Διαφήμιση

Πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος.

• Πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος.

προτεινω για το καλό της ομάδας να φτιαχτεί μια χρέωση της τάξης του 1-2€ για οποιον κατεβάζει μια νέα devevoper ρομ χωρίς ή πρόταση αυτή να περιλαμβάνει τους VIP.Δεν είναι λίγη ή δουλειά που γίνεται......για ποιον????
      Για εμάς φυσικά!!!
      Νομίζω πως έτσι ή ομάδα θα μπορέσει να βρει τρόπο σιγα-σιγα να μην εξαρτιεται από κινέζους και άλλους!!!
      • Αφήνω την πρόταση πάνω στο γραφείο!!!

" Γεωπόνος”

• Δηλαδή οι VIP με 10 ευρουλάκια να παίρνουν 52 Ρομ :D Το άλλο με τον Τοτό ???? ... Sorry ..........

Αλλά μια και μιλάμε για προτάσεις ......
      Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να σταματήσει το νταλαβέρι (sic) με τις Ρομ κάθε εβδομάδα .

-Την έβαλες ? ...... -Την έβαλα
      -Πως την βλέπεις ?..... - Θα δω και θα ποστάρω
      - Η μπαταρία καλή ?...... - Να περάσουν 2-3 μέρες
      - Εσυ τι γίνεται ? ....... - Δεν βλέπει το τάδε και το δείνα η προηγούμενη καλύτερη
      - Εμένα δεν ... αυτό
      - Εμένα δεν .... εκείνο
      - Εμένα ... μια χαρά
      - Και εμένα ..... μια χαρά

Κάθε εβδομάδα το ίδιο και το ίδιο κουραστικό βιολί , και γεμίζει ο Server , μέχρι να κλατάρει .......

Θα μπορούσε η ομάδα διαχείρισης που κοπιάζει τόσο πολύ , κατά την κρίση της , από αυτά που αναφέρουν οι κινέζοι στα changelog να εκτιμούν αν αξίζουν τον κόπο οι
      οποιεσδήποτε αλλαγές ή διορθώσεις , συγκεντρωτικά , να προβαίνουν στην μετάφραση και προσαρμογή της Ρομ και βέβαια στην κυκλοφορία της , άντε μια φορά το μήνα .

Μια άποψη , προσωπική είναι :grumble: και τίποτα παραπάνω .
    • εγω εννοώ αυτούς που δεν μπαίνουν στο κόπο να γίνουν vip για τον Α Β λόγο ρε φίλε όπως και εγώ!!!
      Μια πρόταση έκανα για το καλό και τίποτε άλλο δεν θέλω να ρίξω τους vip αλλά να ανέβασε την ομάδα οικονομικά.

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Δεν χρειάζονται επιπλέον κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος... :D
      Όποιος θέλει... μπορεί... :lol:

Το μόνο που έχουμε κάνει ως απαραίτητο για να πάρει κάποιος τα Link των ROM και να τα κατεβάσει είναι η εγγραφή του, και αυτό είναι αρκετό.
      Όσο για τα υπόλοιπα, με τις ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται κάθε φορά, όσους οδηγούς και να βάλουμε, πάντα τα ίδια θα ρωτάνε.. :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Καλησπέρα σας
      Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν μπει κόστος στις ROM τότε ο κόσμος θα αποθαρρυνθεί και θα μειωθεί το ουσιαστικό feedback που κάποιοι προσφέρουν.
      Πιστεύω ότι πρέπει να μπορούν ελεύθερα να κατεβάζουν τις ROM ώστε να μην χαθεί ο πάγκος δοκιμής γιατί επί της ουσίας αυτός είναι ο σκοπός των development ROM.
      Άποψη μου είναι να μπορούν να ποστάρουν μόνο σε συγκεκριμένα θέματα.
      Δηλαδή να είναι κλειδωμένα από ''απάντηση'' τα περισσότερα θέματα και να ξεκλειδώνει η δυνατότητα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παραμονής (π.χ. 2-3 εβδομάδες).
      Να υπάρχει ένα ξεκλείδωτο topic για αυτούς (της εκάστοτε ROM που έχει βγει πρόσφατα) που θα γράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και από εκεί και έπειτα τα γνωστικά μέλη διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα θα επεμβαίνουν αν όντως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.
      Σε αυτό το topic να γράφουν όλοι μέσα ανεξαρτήτως συσκευής.
      Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουν και τον κόπο τα παλιά και γνωστικά μέλη να γράφουν το ίδιο πράγμα 30 φορές σε διαφορετικά topic συσκευών.
      Τα νέα μέλη θα κινητοποιηθούν περισσότερο να ασχοληθούν και να διαβάσουν οδηγούς και topics όταν δεν θα δίνεται διαρκώς μασημένη τροφή.
      Και όλο αυτό επειδή δεν δουλεύουν το search :)
      Πιστεύω ότι μετά από αυτό το xiaomiστικό επίπεδο θα ανεβεί σημαντικά.
      Είτε το φόρουμ είχε 500 είτε 10.000 μέλη πιστευω ότι δεν θα σταματούσατε να βγάζετε ROM επειδή έχει αποδειχτεί ότι αυτό το κάνετε με μεράκι, για το γούστο σας, για να νοιώθετε δημιουργικοί, για να περνάτε ωραία, για να μοιράζεστε την γνώση σας και με άλλους.

Ευχαριστώ
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)