Πρόβλημα με τη USB σύνδεση στο PC με ΧΙΑΟΜΙ Μi4
-
-
Κατέβασε το MiPcSuite εγκατέστησε το και θα σου βάλει αυτόματα drivers για την συσκευή σου. Usb Mass Storage δεν πρόκεται να δεις αλλά θα δεις MTP device..
-
-
ναι μεχρι εκει ολα καλα τον διαβαζει σαν σκληρο δισκο αλα δεν μπορει να συνδεθει με τον mipc suite, παω εκει που λεει επιλεξτε εφαρμογη debug την ανοιγω και γραφει τιποτα και στα device ατο κομπουτερ γραφει αγνωστη συσκευη
-
-
Τελικα πηγα στην 6.1.7 και ολα καλα
-
-
τελικα πηγα παλι στην 6.3.10 και παλι εχω προβλημα με την συδεση με το MiPcSuite εκανα τα παντα αλλα τιποτε καμια βοηθεια παρακαλω.Ξεχασα να αναφερω οτι εχω συχνα
επανεκκίνησεις -
Ο/H somajdi1 έγραψε:
τελικα πηγα παλι στην 6.3.10 και παλι εχω προβλημα με την συδεση με το MiPcSuite εκανα τα παντα αλλα τιποτε καμια βοηθεια παρακαλω.Ξεχασα να αναφερω οτι εχω συχνα
-
την κατεβασα τα ιδια
-
Με όλα αυτά τα μπρός - πίσω έκανες καθόλου wipes? Αν όχι κάνε σίγουρα Wipe Cache & Dalvik Cache και δεν διορθωθούν τα πραγματα ίσως χρειαστεί και Factory Reset
-
ναι το εκανα παντα και κατι αλλο στιν 6.3.17 οταν βαζεις κωδικο η το μοτιβο και πηγαινεις να τον βγαλεις κολαει τι κηνιτο και δεν υπαρχει επιλογη για να τον βγαλεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0