Πως γίνεσαι VIP μέλος?
      Ρίξε μία ματιά εδώ... :D

=> xiaomi-miui.gr/community/index.php/PaidSubscriptionList/
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)